Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:23 | januari 20, 2012

Varde hörsel

Hej igen. Har du haft en bra dag, so far?

Jag, Peter och barnen har varit nere på stan. Vill skriva by för det känns mer som en mysig liten bykärna men Sigtuna är ju en stad så lika bra att vara korrekt 🙂 Vill inte ha en sur Sigtuanbo efter mig.

William har klippt sig hos Hanna på Create och så har vi fikat på Tant Brun.

Varm blåbärspaj med vaniljvisp och semla åt barnen...

... jag åt en härligt stor semla.

En nyklippt snygging.

Jag köpte öronljus till William och Mio på hälsokostaffären. Får se om det blir någon skillnad när det kommer till hörseln 🙂

Hoppas innerligt att vaxpropparna släpper och de helt plötsligt gör som jag säger 🙂 .

Vad har du för planer ikväll. Vi ska bara vara hemma, titta på The Voice Sverige och mysa.

Tack för att Du finns ❤

 


27 kommentarer27 kommentarer om “Varde hörsel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det ska ju bli spännande att se om öronljusen fungerar 😉 Här blir en lugn kväll med hemmagjord kebabsallad. Inatt blir det jobb igen. Kram Lotte

  Svara
 • Här blir det softis med goda smörgåsar och lite fira. En av mina texter har hamnat en i en av våra dagstidningar.
  Jätteroligt för en som jag!
  Annars har vi lekt loppan i dag med goda vänner.

  Kram på dig och va skönt att du mår bättre. Känner mig dum som skrev förra veckan att jag inte trodde du skulle åka på något. Så gjorde du det 🙁
  Kram

  Svara
 • Jo tack här har Fredagen gjort sitt intågande.Besök hos barn o barnbarn är avklarat och nu Tacos och vin.Det ska bli riktigt gott.Jättelängesedan vi åt det.Det blir förhoppningsvis en bra film här.The Voice Sverige hoppar vi över.Ha en skön Fredag kväll.Ps.Fiiin William blev i håret.Gullig kille.Ha en fortsatt skön Fredag.Puss o kram.

  Svara
 • Hej finaste!! Tant brun,det var länge sen, gott, men lite dyrt:( Johan fixar tacos just nu, å sen blir det the voice för vår del med. Kul att se nåt som hela familjen gillar. Annars inga planer alls. Brukar tycka det är skönt, men tycker det är lite tråkigt för en gångs skull. Kanske äventyrsbadet i uppl.väsby, då blir iallafall tjejerna glada. Mest jag som känner mig allderles för fet och blek för att visa mig:) Vi får se om kan se förbi det sanna faktumet:) Kram på er, å hoppas ni får va friska nu! /Jennie

  Svara
 • Hej!
  Ville bara kolla när bilderna från tjejkvällen i malmö kommer ut på din sida?

  Svara
 • Funkar det med öronljus? När man läser på förpackningen som jag har köpt så står det inget om att det ska ta bort vaxproppar utan bara att det är typ terapi- avslappning.
  Men jag har hört att det ska hjälpa för vaxproppar.
  Vad står det på dom öronljusen som du har köpt Hannah?
  Kram!

  Svara
 • Ja, jag tycker att de funkar. De tar kanke inte bort vaxproppar. Det skrev jag mer för att jag undrar vad det är som gör att de inte lyssnar på mig 😉

  På förpackningen står det bl a att den hjälper till att transportera bort föroreningar och överflödigt vax som kan leda till obehagliga problem med öronen och hörseln. Hjälper mot känslan av lock, pip- eller susljud, irritation och vätska.

  Otosan är märket.

  Kram kram

  /Hannah

  Svara
 • Skönt å höra att du har blitt frisk d har vi inte här:( fortlfarande sjuk vart d i 3v, å minstningen vart på sjukhus 2dar:( här blir d lugna kvällar.( myser me kidzen… Å missar släkträffen tråkigt… Gina bilder på fina barn:) hoppas ni får en toppen helg.. Kram

  Svara
 • För en som jobbar med hörsel och öron så brukar sådana metoder sällan hjälpa. Revaxör är nog mer effektivt men ibland krävs det att man spolar eller suger ut vaxet. Ser många som försöker själva men det blir sällan helt rent 🙂

  Svara
 • De har inte vaxproppar tror jag. Provade ljusen för att jag själv tycker de är bra. Tar bort vätska och rengör.

  Puss

  /Hannah

  Svara
 • Åh vad fikat såg gott ut. Tar de kort på Tant Brun nuförtiden? Det var längesedan jag var där, men det är ett av de allra mysigaste fiken jag någonsin varit på! I vår ska jag ta med mig familjen på en liten dagsutflykt till fina Sigtuna!Jag är gräsänka ikväll och har teven för mig själv. Äter sushi, godis och ser på På Spåret. Jag har inte sett The Voice, är det bra? Hänger inte riktigt med i alla musik/juryprogram längre ;)! KRAM

  Svara
 • Ja, nu tar de kort. Tack och lov. Sällan man har kontanter i fickan. Säg till när du kommer ut till mina hoods så ses vi.

