Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:38 | juni 28, 2011

En lång härlig dag

Hej vacker. Hoppas att allt är väl. Jag och mamma hade en otroligt mysig dag igår och vi sov som aldrig förr 🙂

Åt en god frukost på hotellet innan det bar iväg till kontoret för jobb.

Åt en god frukost på hotellet imorse innan det bar iväg till kontoret för jobb.


På Nordic Light Hotel så byter de inrdnung i lobbyn flera gånger om året. En gång när jag bodde där så var det snobben överallt och en annan gång så var det likt en avgångshall på en flygplats med en soffa som var ett bagagevagn. Nu var det inspiretat av skog och träd. Den här häftiga soffan av två jätte trädstammar stod i entrén. Man får nog träsmak i baken efter ett tag.

På Nordic Light Hotel så byter de inredning i lobbyn flera gånger om året. En gång när jag bodde där så var det Snobben överallt och en annan gång så var det likt en avgångshall på en flygplats med bl a en soffa som var ett bagageband. Nu var det inspiretat av skog och träd. Den här häftiga soffan av två jätte-trädstammar stod i entrén. Man får dock nog träsmak i baken efter ett tag.


Igår gick jag och mamma runt på stan hela dagen. I tio timmar! Vi åt lunch, shoppade och fortasatte matintaget innan det var dags för en bio.

Igår gick jag och mamma runt på stan hela dagen. I tio timmar! Vi åt lunch, shoppade och fortsatte matintaget innan det var dags för en bio.


a233
a332
a427
Romatidk och bra film med Reese Witherspoon och Twilight-hunken Robert Pattinson.

Romatisk och bra film med Reese Witherspoon och Twilight-hunken Robert Pattinson.


Köpte ett halsband på rean från Bruuns Bazaar på NK.

Köpte ett halsband på rean från Bruuns Bazaar på NK.


Halsband i ljusbeige-skinn och tassels.

Halsband i ljusbeige-skinn och tassels.


Nu är jag hemma hos barnen igen. men nu ska jag strax fara in till stan för ett möte på Oriflame där min snygga vän Jonas Wramell jobbar och gör egna sminklinjer för oss tjejer. Precis som gillar!

Nu är jag hemma hos barnen igen. Men nu ska jag strax fara in till stan igen för ett möte på Oriflame där min snygga vän Jonas Wramell jobbar och gör egna sminklinjer för oss tjejer. Precis som gillar!


Jag blir jätteglad om jag får höra vad du gör eller hur du mår. Dela gärna med dig och ge dig till känna i kommentarfältet. Alltid roligare för mig att skriva till dig om jag vet att Du finns där 🙂
All kärlek ♥


26 kommentarer26 kommentarer om “En lång härlig dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar att ha ”mor&dotter”-dagar 😉
  Men sen jag har fått barn har jag fått konkurrens *haha*
  Idag har min son och Mamma en dag på Grönan Lund, UNDERBART KUL!
  Visst var filmen bra 🙂
  Ha en fortsatt bra sommardag!
  Kram

  Svara
 • Japp jag finns här Hannah.Underbar ni haft igår.Vilket sommarväder vi har i hela landet.Man blir ju på så gott humör eller hur? Idag har jag bara solat o slappat hela f.m. I em. kommer minsta barnbarnet och ska sova över.Så slipper hon följa med Mamma till Ullared i morgon haha.Tror hon har det bättre här hos Mormor i solen med massor med glass.Önskar dig en skön dag Hannah.Puss o kram till goaste tösen i stan.

  Svara
 • Jodå…vi är nog många som är här lite i det tysta 😉 Mamma och jag brukar oxå ha våra underbart härliga dagar <3 Just nu sitter jag med min 28 v kula på en klippa på Ingarö och njuter av kluckandet från vattnet, den ljumma breezen, ensamheten (jobbat på fm, barnen är hos sin pappa och makens dotter hos sin mamma). Så underbart härligt att få dessa tillfällen ibland 🙂 Bor här ute (på Värmdö) och älskar skärgårdslivet 🙂 Ska möta upp mannen senare för ett träningspass i Sjöstaden…men nu…bara njuta! 🙂 Kramar

  Svara
 • Hej!
  Har min första semestervecka av fyra nu. Är fortfarande lite overkligt, men skönt! Dottern och jag ska hem till min mamma o hennes man ikväll och sova över, grilla och bara vara. Ska bli mysigt då vi själva bor i lägenhet och de i hus. Imorgon ska min kusin och jag fortsätta planera vårt gemensamma 30-årskalas som vi ska ha till hösten annars tar vi dagarna som de kommer med småutflykter. En sväng till Härnösand ska det bli också nästa vecka, ska bli spännande då vi aldrig varit där! Ha en bra dag alla.

