Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:48 | november 27, 2011

Första Advent

Hej käraste Du. Jag har ju glömt bort att önska dig en fin första Advent. Kanske för att det inte känns som första advent. Vi är uppe i Båstad nu och som du kanske vet så är det full storm här. Nästan lite läskigt. Alla fönster skakar och träden ligger vågrätt. Varningar har gått ut om att inte ge sig ut och köra bil. Jag kommer inte gå utanför dörren. Här har vi tänt en eld i öppna spisen och jag sitter inlindada i en filt. Känner mig frusen.

Vad har du gjort idag? Jag brukar gå och titta på första riktiga julskyltningen, njuta av varm glögg och julpynta hemma men just nu känns det bara som en blåsig och regnig höstdag.

Det sprakar och luktar gott.

Liv smög in och tog sig ett bad i bidén.

Badvakt.

Nu ska vi strax äta en god söndagsstek. Imorgon flyger jag och Livan hem. Hoppas stormen har lagts då.

Tack för att Du finns ♥

Kram

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Första Advent”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Idag har jag haft en riktigt mysig dag med besök på en julmarknad på ett mysigt bruk här uppe i norr. De hade massor av fina saker och godsaker. Har lagt upp MASSOR av bilder på min blogg om du skulle vilja kika 🙂
  Söta Liv som tog sig ett dopp i bidén, hon saknar då inte fantasi i alla fall 🙂

  Ha en mysig kväll under filten med den härliga öppna spisen som värmer!

  Svara
 • Ja stormen är inte rolig! Känns som huset ska lyfta!
  Då är man lycklig att man har ett varmt hem att värma sig i:)

  Här råder heller ingen vidare julkänsla i Lund men snart kommer grannen över på lite glöggmys.

  Ha en trevlig kväll!
  Kramar vackra du!

  Svara
 • känner knappt igen dig med brunt hår, men gud så fint det är! är sugen på att göra mitt lite mörkare igen, men det är ändå så skönt när det är naturligt – skönt att slippa utväxt..

  Svara
 • Vad kul att kvällen igår blev så lyckad!!
  Här uppe i Sthlm blåder det också men det är inga stormbyar som tur är.
  Hoppas flyget går som det ska imorgon när ni ska flyga hem!

  Kram

  Svara
 • Detsamma till dig, hoppas din/er första advent var mysig, men håller med känns absolut inte som ngt´n. Hade tänkt att ta mig till stan kolla julskyltning mm, men nä jag hoppasde de dåde var blåst och regn sen skulle jag andå jobba, hade ju adventsfika och mys med barnen iallafall de är huvudsaken 🙂

  ha en härlig måndag och hoppas planet går hem idag nu då..Nu ska jag åka och jobba ! Kram K

  Svara
 • Hannah!

  Vart har du köpt de ur fina reptil klackarna?! 🙂

  Önskar dig en härlig dag!
  Kram, Ida

  Svara
 • Hej Ida,

  De har jag köpt på Zara.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah!

  Hoppas att ni hade en mysig första advent, hoppas att flygresan hem går bra.

  Skickar en liten julkram! 🙂

  Svara