Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:29 | juni 27, 2011

Mammalyx-dag

God måndag min vän. Vilken start på veckan! Strålande sol och ett löfte om värmebölja 🙂
Jag och min kära mammi har mammadag idag. Jag åkte och hämtade henne imorse och så for vi in till stan. Vi ska kika i affärer, äta god mat i solen på en trevlig uteservering, gå på bio och bo över på hotell. Helt underbart. Riktig MAMMALYX!
Vi bor på Nordic Light Hotel och har ett jättefint rum. Stort, ljust och med en säng som rymmer en flerbarnsfamilj. Längtar nästan till imorgonbitti för de har världens bästa frukost och brunch här 🙂

Vårt rum.

Vårt rum...


... och vår jättesäng.

... och vår jättesäng.


Dagen till ära så har jag på mig min fina vita känning.

Dagen till ära så har jag på mig min fina vita känning.


Nu till något annat som jag bara måste visa dig. Jag är kär igen… i ett par skor!
Hittade skorna på MÄRKESBUTIKEN i Båstad när jag var nere sist. Har gått och tänkt på dem varje dag och ångart mig att jag inte köpte dem. Ringde till butiken och de fanns kvar i min storlek :-) Nu när Marianne var uppe förra veckan så tog hon med dem.

Hittade skorna på MÄRKESBUTIKEN i Båstad när jag var nere sist. Har gått och tänkt på dem varje dag och ångrat mig att jag inte köpte dem. Ringde till butiken och de fanns kvar i min storlek 🙂 Nu när Marianne var uppe förra veckan så tog hon med dem.


De är handgjorda i Riccione, Italien och är av mjukaste skinn. Helt klart värda varenda krona. De är så otroligt sköna. Känns som om man går på luft.

De är handgjorda i Riccione, Italien och är av mjukaste skinn. Helt klart värda varenda krona. De är så otroligt sköna. Känns som om man går på luft.


Snygga både till byxor och kjol. Märket heter LdiR (L´Artigiano di Riccione)

Snygga både till byxor och kjol. Märket heter LdiR (L´Artigiano di Riccione)


Förrutom på Märkesbutiken i Båstad så vet jag att de finns på andra trendiga butiker och på Bubbelroom.se.

Förutom på Märkesbutiken i Båstad så vet jag att de finns på andra trendiga butiker och på Bubbelroom.se.


Önskar dig en fin dag.
Hörs lite senare.
All kärlek ♥


12 kommentarer12 kommentarer om “Mammalyx-dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina skor Hannah. Åh mysig dag med Mammi!!! Vill jag också ha snart, måste bokas 🙂 Men idag börjar jag min SEMESTER 😀 Äntligen! 7 hela veckor framför mig… Ska börja dagen med att åka ner till byn med lillgrodan, gå på bibblan och göra ett besök hos MC Donalds så han får åka i deras roliga rutschbana. Sen hem och mysa i trädgården 🙂 Ska ju bli strålande väder så vi ska mysa hemma hela första veckan. Må så gott! Stor kram

  Svara
 • Vad kul med mamma-dag. Och vilken säng!!! Ja, där behöver ni knappast trängas. Ha en kärleksfull dag tillsammans. 🙂

  Svara
 • Härligt med Mamma o dotter lyx dag.Det är ni värda.WOW vilken säng den skulle man haft hemma.Superduper snygga skor.Tur du att dom fanns kvar i din storlek.Ha nu en riktigt sköön dag tillsammans.Puss o kram.

  Svara
 • Vad mysigt och härligt!Önskar er en underbar mamma och dotterdag!Många kramar

  Svara
 • Åh vad härligt ha en underbar dag med din mamma 🙂

  Svara
 • Härligt med mamma-dotterdag 🙂 NJUT!! Fina skor med.

  Svara
 • Hej Hannah
  Men gud va snygga skor!!! Jag blev också kär!!!
  Men jag undrar,är de grå? Är de ofodrade,alltså en sommarsko? KRAM

  Svara
 • Helmysiga skor. Precis min smak, ser skööna ut! Hoppas ni haft en fin mammadag ! 🙂

  Svara
 • Fina skor! Härligt med mammalyx!

  Svara
 • Åååååååååååååååååååh vilken lyx!!!
  Jag skulle oxå behöva ha en mammadag, men bara för mig! För att jag är mamma och behöver en mammadag (läs egendag)!
  Saker och ting är lite jobbiga just nu och jag skulle verkligen behöva komma iväg ifrån allt bara för en stund.
  Supersnygga boots, har tittat på de där!! :O)
  Stor kram, Fiffi.
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara
 • ååå så deilig med en slik mammadag!! Fantastisk!! Jeg bare elsker jeansene dine. Hvilket merke er de fra? ta gjerne en titt innom min blogg. klem fra Norge
  linelykkelig.blogspot.com

  Svara
 • Åhhhh måste köpa!!!! Undrar om dom är normala i storleken? Vilken färg har du på dina.
  Kram Sanna

  Svara