Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:43 | november 30, 2011

Middag på kuddar

Hej igen min vän. Nu kommer Peter strax hem med hämtmat. Vet inte var vi ska äta bara. Hela vardagsrummet och köket ser ut som kriget. Gamla och nya köksskåp, luckor, kylar, frysar, och ALLT som legat i lådorna och skåpen står på golvet och på borden.

Det får bli att äta på golvet på ovanvåningen. Duka upp på en filt och sitta på kuddar. Kan bli mysigt mitt i röran. Så åt jag och min familj när jag var barn 🙂

Det enda som är orört är min nyss uppsatta julstjärna i köksfönstret.

Vi kan i och för sig titta vid Livs lilla bord 🙂 .

Puss ♥


4 kommentarer4 kommentarer om “Middag på kuddar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hehe, skulle vilja se er alla vid Livans lilla bord. 😉

  Vi hade också picknick i hallen en gång när jag var liten minns jag. Fast det var mest för att vi skulle på något liknande som blivit inställt pga ösregn eller liknande. Men jag minns att jag verkligen tyckte det var spännande! 🙂

  Svara
 • Mysigt med lite annorlunda middagar ibland så dör mitt i veckan:) Så spännande med köket!
  Vi åt också lite varstans när vi fixade till vårt kök men hade turen att det var vår ute så vi grillade nonstop och blev sanslöst trötta på det:)

  Kramen

  Svara
 • Låter jättemysigt:-) Men jag vet precis hur det är att bo i renoveringsröra. När vi byggde nytt kök var jag vi utan kök i 2 månader…Hoppas Ert går snabbare att fixa:-)

  Annorlunda Underbara

  http://familjencirkus.blogspot.com/

  Svara
 • Picknik hemma är supermysigt 🙂

  Svara