Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | januari 21, 2012

Mot Barkarby

Hej  min vän. Här är huset är fullt. Tristan är också här och leker. Men snart ska jag packa in barnen i bilen och fara till IKEA och gå på McDonald´s.

Tycker det är så roligt att se hur barn tar efter vad vi vuxna gör. Liv fick en tidning med en liten plastkamera som hon far runt med och ”fotar” allt i hennes väg… som jag 🙂

Jag skulle ta en bild på mig och Liv. Kanske ska jag låta Liv ta den nästa gång 🙂 .

Nej, nu ska vi fara.

Puss och Kram ❤

 


20 kommentarer20 kommentarer om “Mot Barkarby”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh hom är för söt Liv. Men man säger ju sådan mor sådan dotter…. 😉
  Hoppas ni hittade en bra säng till Liv. Vi har fortfarande Lisa i vårt rum, dock för det mesta i sin egen säng i alla fall. Nu har hon varit snorig och lättväckt eller inte ha velat sova alls och då har hon sovit hos oss för då sover vi alla tryggare…..
  Mc Donalds var länge sedan jag åt……blev lite sugen nu 🙂 Här blir det bara kött och en sallad tror jag och barnen får pommes till.
  Ha en bra lördag!!
  KRAM, Carina.

  Svara
 • hehe ja de tar efter, Filipppa får ha min kamera hon e så duktig på att ta kort, har ju den försäkrad som tur e har lärt mig att när man tappar dem otaliga ggr i golvet behöver man byta ut dem imellanåt *s* O nej de är inte Filippa som tappat utan jag. Men hon är riktigt duktig, skrev om detta på min blogg igår och la upp lite bilder hon tog på killarna vi var oss. Hoppas du hittar en säng nu då. kramis

  Svara
 • Hej!
  Vilket fint foto på dig, och Liv även om hon är ur bild, med tavlan i bakgrunden! Tavlan verkar jättesnygg och du matchar med tröja och läppglans!
  Tänkte fråga vad du använder för smink?! Vet inte om du berättat det innan i din blogg men du har en så fin och jämn hudton och det ser så naturligt ut på ett bra sätt! Har du lust att dela med dig av vad du använder? Färgar du eller fyller i dina ögonbryn med något?
  Tack för en bra blogg! Kram!

  Svara
 • Fina Hanna, det lyser om dig!
  Hoppas ni hade en bra dag på Ikea ( ni var säkert inte ensamma….)
  Ha en härlig lördag.Kram/Linda

  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
  Die mother fucker.

  Svara
 • Du är sådär ”gravid-vacker” 😀

  Ha en bra lördag

  Kram L

  Svara
 • Men.. nu missade jag ju dig på Ikea.. Kom hem vid 14 ju! 🙂 Vi köpte också säng, till vår baby som borde titta ut i maj. 🙂 Hoppas ni hittade det ni skulle! Så vacker bild på dig på den sista bilden. Snygging där 😉 Kram o trevlig lördag!

  Svara
 • Hej Hanna och alla andra som läser!

  Jag vet inte om jag får göra så här men jag ber er alla att kika in på denna länk: http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Vilmer-Eriksson—Var-lille-kampe/

  Den handlar om lille Vilmer som har drabbats av ett fruktansvärt elakt cancermonster! Gör som jag och min lilla familj och skänk en slant. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

  Ta hand om varandra!
  Kram Sandra K

  Svara
 • Hej finis ♥!

  Idag har jag varit på NK och kollat på vackra prylar och kläder. Sen gick jag på bio och såg ”My week with Marilyn”, som jag ger 3+. Michellle Williams var väldigt bra i rollen som Marilyn.
  Vad långt hår Livan har fått. Gullungen. Hoppas hon kan sova bra i sin nya säng.
  Sov så gott och ta hand om dig!

