Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:00 | januari 2, 2012

Sovpaus i bilen

Hej min vän. Hoppas att den första veckan på det nya året har börjat bra. Måndagar känns alltid lite trista, särskilt när det regnar och är grått. Det är första gången i hela mitt liv som jag känner för att slänga ut granen och ta undan allt mitt julfint innan det egentligen är dags. Ikväll ryker det 🙂

Sitter i bilen och väntar på Peter som är inne på Media Markt. Orkar inte trängas bland köpgalna typer så jag sitter lugnt här i bilen med datorn och dig istället.

Är så trött att jag knappt orkar hållla upp ögonen så jag kanske tar mig en tupplur.

Har varit i stan hela dagen och fått lite jobbgrejer gjorda och så har jag ätit en god lunch med min svägerska.

När jag kommer hem ska jag bättra mig, skriva något roligt och inte vara lika trött 🙂

All Kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Sovpaus i bilen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här är all julfint borta 🙂 och det gjorde mig mycket gladare..
  Nu vill man längta till våren! Vita tulpaner på bordet har jag med ..
  Man får vara lite trött så här en grå måndag 😛

  Stor varm kram<3

  Svara
 • God Fortsättning!!
  Ja, nyårsfirandets sena kväll ger sig till känna hos mig också. Imorgon får vi inte vara trötta för då far vi till Globen för att se Disney on ice. Ska bli kul! Såg den för några år sedan…..
  Nu ska jag ner till köket och slänga ihop en köttfärssås.

  Kram, Carina.

  Svara
 • Hej Hannah och god fortsättning.
  Jag tröttnat oxå på detta och julen så mesta är borta här med.
  Bruka ha min gran in i Feb ju..men till helgen åker den. Alla småsaker o alla dukar är borta
  Ha en härlig måndag…kram Catarina

  Svara
 • Jag är också sugen på att ta bort allt julpynt, men det får bli senare i veckan för de kommande dagarna har jag inte tid. Jag brukar vilja ha julpyntet så länge som möjligt, men jag tror att skitvädret gör att den rätta känslan inte finns där + att man vet att det är ett nytt år, då vill man ha en ”ny start” av något slag. Ut med det gamla, in med det nya! Hoppas du hann ta dig en blund i bilen, powernaps är underskattade! 🙂

  Ha en fin måndagskväll!

  Svara
 • God kväll fina Hannah-Ja du ser allt lite trött ut.Kan man vara annat med detta skitväder;)Jag har också tagit ner mitt lilla pynt idag.In med färska tulpaner,Härligt.En aning besviken på min fina tulpanbukett som jag fick Nyårsafton.Den stod bara i tre dagar.Hoppas på bättre tur med dessa.Önskar dig en fortsatt bra kväll.Puss o kram och massor med kärlek.

  Svara
 • Oj, vad alla är tidiga med att kasta ut julen…själv väntar jag nog någon vecka till.Tycker vintermörkret behöver lysas upp med lite extra ljus och glitter. 🙂
  Tack snälla för att du visar upp ögonbrynsskuggan Hannah!

  Ha en mysig kväll ♥

  Svara