Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:54 | september 21, 2011

Extrem Samlare

Har alltid tyckt att jag är smått udda. Jag sparar och samlar på de mest konstiga saker. Skrot (som Peter säger), porslin, penntroll, glasögon och mycket annat. Inga skor och handväskor här inte 🙂 Min man tittar ofta på mig med undrande blick, ibland även barnen.
Som när de hittade min samling med sanddjur. Pojkarna undrade om de var till Liv. Men icke, de är mina 🙂 Det kan inte vara stora, de måste vara små sanddjur.
Whats wrong with me!?
Snart börjar jag väl samla på katter 🙂
Samlar du på något?
Kram ♥
 


7 kommentarer7 kommentarer om “Extrem Samlare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Såna djur har jag aldrig sett… Vart har du hittat dom? Jag är ingen samlare, tvärtom – jag vill kasta ALLT…. Kram

  Svara
 • ok liiiite udda 😉 Du skulle gått bananas på Mallis, där vi var så fanns dessa i dröööösar i turiststånden för nästan ingen peng. Synd jag inte visste om din hobby innan 😉
  Jag håller med Lotte, jag vill kasta ALLT! Städar i smyg på olivias rum och kastar kastar kastar när hon inte ser 🙂 Förr sparade jag dock på allt och inget, vägrade kasta nånting.. men när vi flyttade till huset så bestämde vi att slänga precis ALLT som fanns på vinden/källaren till lägenheten. Vi var aldrig däruppe och hämtade något, bara stuvade in. Så om man inte skanat nåt på 8 år så saknar man det nog aldrig.. grymt skön att bli av med lite skräp i bland 🙂
  kram!!!

  Svara
 • Japp, jag samlar på dammråttor under sängen 😉

  Svara
 • Jag kastar också, så skönt att rensa ut gammalt! Däremot har jag en lien spar grej för mig 😉 Jag spar på hjärte stenar (stenar som är formade som ett hjärta) ifrån mina semstrar. Så jag har blicken ständigt neråt när jag går på stränderna utomlands! Denna lilla hobby kom till för 5år sedan jag och min man var på Santorini på bröllopsresa och fann en rätt stor jätte häftig sten som såg ut som ett hjärta ca: 15x10cm som jag nu har som staty på en hylla i vardagsrummet =)) Kram

  Svara
 • Hahaha, gud vad roligt! 🙂

  Svara
 • Skönt att höra att vi är fler. Jag samlar på det mesta. Sambon blir galen på mig!
  Har så svårt att slänga saker. Jag ser värde i allt, kanske behöver jag det nån dag tänker jag. Sen är jag lite knäpp med att jag får för mig att sakerna inte kan kastas ensamma helst utan i par med nåt annat. Haha sjukt jag vet. Har väl nån separationsångest från allt känns det som 🙂

  Svara
 • Oj, i somras kastade jag talibanens alla dessa små sanddjur. 11 st.
  Tänk om jag hade jag vetat att jag kunde köra ut dem till Sigtuna-tippen a k a Graafska Villan…!

  Svara