  Svara
 • Hej!
  Jag tog åt mig av dina ord nu, känner alltid att jag är för dålig på att kommentera, trots att jag läser varje dag….
  Jag ligger just nu på våran 35-gradiga altan och solar och springer in emellanåt för att fixa det sista innan vår resa imorgon till Venedig och sen en veckas kryssning i Medelhavet 🙂 Så just nu går det faktiskt ingen nöd på mig alls 🙂
  Vad mysigt ni såg ut att ha haft det, och maten såg jättegod ut! Tyckte så synd om dig när jag läste ditt midsommarinlägg med pajerna, min första tanke var ”men jag kan lära dig” *S* min största passion i livet är matlagning och bakning så det måste vara frustrerande att inte få till det… Men du verkar ju klara dig rätt bra ändå 🙂
  Ha en rolig dag i stan!

  Svara
 • Hej !
  Jag har en ta-hand -om mig dag i detta vackra solskenet.
  Sitter på balkongen med en kopp kaffe o några goda bullar,blommorna lyser med sin prakt.
  Jag älskar sådant!
  Gör lite smått trådgårdsarbete,eller snarare balkongarbete, klippa bort vissna blommor o blad, pyssla lite o så tillbaka till solstolen igen och ja bara vara……..
  kram

  Svara
 • Hej Hannah! Jag är här varje dag och läser din blogg även om jag inte brukar kommentera. Jag läser även några av de andras bloggar och jag tycker att ni har en bra blandning här så det är alltid roligt att läsa om er. Jag är från Höllviken så jag känner igen mig ibland när du är och hälsar på i Skåne (bla kyrkan du gifte dig i).
  Idag ska jag tyvärr till tandläkaren, mycket tråkigt. Men i morgon ska jag in till Malmö och äta med några vänner och det ska bli jätte kul!
  Ha en fortsatt trevlig dag! Kram

  Svara
 • Jag läser din blogg varje dag (i princip)men har aldrig lämnat något avtryck men nickar ofta igenkännande till det du skriver. Jag har, precis som du, 3 barn och vardagen är inte alltid lätt att få ihop men det är alltid värt det i slutänden 🙂
  Idag är jag på jobbet, har inte semester förrän i augusti men barnen är hos farmor några dagar och njuter av sommarlovet.
  Ha en bra dag!
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Det ser ut som ni haft det jättemysigt! Bra idé det här med att ha mor och dotter dagar! Hon ser alltid så himla go och glad ut din kära mor.
  Jag ska åka till Sverige imorgon på semester en vecka och det ska bli härligt! Senast jag var i Sverige (för 1,5 år sen) så var det 20 grader kallt. Efter det har jag inte riktigt känt för att åka tillbaka, men jag har saknat familjen och hundarna 🙂
  Nu ska det bli helt underbart att få uppleva svensk sommar, det var många år sedan sist. Jag och min sambo åker till hans familj på västkusten, det ska bli mysigt!
  Tack för din fina blogg, uppskattar den mycket!
  Ha det så bra!
  Kramiz

  Svara
 • Hallå Hanna jag kikar in så gott som varje dag 😉 Visst är det kul med kommentarer jag tappar lite blogglust i bland när jag får dåligt med kommentarer =/ Ändå ser man att många varit in på statusen…. Hahha alla ser apan, apan ser ingen känns det som ibland. jag älskar att läsa din blogg och alla tips och sånt! Ha det gott i värmen Kram

  Svara
 • Förresten så mysigt med mamma-dotter dag tyvärr har jag och min mor inte så jätte bra kontakt… så att det blir mamma-dotter dagar =/ Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag läser din blogg flera gånger om dagen och gillar den jättemycket, du skriver så himla bra och har en fin familj.
  Lägger ofta kommentarer också till dig och det du skriver om så du vet att JAG i alla fall finns här.
  Jag jobbar, har inte semester förrän i slutet på juli och sen då 4 veckor framåt.
  Varmt och soligt utomhus och svalt och skönt inomhus, precis som det ska vara.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

  Svara
 • Alltid lika roligt och läsa vad du skriver! 🙂 Mer nära och naturlig än de flesta andra, fortsätt så! 🙂
  Riktigt varmt väder i norr idag, för min del alldeles för varmt då jag bara får sprängande huvudvärk så just nu mår jag illa. Värmen är inte riktigt min grej.
  Men imorgon ska jag på en riktig långtur med min häst så då får det gärna vara bra väder, bara det inte är för varmt! 🙂
  Hoppas du får en bra dag och en bra vecka! Kram

  Svara
 • Gu va mysigt ni verkar haft 🙂 Själv har jag legat ute i solen i stort sett hela dagen. Skulle försökt sova för jag jobbade inatt men det går ju inte sova när det är så här varmt 🙁 Det är enda nackdelen. Kram kram

  Svara
 • Låter mysigt med mamma-dotterdag! Tittar in hos dig dagligen, kram!

  Svara
 • Åh, jag är ju också inne här titt som tätt, men inte kommenterar jag.. Nåja, bättre sent än aldrig! Ni ser ut att ha haft en jättehärlig dag, jag önskar att jag hade lite tid att bara vara och njuta av sommaren också. Själv sitter jag på kontoret och jobbar. Det har varit en rätt tuff dag, så jag ser fram emot att få åka hem om en timme eller så!

