Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:34 | februari 16, 2012

Stolt Eskimo

God morgon min vän. Hoppas att allt är väl. Här är det 14 minus. Brrr! Snuskigt kallt. Pojkarna har friluftsdag och ska åka skridskor idag. Kul. Jag har lovat att vara med men ångrar mig en aning nu 🙂

Får klä mig som en eskimo.

Min barnmorska sa att man ska äta en kiwi om dagen när man är gravid, så jag äter minst två.

Sitter och äter frukost nu innan jag ska bege mig ut i kylan. Köpte tidningen S igår och blev jätteglad. Får man vara lite glad och stolt över att hamna på en sådan här snäll lista?

Jag tackar ❤

Matsalsbordet pryds av tre vackra rosor. Doftar ljuvligt.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Stolt Eskimo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja det är klart att man får vara stolt över en sån fin listplacering! Grattis Hannah!
  Men usch, har ni så kallt idag?!
  Vi har bara -5 här söder om stan.
  Jag är fortfarande hemma med sjukt barn och jag själv har fortfarande huvudvärk. Men nu ser jag ljuset i tunneln och känner att jag är på bättringsvägen. Skönt!

  Ha en fin dag med pojkarna! Hoppas du inte förfryser :).

  Kram

  Svara
 • Så klart ska du vara stolt! Grattis till att hamna på snäll-listan – där är du väl värd att vara!! Kram

  Svara
 • Den där formen av att vara med i en sån tidning är väl fantastisk!!! Kanske är tur att inte jag är kändis för då skulle det säkerligen vara nå pinsamt man briljerade med. Lite typsikt mig sådär…. 🙂

  Tänk att halva tiden redan gått, är inte det helt galet??? 20 veckor är ju egentligen INGENTING! Tiden rusar fram. Igår tittade jag ut halv 5 och det var fortfarande ljust, bara en sån sak. Snart är det vår och sen sommar och du ploppar ut en liten hönapöna till. Mysigt!

  Puss & Kram

  Svara
 • Aaah, vilken grej, fina du!!! 🙂 Stolt som en tupp ska du vara! Bara sträck på dig!!
  Puss och kram

  Svara
 • Åh vad kul!
  Klart du ska vara stolt som en tupp!
  Du är ju jättebra och en härlig människa!! 🙂

  Stor kram på dig!

  Svara
 • Kan bara instämma 😀

  kram L

  Svara
 • Jag såg den listan förra veckan när jag köpte tidningen, KUL! Klart du ska vara stolt över den fina utmärkelsen. Det måste ju vara den finaste lista man kan hamna på. Det märks så väl att du är en genomgod människa Hannah, din godhet syns i ”jacken” ögonen alltså 😀 och man märker det när man läser dina inlägg. Du är inte sensationslysten och egenkär som många andra bloggare utan du verkar på riktigt bry dig om andra människor.

  Svara
 • Vad härligt att ert arbete uppmärksammas:) Helt rätt att sätta dig på den listan, högt upp kom du oxå! Bra jobbat:)

  Svara
 • ABSOLUT ska du vara stolt över det!! Jag är så otroligt impad över ert engagemang och den skillnad ni faktiskt gör i dessa människors liv!!

  Svara
 • Uppe i norr var det också kyligt i morse, men blev lite ”varmare” under dagen. SJÄLVKLART skall du vara stolt av att hamna på den listan!! Ni gör förändringar med ert goda arbete med människor som har det sämre än många andra!!
  Stolt över dig själv och ert arbete skall du vara! 🙂

  Svara
 • Klart du ska vara stolt! Jag ska absolut bidra med pengar, önskar jag kunde göra mer!
  Tänkte på det där med kiwi. Man ska inte inta c-vitaminer (eller vitaminer) tillsammans med kaffe eftersom det kaffet har en hämmande effekt på vitaminerna. Bara ett litet tips så du får i dig alla vitaminer du behöver 🙂

  Svara
 • ”det” skulle det givetvis inte stå innan kaffet ;). Men tror du fattar ändå 😉

  Svara
 • Stolt stolt stolt ska du va! Kul att de uppmärksammar det goda och braiga 😉 Behövs ju!

  Kram kram

  Svara
 • Du ska absolut vara stolt och glad! Vilken fin lista att hamna på =)

  Härligt med en dag på isen även om det var lite väl friskt väder ute.

  Kran

  Svara