Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:34 | augusti 6, 2011

På väg till vänner

God lördag vacker. Hoppas att Du har en härlig helg. Jag, Peter och Liv sitter i bilen på väg till våra vänner Camilla och Martin och deras landställe ute på Kapellskär. Ska bli härligt att umgås, äta gott och låta barnen leka.

Hör av mig imorgon igen.

Hör av mig imorgon igen.


Tack för att Du finns ♥
Puss


7 kommentarer7 kommentarer om “På väg till vänner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Tack för att du finns också! Är in på din blogg varje dag.
  Ha en bra kväll!
  Mvh Anette

  Svara
 • Lät mysigt! Hoppas ni får det trevligt!
  Tack för att du finns också! 🙂
  Kram

  Svara
 • Tack för att DU finns världens bästa Hannah.Önskar er en härlig kväll.Puss o kram.

  Svara
 • Måste skriva en kommentar nu när jag läst din blogg läänge! 🙂 jätte kul att titta in här. Alltid glatt och det smittar av sig. Tack! 🙂
  Ha de så bra!

  Svara
 • Gokväll! mysigt att umgås med sina vänner! Nu är vi hemma igen efter 4 härliga dagar i Stockholm, vilket väder vi haft, så fint!
  kram

  Svara
 • Hej Hannah, jag som skriver till dig är en 40 årig tjej från Västkusten som sedan flera år lider av Panikångest. Varför skriver jag detta till dig kan man ju undra då?? Det beror på att jag har för mig att du oxå har detta (tror jag läst detta i ngn tidning) och undrar nu hur du handskas med detta?? Har du några tips och råd och ge?? Själv äter jag Setralin Ranbaxy och har Atarax att ta till när det blir för jobbigt, går på KBT terapi och läser alla böcker jag kan komma över i ämnet men ändå är mitt liv ett helvete. Vore oerhört tacksam för din synpunkt, vill du inte ta det här kan du maila mig på [email protected]
  Tack på förhand!!
  Mvh Jessica
  Ps. Jag vet att många av er inte tycker att detta är rätt forum för detta egentligen men skulle ngn av er alla läsare ha någon erfarenhet/tips/råd om Panikångest är ni självklart välkomna att höra av er!!

  Svara
 • Hejsan Hannah!
  Är in och läser din blogg dagligen:-) ser att ni haft det bra på er resa.Önskar att vår sommar skulle kunna förlängas lite till vill ej ha höst än:-(fast den kan oxå vara mysig.
  Hoppas ni hade en trevlig kväll hos era vänner!…själv är jag tillbaka på jobbet och jobbar helgen.Önskar dig en fin söndag:-)

  Svara