Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:45 | februari 24, 2012

En dag med Liv

God fredagkväll min vän. Nu är helgen här 🙂

Måste passa på att säga GRATTIS till Marita57 som fyller år idag ❤

Hurra! Hurra! Hurra!

Jag och Liv har hängt hela dagen. Vi har haft riktigt mysigt och har precis avslutat dagen med en mini-prinsesstårta och semlor 🙂

På väg till Barnsjukhuset Martina.

I väntan på doktorn lekte Liv i väntrummet.

Vi fick lite olika råd och särskilda droppar, för magen, som hon ska ta varje dag. Nu ska vi ge det ett par veckor och se om magen blir bättre. Om 3-4 veckor ska vi tillbaka på återbesök.

Liv var fick ett gosedjur, som hon önskat sig, och en bulle efter besöket.

Så fort vi sätter oss i bilen så vill hon titta på Pippi Långstrump. Hon sitter med sina hörlurar och följer knäpptyst Pippis äventyr. Hon älskar Pippi. När vi kom hem ville hon ha Pippi-hår och pippi-kläder.

 

Plötsligt såg hon Peter komma genom dörren med semlor och tårta.

 

Jag var så sugen på min semla att jag inte hade tid att lägga upp den på ett fat.

Önskar dig en trevlig kväll.

Stor Kram ❤


27 kommentarer27 kommentarer om “En dag med Liv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tusen tack Hannah.Du har verkigen ett hjärta av GULD.Skönt att det gick bra med lilla Liv idag.Sötaste Pippi;)Kram kram.

  Svara
 • Grattis Marita!!

  Svara
 • Tack Avantgirl.

  Svara
 • Stor grattiskram till dig Marita! Hoppas du har en fin födelsedag ♥.

  Svara
 • Tusen tack Melinda.Stor kram till dig.

  Svara
 • Vilken mysig dag ni haft! 🙂 Hoppas nu att Livs mage blir bra!

  Jag observerar att du har olika färger på nagellacket på dina händer, va fint 😉

  Hoppas att ni får en jättetrevlig helg!

  STOR KRAM /Fia

  Svara
 • Tack!

  Puss

  Svara
 • Vad söt hon är! En dag med mamma kan pigga upp de flesta 🙂
  Hoppas magen blir bra nu med dropparna!

  Svara
 • Jag säger med Grattis till Marita 🙂 Hoppas du haft en bra födelsedag!!

  Så söt hon är, lilla Liv. Riktig liten pippilotta 😀

  Kram lotte

  Svara
 • Tack så jättemycket Lotte.

  Svara
 • Hej! Vad är det för fint nagellack du har på höger hand?

  Svara
 • Från Essie.

  Ska kolla färgen och återkommer.

  Kram

  /H

  Svara
 • Vad gullig hon e er lilla Pippi!
  Stort grattis till dig Marita, hoppas din dag har varit toppen!
  Kramar till er båda

  Svara
 • Tusen tack LindaE.

  Svara
 • Mysigt me mor å dotter dag:) ser ut att ni har haft det riktigt trevligt! Å hoppas verkligen dropparna hjälper lilla Livs mage så att hon slipper ha ont… Jag måste genomgå en operation på min lille son ska försöka skjuta upp det…..önskade inte redo för det:( mitt lilla hjärta… Hoppas semlorna smaka å att ni får en riktig trevlig helg!!

  Svara
 • Mmm vad gott med Semla, snacka om att jag vart sugen nu! 🙂
  vad bra att allting gick bra idag 🙂 sötaste pippi!!

  Måste få passa på att fråga dig bara: Är orkidén du har i köket en äkta orkidé eller?? Den är superfin, jag är helt förälskad i orkidéer 🙂

  Kram

  Svara
 • Den lurar alla. Ingen orkidé överlever i mina händer. Fejk is the shit 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • Haha Ok 🙂 Den är då superfin, får jag fråga vart du har köpt den?

  Kram 🙂

  Svara
 • Har fått den i present och minns inte var den är köpt. Tyvärr.

  Kram

  /H

  Svara
 • Hannah, vad är det för storlek på Livans Pippi kläder? Min tjeja fyller 3 straxt och skall få sig ett sådant set. Mormor hade köpt 104 men funderade på om hon skulle byta till större då Becca är lång. Och nu ser jag Livan i ett och tror att hon är i samma storlek som Becca, så snälla vill du berätta för mig. Tack på förhand! Kram Linda

  Svara
 • Det står 3-4 år så ca en 104. Den passar Liv och hon är lång. Resåren på shortsen är rätt hård bara. Liv är tanig men fick ändå märken.

  Kram

  Svara
 • Tack Hannah! Då hälsar jag mormor att hon inte behöver byta storlek. Om resåren klämmer åt så kan jag nog fixa till med ny resår. Ha en fin dag!

  Svara
 • Vilken mysdag ni haft. Vill inte vara någon neggotyp men om barn äter för mycket socker kan det ge magbesvär. Jag har egen erfarenhet av det och jag har sett på många i min närhet som ger sina barn mycket socker att de ofta har ont i magen och tom kräks ibland om de har överdoserat, sockret jäser ju i magen och är ju på sikt inte särskilt bra. Jag har själv drabbats av diabetes 2 i vuxen ålder för att jag ända sen jag var barn ätit alldeles för mycket sötsaker, jag har hamnat på sjukhus akut flera ggr pga sockret har jäst och sabbat magen och tarmarna och ändå har jag inte kunnat sluta med sötsaker förrän jag blev gravid och behövde tänka på mitt barn i magen och åter igen nu några år efter graviditeten när sockret tyvärr har stegrat igen. Jag kan bara säga som så att mitt råd att testa och dra ner lite på fika och godis så är jag ganska säker på att ni kommer märka skillnad och man ger sina barn en bra kostgrund att stå på för framtiden. (usch vad trist det här lät men ack så sant, trodde aldrig att jag skulle sitta och ge sådana här råd men tyvärr har jag fått lära mig en läxa the hard way). Kram!

  Svara
 • Tack snälla för dina tips och råd. Jag har dock full koll på det. Liv gillar inte socker eller fika och tar oftast bara en tugga eller smakar lite grädde. Sedan äter vi inte mycket fika alls. Fikaförbud på vardagar för barnen. Med undantag ibland så klart. Nu har det dock blivit lite mycket semlor, men mest för mig 🙂

  Kram kram

  /Hannah

  Svara
 • Vilken söt pippi de verkligen lyser om henne. Måste fråga ang nagelacket e det på modet att ha olika, vet varanan. Nu blir det skräckis igen, alla sover bara jag vaken, lugnt o skönt alltså:)

  Svara
 • Liv tycker i alla fall det 🙂 Det är hon som bestämde hur jag skulle måla.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Grattis Marita57 🙂

  vad fin hon är eran egna pippi långstrump 🙂
  hoppas Liv blir bra i sin mage synd om dem små när dem blir dåliga
  min yngsta är mjölkallergiker, sen allergisk emot en rad andra grejer med

  har ni kommit på något namn till den lilla i magen?
  du o Peter är verkligen ett fint par 🙂

  får jag fråga en sak? brukar Liv blir så övertrött att hon ligger o gnäller om kvällarna efter att hon har somnat?

  Svara