Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:34 | augusti 11, 2011

Reese Witherspoon

Hej igen. Såg att skådespelerskan Reese Witherspoon är nya modellen för LINDEX höstkollektion ”Get the Look”. Blev glad när jag såg bilderna. Älskar den stilen. 70-talets femenina och coola stil där olika material och mönster blandas. Både denim och stickat är viktiga basplagg i höstens lediga Kalifornienlook.
Love It!
reese1
reese2
reese3
reese4
reece5
reece6
reece7
Bilderna är tagna av fotografen Alexi Lombormirski.
Vill egentligen inte tänka på hösten redan nu, men det här gjorde tankarna på hösten lite bättre. Så här ska jag klä mig när sommarplaggen packas ihop för att flytta in i förrådet.
Puss ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Reese Witherspoon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, hon är så vacker! Kul att de använde henne som modell! Känns bara enormt tråkigt att hösten kommer med stormsteg nu. Var precis ute med mina 2 små och lekte. Brrrr vad kallt det var, bara 15 grader här i Göteborg:(
  Verkar det som att byxor som är smala nertill är helt ute nu eller??? Tycker jeansen i Lindex reklam gör att man bara ser kort och tjock ut… Men det klädde henne!

  Svara
 • Hej Hannah.Lite sugen på Hösten blir man nu när man ser reklamen från Lindex.Fast bara liite.Jättesnygga kläder.Här är i Skåne har verkligen Hösten kommit.Regnigt,blåsigt och bara 13 gr. brrrr.Jag älskar normalt Hösten men tycker det är lite väl tidigt än.Ha en skön dag.Puss puss.

  Svara
 • Yes, hösten har verkligen kommit i Skåne. Så himla trist. Känns som man blev lurad på sommaren i år… 🙁

  Svara
 • Hej! Jättefina kläder, älskar den här stilen oxå, lite som ”Chalies angels” 🙂

  Svara
 • Hej! Nu vill jag veta vad du ska göra! Hahaha.. Nyfiken! Kan du vara programledare för The Weakest Link kanske??? Hade vart kul att se dig i rutan igen!

  Svara
 • Med detta vädret nere i Skåne känns det som att det snart är dax att dra på sig höstkläderna 🙁
  Jättefina kläder hon hade!

  Svara