Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:27 | juli 5, 2011

Snart är vi fem

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Idag har vi varit iväg hela dagen. For in i god tid imorse för att besöka Junibacken, med Liv, innan det skulle bli för mycket folk. När vi kom dit var det lååång kö och för mycket barn och föräldrar för att det ska vara kul. Liv har inte riktigt kommit in i tålamods-åldern. Svårt för en två-åring att förstå varför och orka stå i kö i timmar. Istället gick vi på Akvariet (tror jag att det heter) och tittade på fiskar, hajar och kräldjur.
a18
a25
a35

En gammal välgödd marulk.

En gammal välgödd marulk


Det bästa idag var dock att Mio kom hem 🙂
Nu är det bara William som saknas. Han kommer på fredag. Längtar!

Nu är det bara William som saknas. Han kommer på fredag. Längtar!


Liv ville inte släppa taget om Mio. Oj, vad hon har längatat. varje morgon har hon gått upp och letat och ropat efter William och Mio.

Liv ville inte släppa taget om Mio. Oj, vad hon har längtat. Varje morgon har hon gått upp och letat och ropat efter William och Mio.


Ingen dag utan lite jobb. Stannade till på kontoret och betade av lite jobbgrejer. Liv sov i sin vagn och Mio vilade i en puff.

Ingen dag utan lite jobb. Stannade till på kontoret på vägen hem och betade av lite jobbgrejer. Liv sov i sin vagn och Mio vilade i en puff, så det var lugnt.


Barnens grönsaksland är fullvuxet :-) Trots att vi tar sallad lite titt som tätt så tar den aldrig slut och morötterna ser ut att snart vara färdigvuxna.

Barnens grönsaksland är fullvuxet 🙂 Trots att vi tar sallad lite titt som tätt så tar den aldrig slut och morötterna ser ut att snart vara färdigvuxna.


Vi var ju tvungna och kolla efter, men det var inte mycket till morötter som gömde sig i jorden. Vi får ha ytterligare lite tålamod.

Vi var ju tvungna och kolla efter, men det var inte mycket till morötter som gömde sig i jorden. Vi får ha ytterligare lite tålamod.


Nu ska jag skriva en lista på vad jag ska packa med mig när vi far till Skåne imorgon. Har en förmåga att alltid packa på tok för mycket, så nu tänkte jag försöka mig på en annan strategi än att bara kasta ner allt jag har i garderoben 🙂
Vi gör vårt årliga husbyte med Marianne och Urban nu. De bor i vårt hus och vi i deras fantastiska hus på åsen i Båstad. Skönt för oss alla med miljöombyte.
Puss och kram ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Snart är vi fem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser ut som ni haft en härlig dag 🙂 själv har jag spenderat min på Skansen…
  Bara ett litet tips med morötterna, för att de ska bli större så måste ni gallra dem så att de får plats att växa. PLocka bort de som man ser är tunnast i blasten så får de övriga mer rum i jorden att växa på. Ha en mysig resa! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Tänkte också på det ”krickelin” skrivit om morötterna, man ska ta bort så att varje morot har cirka 4 cm i diameter skulle jag säga, finns det plats i samma låda – eller någonannanstans kan du sätta ner de överblivna där.
  Nu till det jag ville skriva! På bild nr. 2 är du JÄTTELIK Magdalena : ) Om Liv inte var med på bilden och vi hade fått gissa hade säkert hälften gissat fel! Tänkte att det kunde vara kul att höra!
  Ha en fin fortsatt kväll och kommande onsdag!
  Hälsningar
  Sara

  Svara
 • Ha ha, jag och mina icke gröna fingrar! Tusen tack för tipset. Här ska det gallras 🙂
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Välkomna till Skåne.Vi har ett underbart väder idag med massor med sol.Härligt när man kan byta hus så.Önskar man hade någon och byta med.Man behöver verkligen miljöombyte.Vi kör till Båstad en av dagarna kanske vi ses.Kör försiktigt.Kram min fina vän.

  Svara
 • HANNA….dina söta barn.. ja man märker alldeles för mycket om någon e borta 🙁
  Ni såg ut att ni fick en mysig dag trots allt
  Ha det så gott iskåne kör försiktigt kram på dej

  Svara
 • Härliga bilder!! och härligt att familjen snart är samlad 🙂
  Kram

  Svara