Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:29 | september 26, 2011

Höstmys

God måndag min vän. Hoppas att du har haft en fin helg. Vädret har varit underbart och det ser ut som om det kommer hålla i sig.
Mina pojkarna kommer hem idag. Liv kommer bli galen av lycka. Hon har frågat efter dem varje dag.
Vi tog det lugnt igår. Tände ljus och myste. Liv var så där gosigt trött och ville bara sitta i mitt knä och kramas i soffan. Älskar när tröttheten går över i mysighet istället för rabiata utfall och skrik.

Tomatälskaren Liv och en väldigt närgången mamma. Hon ger mig ögat, som om jag ska stjäla hennes tomat. Ser du?


Sen tog hon tag i min kind och ville inte att jag skulle gå.


Igår var det dags för det sista frosseriet. Varje söndagkväll säger jag och Peter till varandra, ”Det är söndag, och sista dagen för frosseri. Så vi måste passa på! På måndag börjar våra nya hälsosammare liv.” Problemet är att det aldrig börjar. Vi har skjutit på det i flera år 🙂

Jag gjorde en stor nachotallrik med chili-köttfärs, jalapenos och massor av ost. Till det hade vi alla tänkbara texmex såser och röror. Mmmm! Frosseri när det är som bäst.


Nu vill jag tipsa dig om att börja gå in på Bloggfamiljens startsida också, istället för att klicka dig rakt in på bloggen. På förstasidan lägger vi upp tävlingar och aktuella händelser som bloggträffar mm. Idag är det t ex sista dagen för att anmäla sig till vår Disney-tävling.

De här filmerna vill du väl vara med och tävla om?


Klicka HÄR! så kommer du direkt till förstasidan eller kilcka på HEM i menyfältet högst upp.
Snart kommer vi även ha en tävling där du kan vinna ett lyxigt och romantiskt weekendpaket. Allt på förstasidan, kom ihåg det.
Önskar dig en underbar start på dagen och allt gott.
Kärlek ♥
 
 


3 kommentarer3 kommentarer om “Höstmys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hei Hannah!
  Jeg vil bare fortelle deg at jeg leser din blogg hver dag. Jeg synes det er utrolig interessant å følge med på deg og ditt liv.
  Ha en super mandag 🙂
  Klem fra Norge 🙂

  Svara
 • Heidi,
  Vad kul att höra! Tusen tack ♥
  Kempe Stor Klem
  /Hannah

  Svara
 • Så fina och söta bilder på dig och Liv 🙂

  Svara