Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:24 | juli 4, 2011

Min egna Pippi

God måndag min vackra vän. Hoppas att Du har haft en fin helg och är vid gott mod. Måndagen bjuder inte på särskilt bra väder men min vecka har i alla fall börjat med ett gott humör 🙂 Alltid något.
Jag har introducerat allas våran Pippi Långstrump för Liv. Finns det något bättre är Pippi? Avskyr alla dagens fult tecknade barnprogram utan vare sig budskap eller hjärta. Tackar vet jag Pippi, och jag har en alldeles egen Pippi.

Här kommer...

Här kommer...


... Pippi Långstrump...

... Pippi Långstrump...


... tjola hopp tjola hej tjola hoppsansa! Det sjunger hon hela dagarna och gärna med sin nya Pippi-tröja som hennes farmor har stickat till henne.

... tjola hopp tjola hej tjola hoppsansa! Det sjunger hon hela dagarna och gärna med sin nya Pippi-tröja som hennes farmor har stickat till henne.


a43
Har köpt en hel Pippi-serie och nu sitter hon fastklistrad vid den första.

Har köpt en hel Pippi-serie och nu sitter hon fastklistrad vid den första.


Hon sitter i soffan och skrattar så flätorna skuppar upp och ner.

Hon sitter i soffan och skrattar så flätorna skuppar upp och ner.


Önskar dig en underbar dag!
PS: Glöm inte titta in senare idag. Då kommer det en tävling där du kan vinna fina produkter från Oriflame.
All kärlek ♥


16 kommentarer16 kommentarer om “Min egna Pippi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken söt liten ”Pippi-Liv”! Ja Pippi är verkligen underbart som alla andra Astrid-filmer. Mina söner nu 20 och 24 år älskade också att titta på Pippi, Emil och Karlsson m.m. när dom var små!

  Svara
 • Kul med ett inlägg! Får säga att jag saknar dig när du gör annat än bloggar! 🙂 Ha-ha-ha! Gillar din blogg väldigt mycket! Upplever dig som oerhört varm och sympatisk.
  Önskar dig och familjen en superdag.
  Kramar

  Svara
 • Men va fin hon är Livan 🙂

  Svara
 • Och pippi-tröjorna är ju galet fina!! Har själv 3 stycken i olika färger, och bara älskar dem! Själklart har ju min lilla son en vit och en blå också 🙂 Har sett att du också har en. Var har du köpt din? Eller har svärmor stickat den??

  Svara
 • SÖTASTE Pippi:n ever….<3!!!
  kram Malinapralina

  Svara
 • Underbart! Gud så fin hon är din dotter.
  Kram
  http://www.lisahallen.blogspot.com

  Svara
 • hej fina hannah
  min savis älskar pippi me hon kan titta dygnet runt på samma å älskar me pippi flätor
  å upp å ner i soffan me som livan 🙂
  visst e de härligt me 2 åringar 😉
  pippi tröjan e jättefin …
  såg att dom sålde såna här i göteborg för 100 spänn men när ja skulle köpa en till grodan var dom slut i hennes storlekar
  helgen har varit bra men fullt upp me jobb 🙁
  så e de när man jobbar på hotell i göteborg å 2 jätte stora konserer 😉
  puss

  Svara
 • Hej fina Hannah! Pippi var länge sedan man såg. Härliga pippi, och du har din egen söta lilla. 🙂
  Det var jag som skrev för ett tag sedan om en pyroman som härjade i min lilla by, dom har tagit honom så min by är lugn igen, absolut inte som vanligt men lugn. För att få en ny klubbstuga är vi med i en tävling, du får hemskt gärna hjälpa oss efter allt ont som hänt och rösta en gång.. http://www.sportkronan.se/gras-och-grus/405-klubbstuga-i-brand—stort-behov-av-utrustning
  Tack 🙂 Kraaaaaaaaam Johanna

  Svara
 • Åh vilken söt liten pippi! Ja pippi är verkligen jätterolig men min favorit är Tjorven och farbror Melker. Älskar alla filmerna med dem. ha det bra! kram

  Svara
 • Men åhh vad söt lilla Liv är som Pippi.Härligt att din vecka börjat bra.Det har den tyvärr inte gjort här.Känner mig trött o hängig och allmänt off.Men nu tittar lilla solen fram så kanske humöret blir bättre då.Du/ni som ofta tittar på film se den senaste Irene Huss.Skiiitbra.Den rekommenderar jag verkligen.Ha en fortsatt skön Måndag.Kram kram.

  Svara
 • Ja, verkligen en söt liten pippi du har!
  Mitt lilla syskongarn älskar också pippi, Tommy (speciellt Tommy, hon är lite kär i honom) och Annika förstås, nu senast är hon väldigt fascinerad av Kling o Klang, hon vill bli som de, ha mustasch och gå som de ,hon tycker de är supercoola! Dessa små sötingar, de är väl för goa! kram

  Svara
 • Det ska stå syskonbarn, inte syskongarn….haha

  Svara
 • Guuuu så söt!

  Svara
 • Kan inte annat än hålla med. Dagens barnprogram är ingenting jämfört med Astrid Lindgrens program.. Jag älskade Barnen i Bullerbyn, Saltkråkan, Pippi och Emil. Råkar jag se att nåt av programmen kommer på tv, så sitter jag bänkad… 😉 Spelar ingen roll att jag e 32, det e lika bra varje gång för det… 🙂

  Svara
 • Hej!
  Min vecka kunde ha börjat mycket bättre:( vi saknar fortfarande våran lilla kisse här hemma. En fruktansvärd saknad och ovisshet. Går inte att beskriva med ord. Men vi håller tummar och tår fortfarande och ber för att hon ska komma hem till oss, vår lilla ulltuss. Hoppet är det sista som lämnar männsikan, inte sant?:)
  All kärlek till er allihop här inne:)
  Ta hand om varandra!
  Varma kramar <3

  Svara
 • GUUUD så söt hon är! Blir bara sötare för varje dag. 🙂

  Svara