Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:21 | december 6, 2011

Julkalendern

God morgon vacker. Jag och pojkarna smyger upp lite extra tidigt på morgnarna så vi kan tända ljus och titta på Julkalendern tillsammans. Den är inte särskilt bra men vår stund är mysig 🙂

20111206-071956.jpg
Önskar dig en fin morgon.

Kram


11 kommentarer11 kommentarer om “Julkalendern”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt med en stund tillsammans med grabbarna på morgonen! Vad tråkigt att julkalendern inte är så värst bra, ”det var bättre förr” haha 🙂

  Ha en fin morgon och hoppas att du mår bättre idag!

  Kram

  Svara
 • Önskar dig också en riktigt skön morgon.Hoppas du är på benen igen.Idag är det frost i Skåne brrrr.Jag köpte mig ett par varma goa Canada Snow kängor i går så nu är jag beredd på både snö och kyla.Puss och kram på dig vacker.

  Svara
 • Extra tidigt?!!! åh längtar tills jag kan säga detsamma.. När julkalendern börjar har vi varit uppe så länge så det börjar bli dags för lunc…! Ok, lite överdrivet men innan 6 är vi uppe och i full fart. Icke självvalt av mamman i familjen vill jag lova.

  Avis på er som fått känna på snö. Här lyser både snön och julkänslan med sin frånvaro 🙁

  kram!!

  ps) fick massa beröm av vår fina vagn i går på stan. Säkert 5 pers som kom fram! Kul. Hänvisade till er och Våra små i örebro.

  Svara
 • Huvva! Vakna innan klockan 6?! Jag väcker pojkarna strax innan sju och det är hemskt 🙂

  Liv måste jag nästan hälla ett glas vatten på för att hon ska vakna vid 8 🙂

  Vad kul att ni fått beröm för vagnen. Tack att du berättar det. Hoppas ni trivs med den också.

  Önskar dig en underbar dag finaste Victoria.

  Puss och kram

  Svara
 • Men Hannah, gillar ni inte julkalendern? Jag och min 7-åriga dotter tycker den är riktigt bra… 😉
  Hahaha, du BRUKAR väl ändå inte hälla vatten över Livan så hon vaknar 😉 ?
  Kram

  Svara
 • Trevligt!

  Svara
 • Hemma hos oss vaknar vi runt halv sju. *snark* Utom idag då vi försov oss och kom försent. Vi får bättra oss till imorgon! Här älskar vi julkalendern, men smaken är väl som baken! Delad!

  Svara
 • Säger samma sak som Victoria, tidigt?! Haha här ringer klockan 04,45, hur trevlig som helst.. :S

  Och julkalendern? Jag måste säga att för förstå året på länge tycker jag att den är hur härlig som helst 😀

  Svara
 • Vi brukar gå upp vid 8-9 tiden så vi ser julkalendern på kvällen:) Vi tycker att den är jättebra i år!!

  Svara
 • Ja som så många säger… tidigt? Jag vaknade 03 och Milo 04. GAAAAAHHH!!! Jag blir galen snart på riktigt.

  ”Mammaaaa… jag vill ha min blåa bil” är det första han säger när ögonen öppnas. Hans nya Finn McMissile från BILAR 2 filmen som han sover med. Då vet man att det är fetkört för mer sömn. Själv låg jag och försökte somna om men det gick åt skogen så jag och Milo har struttat uppe sen 4 i morse. SNAAARK! Min räddning är att jag somnade 8 igår kväll. Samliv…. halllåååå vart är duuuu?? 😉 Jag tror att jag åtminstone fortfarande är gift med er rätt tatuerad man med svarta glasögon men jag är inte säker *host host*.

  Jaja, det finns värre saker. När ungarna fllyttar hemifrån ska jag låsa dörren och stänga av alla telefoner och sova i tre månader. 😉

  Svara
 • Vi gillar julkalendern 🙂 Tycker den är rolig och mysig. Ja idag är det lite vitt på marken och vackert på himlen. Det kanske blir bra det här. Lämnade ett pysseltips på Annas sida där hon hade plockat kottar och dekorerat så fint med. Kolla på det om du blir sugen på att pyssla med barnen 🙂

  Hoppas ditt möte går bra. Kram <3

  Svara