Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:35 | augusti 23, 2011

Trotsålder och Ozo

Hej igen. Pojkarna har kommit iväg till skolan och Liv sitter otåligt och väntar på att få fara till förskolan. Grannflickan Louise har börjat i samma skola som pojkarna så de gör sällskap när de cyklar till skolan.
img_6092
Jag ska kasta mig in i duschen nu. Liv verkar inte orka vänta längre. Min räddning är att Specialagenten Ozo har börjat igen, efter ett sommaruppehåll, på Playhouse Disney. Hon älskar Ozo 🙂

Så här sur var hon alldeles nyss. Den allt annat än ljuvliga trotsåldern har tagit över.

Så här sur var hon alldeles nyss. Den allt annat än härliga trotsåldern har tagit över.


Nej, nu måste jag lägga på ett kol.
Var rädd om dig min vän.
Tack för att Du finns ♥


4 kommentarer4 kommentarer om “Trotsålder och Ozo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åh men de e väl ändå för söta de små .
  ja minstingen blir ju oftast lite utanför när de stora går iväg.. samma här . lite orättvist 🙂
  Hoppas du får en underbar solig dag kram vännen

  Svara
 • Ha en underbar dag bästaste Hannah.Puss o kram på dig.

  Svara
 • Gud din William o min Douglas är så himla lika.. iaf på den här bilden..fast min har lite längre hår 🙂
  KRAM o tack igen för ditt mail… det värmer.

  Svara
 • Här är det oxå trotsålder så det står härliga till. Känner stundtals inte igen min gulliga 2 åring. Men jag minns att det var såhär med de stora pojkarna oxå.
  Du, nu har vi äntligen bokat in oss på SPA på Skansen Hotell i Båstad som jag vann på er sida. Ska bli så härligt. Dock så har jag ett problem (skrev ett inlägg om det), jag har ju lite småfobi för det här med behandlingar. Jag blir så jäkla nervös så jag brukar liksom prata sönder spaterapeuten så hon till slut himlar med ögonen och gör spytecknet där bakom min rygg. Jag blir så nojjig och nervös när nån jag inte känner ska knåda på mig. Jag skulle ju vilja njuta i fulla drag men hur ska det gå till?!
  Råd önskas! Det är inte varje dag man åker på SPA med sin man och får njuta så det vore ju fint om man kunde göra annat än bada i poolen liksom. Gubben min är eld och lågor. Han har INGA problem med sånt. Han ligger ju typ och hummar högt åt hur skönt det är, släpper säkert en fjärt gör han oxå utan att bekymra sig. NÅVÄL… vad är väl en bal på slottet! 🙂 Jag är i varje fall överlycklig över vår gåva!
  TACK än en gång! KRAM

  Svara