Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:07 | januari 25, 2012

Spännande läsning

Hej igen min vän. Har fått mycket gjort på kort tid. Två krönikor är skickade. Lyckades innan deadline, vilket är olikt mig 🙂

Har fått iväg några viktiga mail och gjort en telefonintervju för en kvällstidningsbilaga. Har kommit till kontoret men ska bege mig iväg igen. Ska möta Jessica om en timme och innan dess måste jag förbi en av butikerna som säljer JOOLZ.

Känner mig vid gott mod. Tror mycket beror på att jag fick höra hjärtat igår och att allt var bra ♥

De stunder under dagen då jag har tid dyker jag ner i min nya spännande bok, Fadersmord av Carina Bergfeldt. Funderar på att ta åka kommunalt till Kista, där jag ska möta Jessica, så jag kan läsa 🙂 .

Jessica har inte fått sina julklappar av mig ännu. Nu åker det med i väskan. Bättre sent än aldrig.

Önskar dig en fin dag.

Varma Kramar ♥

 


24 kommentarer24 kommentarer om “Spännande läsning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad fint inslaget presenterna är 🙂 Härligt när man hittar en spännande bok att läsa, själv är jag inte inne i ngn läsperiod trots massor av nya böcker. Har liksom ingen ro i kroppen :/ de kanske kommer. Hoppas du får en toppen dag med Jessica. kram K

  Svara
 • Var och spanade in en paraplyvagn haromdagen och da hade dom aven Joolz i butiken har i Zurich. Tankte pa dig! Lycka till med forsaljningen av Joolz, dom ar jattefin! kram towe.

  Svara
 • Du strålar verkligen Hannah så vacker.Du gör mig GLAD VARJE DAG.Puss o kram.

  Svara
 • Härligt att läsa att du mår bra! Det måste vara en riktig lättnad och glädje av att få höra sin bebis hjärtljud från magen och veta att allt är bra med ”den” 🙂 Men herregud vilka fina julklappar, har du slagit in dem själv? Isf får du gärna ha en liten ”kurs” med beskrivning bild för bild hur man slår in så fina paket. Mina kan ibland se ut som en treåring har tejpat ihop 🙂

  Jag har fått jobb idag, är så glad så det inte är sant!

  Ha en kanoneftermiddag och kväll med din kära vän!!
  Kram/ Sofia

  Svara
 • Jättegrattis till ditt nya jobb Sofia.Önskar dig all lycka.Kram.

  Svara
 • Tack snälla Marita!! 🙂 Kram till dig

  Svara
 • Grattis till jobbet! Vad kul att det gick så fort.

  Ja, jag har slagit in paketen. Lätt som en plätt, men svårt att förklara. Prova dig fram.

  Det som gör ett paket är pappret och snörena. Så köp ett snyggt papper så glöms det bort att det ser ut som en 3-åring har slagit in det 🙂

  Puss

  /Hannah

  Svara
 • Tack! Ja, det gick mycket fortare än vad jag hade förväntat mig 🙂

  Tack för tipset, skall prova mig fram med papper och snören nästa gång det är dags att slå in paket 🙂

  Kram och ha en fin dag!

  Svara
 • Vilka fina paket!

  Berätta gärna hur boken var när du läst den, den låter riktigt spännande?

  Ha en trevlig kväll med Jessica 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!

  Härligt att få höra hjärtslagen <3 Det blir så verkligt då 🙂

  Ha det fint med Jessica <3

  Kram kram

  Svara
 • Det är sååå mysigt att höra hjärtslagen första gången!! <3

  Svara
 • Vad spännande! Berätta gärna när du läst klart vad du tyckte, om man bör köpa den? Jättekul att få en inblick i vad du läser.

  Svara
 • Hej Hanna!! Din syster gör oxå reklam för samma bok i sin blogg idag!! Är ni systrar eller systrar??? kram

  Svara
 • Telepati eller kanske mer symbios 🙂

  Svara
 • Hej Hanna
  Läser din blogg så flitigt och blir inspirerad av allt du gör. Har dock varit såååå dålig på att kommentera !! Hoppas du och bebisen mår bra!! Gick igenom samma ak som du med min lilla son som snart blir 11 mån, tiden bara rusar iväg. Men glömmer aldrig känslan av hur glad man blir när man vet att det lilla hjärtat slår. 🙂 Det är lycka!! Apropå ingenting, men har en fråga som du kanske kan svara på om du ser detta… Ska på 30 års middag på lördag med ev utgång. Har du några tips på vad man kan ha på sig. Är som vanligt ute i sista sekunden och har man varit mamma ledig i snart ett år ekar det tomt av festblåsor i garderoben .. om du förstår vad jag menar. Hahahah.

  Vore så tacksam för svar!
  Trevlig kväll
  kram

  Svara
 • hej Gullvivan, Vad kul att få gå på fest. Ett säkert kort är alltid den-lilla-svarta. En enkel svart klänning som du kan pimpa med en snygg kuvertväska och smycken. Jag har sett en jättesnygg silvrig kuvertväska på H&M. Linda Sundblad hade en sådan på ELLE-galan. Har du långt hår sätt upp det i en lös knut som ser lite slarvig ut men är välarbetad 🙂 Ett par stora örhängen på det så är du klar. Antingen har man stora örhängen och armband eller små örhängen och större halsband, tycker jag.

  Lycka till.

  Puss och kram

  /H

  Svara
 • -Hoppas att du har en trevlig kväll med din familj.
  Skönt att allt var bra med det lilla ”fröet”.
  Man blir mer orolig för varje barn man får tycker jag.
  Kram A

  Svara
 • Åh, vad skönt att höra att det finns fler som jag 🙂

  Blir också mer orolig. Nu ska jag oroa mig för fyra stycken. Gaahh! Det gråa håret kommer nog snabbare än vanligt. Men allt underbart som kommer med barn väger tyngre tack och lov.

  Kram

  /H

  Svara
 • Måste bara fråga. Hur var tv-shop behån? Var de lika bra som de säger på tv?
  Nyfiken =)

  Svara
 • Ja, jag tycker faktiskt att de är riktigt bra. Framför allt så är de mjuka och sköna. Inget som skaver och så slipper man de fula som bullar över på rygg och sidor med vanlig BH. Köpte de på nya TV-shop som heter Tvins.com.

  Kram kram

  Svara
 • Å vad mysigt med en liten bebis å kan tänka h*n kommer få tre syskon som kommer njuta av minstingen 🙂 själv har jag en på 3,5 å en på 1,5 å är så lycklig att jag lyckats fått två underverk 🙂 imorgon ska jag gå och lyssna på Martin Melin å din make när de föreläser. Min snälle far passar barnen då min sambo har åkt till Kazakstan för å spela bandy vm. Följer din å de andras bloggar i ”familjen” dagligen å är så skoj å läsa.

  Svara
 • Åh, vad kul. Hälsa gubbarna från mig 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Verkligen fint inslagna julklappar. Var har du hittat det där vackra omslagspappret? Har tyvärr inte förmågan att koncentrera mig på en bok just nu, men var inne i en riktig bokslukarperiod i höstas.
  Kram till dig ♥

  Svara
 • Tack 🙂 Pappret köpte jag på IKEA i julas.

  Kram ♥

  Svara