  Skönt att få allt godis för dig själv 🙂

  Så spännande att du snart får en bebbe till. Härligt att höra att du mår bättre också.

  Puss och kram

  /Hannah

  Svara
 • Öronljus har funkat utmärkt på mina barn, det är viktigt dock att det är riktigt tätt mellan ljuset och örat så att det blir vacum. Min dotter var nästan helt döv på ena örat på fyraårskontrollen, och sedan gjorde vi två örornljus och hörseln var perfekt. Hoppas grabbarna hör allt nu =) Hemma hos oss kan man iaf inte ens viska hemlisar längre =)

  Svara
 • Gokväll! Har sprungit på stan och gjort ärenden idag. Känner mig så trött att det blir läggdags snart. Ska läsa lite och äta några kardemummapraliner först.
  Vilka fina bilder på dina barn. Sötnosar alla tre. Bilderna på semlorna kunde du ha hoppat över tycker jag, de startade en salivutsöndring hos mig 😉 .
  Ha en härlig fredagkväll Hannah!

  Svara
 • Hej, låter som en mysig dag!
  Såg att du frågade efter en bra ansiktskräm härom dagen, jag kan rekomendera Vichy, Liftactiv, (finns på på apoteket).
  Om du gillar ”CLEAN” parfymerna så måste du testa den nya doften ”Skin”, helt underbar tycker jag.
  Ha en bra kväll o en riktigt trevlig helg med familjen / Angelica

  Svara
 • Tack för tipset. Den ska jag prova.

  Kram

  /H

  Svara
 • Ni verkar ha haft en jätteskön dag 🙂 Skönt att ni alla mår bra och är friska igen.
  /Kram

  Svara
 • Det verkar så mysigt på tant brun cafét, om jag inte minns helt fel så har vi fått se härliga bilder därifrån förut 🙂 Superfin blev William i håret och hoppas att öronljuset gör susen för vaxpropparna så att de hör och gör precis vad du säger 😉

  Själv har jag tagit socionomexamen idag, fått mitt diplom för utbildningen och haft en stor fikabjudning för familj och vänner under eftermiddagen och kvällen 🙂

  Ha en fortsatt fin kväll!

  Svara
 • Stort grattis till din utbildning.Bra kämpat;)

  Svara
 • Tusen tack Marita!! 🙂

  Svara
 • Hurra! Grattis! Har följt dig och dina studier på din blogg 🙂

  Bra kämpat.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Tack så mycket snälla du! 🙂

  Kram

  Svara
 • Jag ligger och tittar på Jane Austen book-club, trots att jag har den i hyllan. Älskar den filmen! Tycker om filmer med många kvinnor med det samspel som faktiskt kan finnas om det inte ges plats för intrigspinnande. Konflikter blir det ju alltid när folk är inblandade. Det är helt naturligt, medan intriger är nåt man skapar…iaf enligt mig…:)
  Ha en fortsatt bra kväll! <3

  (http://whoopsiedaisie.blogg.se)

  Svara
 • Håller med dig 🙂

  Kram

  Svara
 • Hej!
  Du har verkligen toppenfina barn som jag hoppas ska höra LITE bättre efter ljuset 😉
  Anledningen till att jag kommenterar detta inlägg just idag är för att jag kom att tänka på dig när jag lästa morgontidningen… Specialpris på sharonfrukter i ICAs reklamruta 😉
  Har en fråga till dig och alla andra mammor son läser här! Det verkar så lätt för alla att bli gravida! Flera av mina vänner blev gravida på första försöket och vid avslöjandet av denna graviditet skrev du att du och Peter tyckte att det skulle passa bra med nästa barn nu när Liv blir tre… Jag skulle bara vilja veta hur länge olika par försökt då jag och min man försökt i över sex månader och det tyvärr inte funkat än…
  Kram och tack för en UNDERBAR blogg

  Svara
 • Hej fina,

  Tack för tipset. Jag älskar sharonfrukt 🙂

  När det kommer till att bli gravid så är det så olika från person till person. Tror det är mer ovanligt att man blir gravid på första försöket än efter sex månader. I alla fall enligt en vän till mig som jobbar på BVC. Hon sa att ofta tar det upp till ett år, men det kan ju också variera.

  Det måste så klart vara jobbigt när många runt om kring en är som kaniner och blir gravid på en gång, när man själv kämpar. Men ge inte upp eller tappa moset. Man kan ju alltid gå och prata med en läkare och få råd och tips.

  Lycka till.

  Varma kramar ❤

  Svara
 • Tappa moset 🙂 Tappa modet ska det stå!

  Svara