Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:08 | november 4, 2011

Skyddsängel

Hej igen. Du vet hur mycket jag älskar skyddsänglar. Alla mina barn har sina små änglar. Igår hittade jag en så ljuvlig liten ängla-box på en liten butik i Sigtuna.
The Angel in this box is the guardian of your heart. Give her your worries and your fears, so hope and peace can start. Keep this box nearby you, and know how much she cares. For when you need love and joy Your angel will be there.
Den står nu bredvid min säng.
All Kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Skyddsängel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tror bestämt att vi har skyddsänglar!!
  ville bara önska en trevlig helg till er
  Må så gott kram kram

  Svara
 • Den var jättefin! Förstår att du älskar änglar, de är väldigt fina och har ett gott syfte 🙂

  Svara
 • Åååhh….va fin…!!! älskar också änglar…!!
  Har inte varit aktiv här sen förra året =// pga olika saker…men nu är jag tillbaka o tänkte ”visa mej” lite också o inte bara ”titta in” 🙂 det känns härligt…bara älskar bloggfamlljen!!
  kramelikram

  Svara
 • Å vilken fin, en sån skulle man vilja ha allra helst den här månaden…
  Ha en fin fredag
  Kram

  Svara
 • Jätte fin, har också sett liknande skyddsängel, tänkte köpa de till mina barn, de var sååå fina. Vad tycker du om Christina scolins (hm hur stavas hon) änglar annars, de är fina tycker jag. Sån har jag köpt till min mamma en ggn i tiden.

  Svara
 • Jag har en liten ängel som liknar den du har köpt. Jag har dock fått min på ett lite fånigt sätt: den fanns med i glass jag köpte på Smultronstället i Söderköping för ett par år sedan (vi åker dit minst ett par gånger varje sommar och äter urgod glass). Minns inte nu vad det var för glass, men ängeln står på min sänggavel och jag tittar på den ofta och får tröst av den. Och självklart finns det änglar (på riktigt alltså menar jag)! Kram

  Svara
 • Åh så fin, så härligt med sådana detaljer som betyder så mycket för en.
  Kram!

  Svara
 • Japp, jag gillar också skyddsänglar…..har ett motiv med skyddsängel bland mina barntavlor, det skulle du nog gilla…….(håll utkik de närmsta dagarna……) Kram

  Svara