Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:47 | december 11, 2011

Söndag i kyrkan

God söndagkväll min vän. Glad tredje advent. Hoppas att din helg har varit bra. Tack för alla fina och värmande kommentarer. Det är alltid kul för mig att höra från dig, vad du gjort, hur du mår och annat. Så tack för din tid. Helena, oj, vad du värmde mitt hjärta, blev alldelse generad av dina ord ♥ Tack!

Min dag har gott alldeles för fort. Vi vaknade på Jessicas bäddsoffa vid 10 imorse. Barnen sov till 10! Skönt 🙂

Eter frukosten så bestämde vi oss för att julbaka lite mer. Vi gav oss på Bountybollar. Den här gången lyckades jag. Förra årets blev ju katastrof. Gick tillbaka för att se om det verkligen var så hemskt som jag mindes det, och det var det. Kolla själv HÄR!

Liv och Alva-Leigh såg ut att vara i en djup diskussion.

Okej, inte lika fina som Victorias. Men de smakar nog likadant 🙂 .

Vi var bjudna på adventslunch och julmarknad i kyrkan av mamma och Gunnar. Så jag packade in barnen i bilen, efter vårt bountyrullande, och for dit.

Pepparkaksmuffin med ingefära. Mums!

Lilla söta Bimbo är med mamma och Gunnar överallt. Hon är snart 13 år och det börjar man känna. Grinade som ett barn när jag höll i henne. Tänk hur mycket man kan älska ett hund. Hon måste leva länge till. Himlen får vänta.

De hade en liten julmarknad i kyrkan. Där kunde man köpa allt från vackra julgrupper till egenstöpta ljus. Försäljningen var till förmån till flickorna i vårt barnhem i Kolkata. Mio smet iväg och kom tillbaka med ljus som han köpte för sin veckopeng till mig och Mimmi. Gulligt va?

Jag älskar att gå runt i deras second hand-shop. Du hittar allt mäjligt där. De har ingen koll på märken så bland gamla malätna rockar hängde Peters oanvända BOSS-kostym för ynka 300 kronor 🙂

Jag köpte en fin uppsättning med 8 st uppläggningsfat, såsskål och kanna och karaff från Rörstrand för 300 kr. Ska visa dig imorgon.

Nu ska jag sova.

Sov gott vackra Du och kom ihåg att du är värdefull ♥

PS. Missa inte de två nya tävlingarna på startsidan. En där du får shoppa vilt för 10.000 kronor och en där jag ser till att du har chans att komma iväg på en dejt med middag och show. Kolla HÄR!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Söndag i kyrkan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De där underbara bountybollarna, jag bara älskar dem!! Mitt motto efter att jag gjorde dem är: ett par bountybollar om dagen är bra för magen! De är så fruktansvärt goda, tack så mycket för tipset!! 🙂 kommer bli en klassiker varje jul framöver! Fina Mio, han verkar ha ett så otroligt varmt hjärta! Mysigt med julmarknad! Jag har också varit på en idag och fick med mig en hel del fint hem som jag är väldigt nöjd med. Sen har jag gjort massa fint pyssel som jag skall ge bort i jul och som jag längtar! 🙂

  God natt och sov gott och tack för din varma, fina blogg som vi får fen äran att följa varje dag! 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah !
  Nu har vi internet på heltid har varit utan det ett tag då har jag varit dålig på att kommentera=( Men tro inte att jag slutat läsa din blogg jag kommer alltid vara dig trogen =) Massor med julkramar till dig och din fina familj!!!

  Svara
 • Vilken mysig helg ni haft med julbak & gottebak:) Har aldrig testat Bountybollar men blev väldigt sugen på att testa nu!
  Hoppas du får en fin måndag, kram

  Svara
 • Härliga du, jag gillar dig och din blogg jättemycket! 🙂 En sak jag undrar över bara… Varför säljer du inte vissa av era märkeskläder t-ex. på Tradera i stället så får ni in mycket mer pengar till barnhemmet? Istället för att de slumpas bort på kyrkans loppis? Tycker det är lite slöseri…

  Svara
 • Hej Annika,

  Numera så säljer jag märkeskläderna på Tradera 🙂 Mycket bättre vinst till barnen.

  Kram kram

  /H

  Svara
 • Tack för ditt svar! Jättebra om du får bättre vinst till barnen! Kram tillbaka 🙂

  Svara