Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:43 | juni 26, 2011

En dag i juni

Hej igen. Vad gör du min vän? Jag är bara hemma. Har gett mig på att baka mini-sockerkaka i Livs små lekformer. Det klarade jag i alla fall av 🙂
Peter grejar i trädgården och barnen spelar fotboll.

Liv blickar nyvaket ut över trädgården efter en timmes middagslur.

Liv blickar nyvaket ut över trädgården efter en timmes middagslur.


w22
Här har Peter lagt ut nytt gräs och till vänster utanför bilden ska jag plantrea Rhododendron-buskar och så skulle jag gärna vilja ha syréner någonstans.

Här har Peter lagt ut nytt gräs och till vänster utanför bilden ska jag plantera Rhododendron och så skulle jag gärna vilja ha syréner någonstans.


w42
w51
Får vi smaka nu?

Får vi smaka nu?


w72
Sommar!

Sommar!


Varma kramar ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “En dag i juni”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härlig hemmadag. Vi har samma lunk här hemma idag, väldigt skönt. Imorgon är det dock måndag och jobbdag igen, inte lika härligt. Men jag har bara en vecka kvar till semestern, så jag ska inte klaga :)! KRAM

  Svara
 • Samma här är bara hemma och slappar.Idag skiner solen från klarblå himmel.Det tackar vi för.Såg just att det ska bli VARMT nu i veckan.Nej men gud så gulliga små formar.Det kommer bli så fint i er trädgård.Er gräsmatta ser jättefin ut.I morgon börjar en lång skön semester.Kram på dig min fina vän.

  Svara
 • Det låter som ni har en härlig dag!! 🙂 Vi har roat oss med att tvätta och stryka, även här finns det massor av strumpor som inte matchar, varför?! 🙂 Supersöta sockerkaksformar, nu blev jag sugen på att baka!! 🙂 kramar

  Svara
 • hej fina hannah
  ser ut att ni har haft en toppendag.
  har varit ett par dagar vid havet å e brun som en pepparkaka 😉
  man får passa på å njuta av vädret så länge man e ledig tills på tisdag börjar jobbet igen ..
  ha en jättefin kväll
  puss

  Svara
 • Hej,
  det är allt mysigt att greja hemma.
  Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på ganska snart. Vi skall nämligen behandla vår altan, och jag tycker er ser så fin o grå ut. Har ni gjort ngt med den? Eller det kanske inte är vanligt tryckt virke? Ha en bra kväll. Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har en fråga till dig vet inte om du skrivit om det förut, men vart har du köpt dina vackra tennarmband? Kram Johanna

  Svara
 • Gokväll! har haft en slappardag, inte fått mycket gjort, men man behöver ta igen sig ibland. På tal om rodedendron så är jag så trött på dessa, hade lätt valt pioner om jag planterat idag, pioner är så vackra. Nu är det ny arbetsvecka, men på lördag ska vi åka till öland med en annan familj, ska bli så mysigt.
  Ha en go kväll Hannah!
  kramar

  Svara
 • Tips på nyttiga ingredienser till smoothies hittar du på Plushälsa, http://www.plushalsa.se.
  Kram
  Lindha

  Svara