  Svara
 • Jag är här! Gillar din blogg så mycket för du försöker inte vara något du inte är, och för att den är så kärleksfull. Kul också att läsa om Mios sköna kommentarer han kläcker ur sig 😀 .
  Idag är det jättevarmt här i Götet och jag lyckas inte bli av med infektionen jag drog på mig för ett par veckor sen. Den kommer och går och idag har jag känt mig jättehängig. 🙁
  Men på torsdag åker jag till Sthlm i ett par veckor och det ska bli kul och avkopplande 🙂 .
  Ha en härlig kväll! Kram

  Svara
 • Hannah..JO jag finns oxå här.
  Haft en varm mysig dag, bakat så god jordgubbspaj. Hittade nytt recept jag var tvungen att testa. Just var här kaffe o paj med grädde.
  Imorgon ska jag ta en tågrunda. Finns ju sommar jojo kort här i Skåne. Då åker man hur man vill och när man vill. Imorgon blir det Malmö och kolla in IKEA där. Äta gott o fika ute. Jag åker då tillsammans med min mamma.
  Ska bli kul. Nästa vecka blir det Helsingborg, tar sen färjan över till Helsingör.
  Ha en skön kväll nu..massa kram

  Svara
 • Hej fina Hannah.
  Jag är inne här flera gånger om dagen och ser om det är något nytt skrivet. Måste säga att det är en skön blandning här på Bloggfamiljen, har hittat flera bloggar som jag följer. Bland annat din man, Karolina och Wictorias blogg läser jag dagligen och din såklart! Vad mysigt ni verkar ha haft det du och din mamma. Mammor är allt bra att ha, man blir aldrig för stor för att bli omhändertagen av sin mamma. Samt att självklart få ge tillbaka till sin mamma..en del av det man fått.
  Ha en fortsatt trevlig vecka.
  Kram Jessica

  Svara
 • Godkväll du fina.
  Jag är inne så gott som varje dag på din blogg. Gillar den då du skriver om sånt som är både din vardag med hemmaliv och sånt och andra inslag från ditt liv. 🙂
  Jag har varit med Alice till en kompis och hennes lille. Vi har varit utomhus mestadels av dagen. Men blir precis slut av värmen :)Killarna är hos sin pappa denna vecka och min mans söner hos sin mor 🙂 Så det är väldigt tyst hemma.
  Ha en bra kväll kram

  Svara
 • Åh, vad mysigt ni ser ut att ha haft!! 🙂 Hon verkar så fin din mamma, precis som du 🙂
  Vart åt ni den smaskiga räksalladen? Den blev jag sugen på nu 😉
  KRAM, Carina

  Svara
 • Hej fina du <3
  Jag läser fortfarande din blogg varje dag. kan o vill inte sluta läsa den 🙂 vi jobbar den är vckan ut o sen går vi på sem i 4 veckor. Vi ska åka till eskelstuna o så en liten tripp med birka båten,o sen blir det sol o bad o bara ta dagen som den kommer. vi ska väll börja planera vårat bröllop vart efer med som ska ske nästa sommar 🙂 äntligen efter 11 år tillsammans..ha de gott kram Therese från Norrköpig..ha en fin sommar!!!!

  Svara
 • Hej Hannah, är som många andra lite dålig på att kommentera men läser ofta din blogg, bra att du påminner oss ibland 😉 Jag är själv långledig i sju veckor blandat semester och föräldradagar, har haft en vecka nu! Varit på stranden och haft det skönt, min 6-åriga dotter far dock lite illa av solen, hon är rödhårig och så vit i hyn som man kan bli. Så trots solkläder och solfaktor 50, har hon nu fått soleksem och svullna ögon efter en eftermiddag på stranden 🙁 Synd om henne, så imorgon får det bli barnpool i trädgården i skuggan istället. Ha en härlig sommar!!!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Ja visst är det rolig att få lite feed back då man har en blogg:-)
  Jag har ingen själv men mina 3 flickor har det så jag vet att man önskar lite feedback .Jag är inne på min andra semestervecka och njuter av att vara LEDIG (ledig hela juli.Förra helgen var vi på bröllop i Alta ,Norge min systerdotter gifte sig på midsommarafton.Annars så tar vi det lugnt är ut med vår båt i Luleå vackra skärgård,solar ,badar och äter gott njuter av livet och är så tacksam för att vi har det bra.
  Imorgon ska vår 12 åring ha kalas med Hello Kitty tema,och dessutom har dom har lovat ännu varmare än idag:-)
  Önskar dig en härlig sommar och jag läser din blogg dagligen ska försöka bättra mig på kommertars fronten;-) Kram och ha det gott!!

  Svara
 • Hej Hannah! Jag mår inge bra f.n. Förutom min utbrändhet så har jag fått feberfrossa…. Var lite jobbigt att se mannen och dottern packa badväskan för en dag på stranden…(hoppas dom har det härligt) Men det blir väl bättre någon gång…
  Skönt att se att du verkar må bra.
  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har letat efter det halsbandet hur länge som helst sedan jag såg en vän som köpte det på rean i Helsingborg i somras. Men då var det såklart slut. Du vet inte om det finns kvar på NK? Eller du vill kanske sälja ditt? Jag vet, det är en vild chansning, men man kan ju alltid fråga, eller hur? 🙂 Mvh, Linda

  Svara