  Svara
 • Jag har mina kvar i spjälsång!! Ha ha, men nästa helg har vi planerat en tur till IKEA så dom kan få nya ”stora” sängar. Vi ska köpa ”Minnen” sängar i svart.Tycker dom är så fina.
  Älvin & Vilda längtar.. Men inte jag egentligen. Kan bara tänka hur det ska bli när dom ska springa upp & ned hela tiden 😉
  Hoppas ni hittade en fin & bra säng till lilla fotografen 😉
  Kram

  Svara
 • Ja, inte spjälsång utan spjälsäng såklart 🙂

  Svara
 • Hej Hanna, hur kontaktar man dig om man har en personlig förfrågan?

  Svara
 • Hej, du kan skicka ett mail till [email protected].

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Ok, nu har jag skickat mail, hoppas det kommer fram till dig nu 🙂

  Björn

  Svara
 • Åh, vilken sötis! Ja, det är helt otroligt vad de noterar och tar efter. Vi har också vår son i sängen. Det har fungerat alldeles utmärkt tycker jag, han ligger oftast still, dock väldigt nära mig så jag får inte så mycket plats i sängen tyvärr. För två helger sedan var vi på IKEA för att köpa en säng till honom, men den vi spanat på i flera månader (Tromsö) var dessvärre helt slutsåld då. Kommer inte in förrän i början av mars. Illa! Vi som tänkt vänja honom lite vid att i alla fall somna i egen säng nu när lilla bäbisen ska komma. Två små barn mer eller mindre på mig hela natten känns lite mycket ;)! Allra helst vill jag ha en dansk Juno säng, men det känns lite sent nu när han är 1,5 så vi har bestämt oss för en vuxensäng till honom. Om inte han sover där, kanske jag eller maken kan gå och lägga oss i den sängen för att få lite vila ifred. Det ska bli spännande att se vad ni köpt, kanske tar jag efter er. Jag var inne på en enkel Malmsäng, men maken tyckte att hörnen var vassa och otäcka. Jaja ;)! KRAM

  Svara
 • Vi gjorde så med vår dotter när hon skulle byta från spjälsäng, då fick hon en 140 cm bred resårsäng som vi satte på golvet utan ben så hon lätt kunde komma upp isängen. Och skulle hon ramla av så var det ingen skada skedd. Och det har varit toppen!! Man kan ligga bredvid henne om hon vaknar på natten och sen smyga ut igen eller ligga kvar, det är ju gott om plats! 😀 Tycker det är väldigt opraktiskt med sk ”växa säng” Nu har vi precis satt på ben på sängen eftersom hon ska fylla 5 år till sommaren och risken att hon ramlar av är väldigt liten ;D

  Svara
 • Jag har två Tromsö-våningssängar som jag vill bli av med, men jag förmodar att det inte är våningssängen du vill ha?

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Ah! Nej inte än, det känns lite riskfyllt med våningssäng när han är så liten. Eller så är det jag som är en harig mamma ;)! De hade en vit låg Tromsö, en ”dagbädd” kallades det så den går att använda som soffa eller dylikt på dagen. En sån hade vi tänkt oss!

  Svara
 • Hej!
  Fick ni köpt någon säng? Vi ska också byta säng till våran två och ett halvt- åriga tjej.
  Men först väntar en vecka i Hemsedal, på väg nu!
  Ha en fin vecka!
  Kram

  Svara
 • Lilla sötisen!:-)
  Tack för tipset på Gina Tricot rean!! Jag ska springa runt och leta upp dem 😀
  Idag ska vi njuta av en lung och skön söndag. Passa på att leka i snön innan den försvinner igen! Igår gjorde vi snöänglar och körde snowracern som tomten kom med, trodde aldrig vi skulle få prova den i år. Sen vore det hiiiiimla gott med en semla till fikat, när vi kommer in i värmen med rosiga kinder så det måste nog införskaffas!
  Ha en riktigt skön söndag!!
  Puss o kram

  Svara
 • Ikea, det blev det här med. Ett bort med stolar till Dixie som under kvällen målades i rosa och invigdes under dagen idag. Osäker på om det var ett bra köp då det klättras mycket på stolarna och bordet… Aj aj! Önskar dig en fin start på veckan trots att veckan börjar med en måndag! kram towe.

  Svara