Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | januari 25, 2012

Åka haklapp

God morgon min vän. Barnen har kommit iväg till skolan och förskolan, dagen har börjat lugnt och bra. Liv och hennes kompisar på förskolan ska på utflykt idag och åka stjärtlapp. Liv har dock blandat ihop orden och säger att de ska iväg och åka haklapp. Tycker det är så gulligt när hon säger det med din söta barnröst 🙂

Stjärtlapp vs...

... haklapp. Ganska lika både till utseende och namn,

Är allt väl hos dig?

Jag ska vara hemma ett tag till sedan ska jag till kontoret. Senare i eftermiddag, efter jobb, ska jag och Jessica ha kompis-mys. Hon har bara sju veckor kvar av sin graviditet så vi får passa på att ta lite egentid tillsammans.

Vi hörs om en stund.

All Kärlek ♥


12 kommentarer12 kommentarer om “Åka haklapp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah,

  Jag har inte varit innt eoch läst på ett tag. Men ser nu att ni ska få en Liiten. Massa grattis och lycka till. Kram

  Svara
 • God morgon Hannah!

  Vilken sötis! Åka haklapp 🙂 Undrar hur det skulle gå?! Så kul när barn byter ord sådär. Vi hade ett ord här hemma förra veckan då sjuårinen sa till sin pappa. Pappa, du är så upphackad. Han tyckte att hans pappa tjatade och undrade om pappan ifråga hade hakat upp sig. Kul kul , tyckte jag 🙂
  Hoppas Liv får en härlig åktur i alla fall. Plastad froté brukar vi åka ibland också. Alla får plats. Borde egentligen skaffa en madrass. Skönare för rumpan också.

  Häftigt att du och Jessica kommer att ha smått samtidigt. Måste kännas kul!
  Ta hand om varandra och käka nåt riktigt smarrigt. Hoppas ni får det mysigt.

  Själv så ska jag och min lilla vän snart ut och iväg till mataffären. Måste fylla på kyl och frys här hemma. Grillad kyckling blir det nog till lunch. Smidigt och gott!

  Önskar dig en riktig mysdag!

  All kärlek <3

  Svara
 • Hahaha, roliga Liv! Förstår att hon blandar ihop namnen, de är ju lika 🙂 Allt är bra hos mig idag, jag skall snart dra fram alla mina pärlor m.m. och pyssla med smycken 🙂
  Härligt med kompis mys!! Ni får passa på innan det ploppar ut en knodd som tar massor av tid. Jag lurade min höggravida kompis och sade att hon och jag skulle ha lite egentid med middag ute innan hennes barn skulle födas, istället blev det en överraskning som heter duga, en babyshower tillsammans med massor av tjejkompisar och familj! Det var roligt 🙂

  Ha en kanonfin dag!

  Svara
 • God Morgon Hannah.Haklapp haha hon är för rolig lilla Livan;)Skrattar gott här.Mysigt med lite kompismys.Kul att ni kan vara mammalediga samtidigt.Roligt och ha någon man kan umgås med och byta tips och erfarenheter med.Idag är det grått och disigt i vårt Skåne kallt som bara den är det.Höll på frysa fingrarna av mig när jag skulle cykla i morse.Idag händer det inte för mycket här hemma.Tar dagen som den kommer kan vara skönt det också ibland fast bara ibland;) Hoppas din dag blir fin.Puss o kram och massor med kärlek och värme.

  Svara
 • Hej!
  Jag har inte kommenterat tidigare men fixade just med inloggning så jag kan!
  Har följt din blogg ett tag och tycker det är trevligt att kika in här. Du skriver på ett sånt fint sätt och det går liksom in i hjärtat!!!
  Vad gulliga de är de små när de förväxlar ord och att det kommer i ett helt annat sammanhang!!! Grattis till hela familjen för den nya familjemedlemmen i magen 🙂 Kram Anna

  Svara
 • Hej Hannah!

  Men gud så sött av henne. Ibland blir det lite tokigt när de blandar ihop orden så där =) hihihi

  Här hemma är det sjukstuga. Min son har precis fått diagnosen lunginflammation efter en veckas hög feber och en ordentlig hosta. Men nu j*ar ska han bli frisk. Han har fått kåvepenin utskrivet idag. Sitter just och funderar på hur allvarligt det är egentligen, måste googla för info känner jag.

  Har någon i din familj haft det?

  kram kram
  <3

  Hälsningar
  Åsa

  Svara
 • Usch, vad jobbigt. Liv fick det förra året. Den första läkaren skickade hem oss med orden att vi var sjåpiga föräldrar och att hon minsann bara var lite förkyld. Kände ändå en oro och beställde tid hos en annan läkare. Han skickade oss direkt till barnakuten där Liv lades in i flera dygn.

  Tycker man ska vara vaksam med lunginflammation hos barn. Förhoppningsvis är er läkare bättre än vår första.

  Håll ett öga på febern.

  Krya på prinsen.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah! Med mitt första inlägg till dig ( har trots allt följt Bloggfamiljen sedan dag 1! )vill jag bara säga att jag tycker du verkar vara en sån fin människa, du sprider ett lugn och jag blir glad av att läsa dina inlägg. 🙂 Jag läser flera av era bloggar varje dag, det är mamma lyx för mig ( har 3 barn mellan 3-8år) Otroligt inspirerande, trevligt och jättekul! Och så har jag precis fått min man att följa din mans blogg. Han diggar den! 🙂

  Men en fråga ang sjukdomar, vår pojke har haft slemhosta nu i flera veckor. Bör jag bli orolig över att han kan få lunginflammation?

  Svara
 • Haha så gulligt när de blandar ihop saker så där. Minns själv när jag ville på resturang som liten och sa till mamma jag vill gå på rangurest, kastde om lite där 😉 Åhh vad kul att din vän är gravid med, så kul när man följer varandra och får barn så tätt 🙂 Jag och min vän har också två av barnen samma år, jätte kul . Ha de så mysigt, kram

  Svara
 • min Simon kallade de oxå för hakklapp när han var liten 🙂
  Ligger hemma med feberfrossa och mår skit, så tråkigt med denna årstiden och alla äckliga baciller.
  önskar dig en underbar dag! kram

  Svara
 • Hej!
  Vad mysigt att få höra ljud från den lilla/e där inne 🙂

  När jag var liten så sa alla haklapp. Men nu när du skriver så märker jag hur tokigt det låter. Men jag undrar om jag inte säger så fortfarande 🙂

  Kram

  Svara
 • Haha :-)) Blev påmind om min kompis barn som sa: Stjärtlappsponny!

  Svara