Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:35 | februari 16, 2012

Host host i kylan

Hej igen. Vilken vacker dag det är. Isande kallt men strålande sol. Har varit nere på isen nu på förmiddagen. Vilka tappra barn. Såg knappt någon som klagade över kylan och att behöva gå fram och tillbaka till skolan. Själv var jag glad över att jag kunde sätta mig i en varm bil efter att ha snört skridskor i 15 minusgrader.

Varm choklad värmde gott.

Fick ta med mig Mio hem för han mådde inte bra. Han hostade likt en gammal gubbe som rökt i femtio år och ögonen var glansiga. Nu ligger han nedbäddad i soffan och spelar TV-spel.

Det snoras och hostas lite överallt. Känner själv att förkylningen är på väg att krypa på mig. Lite vila gör oss nog gott.

William och de äldre barnen i skolan har sin friluftsdag nu efter lunch. Jag fick absolut inte komma när han är nere på isen 🙂

Minns själv när jag var i den åldern då allt var pinsamt. Ens föräldrar var ju värst. Kunde skämmas över de mest fåniga sakerna.

Varma kramar ❤

 


13 kommentarer13 kommentarer om “Host host i kylan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej tjejen!! Grattis till ditt fjärde barn, såååå mysigt! Måste säga att jag är bra avis :).
  Ville bara skicka en kram! Och Mio är ju sååå otroligt SÖT!!!
  De två andra också så klart!!!

  Kramar i massor!!

  Lisen

  Svara
 • Tack Lisen.

  Smakade maten bra 🙂

  Kram kram

  /H

  Svara
 • Hallå igen!!
  Vi fick första kassen i tisdags så vi har bara hunnit med två middagar :), den ena jätte god o den andra sisådär , men jag är såå glad för detta , det underlättar massor!! Tack tack tack ännu en gång!!!

  Kramar i massor till dig o din fina familj!!!!
  <3

  Svara
 • Hej Hannah!

  Hoppas ni friskar på er! Här hemma är det influensan. Blää!! Har satt in pengar till barnhemmet. Vill så klart vara med och bidra! det ni gör är beundransvärt, helt klart! Jag skrev Bloggfamiljen i meddelanderutan, var det så jag skulle göra?
  Stor kram!

  Svara
 • Tusen tack! Vad fin du är. Ja, skriver man Bloggfamiljen så faller inte ett öre till något annat. 100% av dina pengar går direkt till bygget och flickorna.

  Kram

  /H

  Svara
 • Vad bra! Det är så härligt att veta att flickorna får alla pengarna!

  Svara
 • Krya på er <3 O jag är så glad över att jag vann biobiljetterna!! Kram

  Svara
 • Grattis 🙂

  Kramar

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah!

  Söta William! Ja visst skäms de ibland för oss föräldrar 🙂 Men som du skriver så gjorde man ju det själv också. Krama mig inte, pussa mig inte, nån kan ju se! Sluta! 🙂

  Vi har varit förkylda i omgångar med trist hosta. Nu är alla friska igen. Hoppas ni piggar på er fort. Skönt för Mio att krypa ner och spela lite. Mys!

  Var på 10 månaderskontroll idag. Han har dragit iväg 5 cm på två månader och är nu 79 cm lång. Här knakar det. Det går så fort i den här åldern tycker jag. Snart går han ju. Och tänk, att till sommaren så är ni fyra 🙂 Fort går det.

  Önskar dig och Mio en krya på sig dag!

  Varma kramar <3

  Svara
 • Hej Hannah! hoppas ni kryar på er snart med hosta o förkylning. Har nu satt in pengar till Barnhemmet, känns bra att kunna bidra till att de får det bättre.

  kram

  Svara
 • Hej Hannah….
  Min morfar kommer att dö snart. Han har cancer i bukspottkörteln och levern. Han sover mest, har svårt att prata, äter inte, dricker lite saft ibland. Han har långa andningsuppehåll. Allt sånt som tyder på att döden är nära.

  Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Tänkte att jag skulle visa vad jag skrev på Facebook – hoppas att det kanske gör att någon hittar hit 🙂

  ”Det händer ju ibland att det står ngn o samlar in pengar till bättre behövande,
  men det går inte att komma ifrån att man funderar på om alla pengar verkligen går till det, som det är tänkt..

  NU har jag hittat det som JAG skulle skänka pengar till när/om jag gör det:

  Hannah Graafs ”Bloggfamiljen” ser till att skänkta 100:-, kommer fram UTAN att några pengar går till administration osv.

  Jag väljer att lita på det iaf – gör du?”

  Kramen

  Svara
 • Hej du fina!
  Jag är ur ursel på att lämna kommentarer men ser mig själv som en i gänget då jag tittar in här flera gånger dagligen..:-)
  Vilket fantastiskt arbete ni gör med barnhemmet och efter sin mans inlägg så kommer jag och min familj skänka en slant.
  Det glädjer mig att det kommer bli en tjejkväll i växjö.:-)
  Ta hand om dig och familjen..

  Kram

  Svara