Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | februari 26, 2012

Mat i sängen

God morgon min vän. Har du en bra helg?

Vi ligger fortfarande i vår hotellsäng och slappar. Snart ska vi ner och äta hotellfrukost. Jag och Peter har en förmåga att försova oss varje gång vi bor på hotell, men idag vaknade vi i god tid. Liv är inte en särskilt bra väckarklocka 🙂 Hon toksov när vi vaknade och låg och pratade. Väckte henne nyss.

Efter frukosten ska vi slappa lite till, gå en promenad på stan och senare idag blir det brunch på Djurgården med goda vänner.

Igårkväll efter den mycket trevliga inflyttningsfesten for vi tillbaka till hotellet och åt mat i sängen och tittade på Melodifestivalen.

Vi delade på köttbullar och Toast Skagen. Liv var mer sugen på mina räkor... som du ser.

Det var ett starkt startfält tycker jag. Många duktiga. Lisa och Danny var bra finalister, men jag trodde inte att Charlotte skulle åka ut, men man kan inte förutspå någonting i den här tävlingen längre.

Nu kurrar våra magar.

Tack för att Du finns.

Önskar dig en underbar söndag.

All Kärlek ❤

 

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Mat i sängen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon! Jag har haft en kanonhelg med underbart vackert väder 🙂 synd att helgen går alldeles för fort bara! Ni verkar ha en jättefin dag framför er, mysigt! Gott med hotellfrukost, hoppas att ni hann med den den här gången 🙂
  Det var verkligen ett starkt startfält på Melodifestivalen igår, men jag tyckte iaf att Perelli borde fått gå till andra chansen åtminstone, tråkigt för hennes del! Men som sagt så kan ingen vara säker i den tävlingen och man kan aldrig veta vem som skall hå vidare.

  Ha en fantastisk söndag!

  Svara
 • Ååååh vad mysigt! Hotellvistelse är nog bland det bästa som finns. Ibland, är inte avis på dom som har 300 resdagar per år, då måste hotellivet suga! 🙁

  Vi har haft en helt lovely helg. Vi har bjudit på 3 rätters middag både fredag och lördag, familjen påfredagen och vänner igår. Allt var så gott så jag är tvärnöjd. Sen har jag fått vara på IKEA både fredag och lördag, ÄLSKAR’T!

  Du, jag fick också flottigt hår med Milo. Jag som mådde som en påse skridskor mådde ännu mer illa av det flottiga håret. Jag köpte faktiskt Head n Shoulders med mint. Funkade skitbra och funkar säkert kanon mot mjäll. Det var sådär så det kändes som man tvättade huvudet med rinnande vicks blå. 🙂 Superskön känsla. Sen tvättade jag hela kroppen med det också så isade det resten av kroppen och man fick känna sig fräsch i några sekunder, allt kändes så lökigt ju när man var gravid. Eller JAG kände mig lökig. Usch…. Du ser iaf fresch ut, inte alls lökig. 😉

  Älskar Pippi outfiten!!! Milo vill till Junibacken säger han. Han har aldrig vart där och jag har ingen aning om vart han hört Junibacken nånstans. Vi måste dit snart känner jag 

  Puss o kram

  Svara
 • Hej Hannah! Tack själv för att du finns.. jag ligger sjätte dagen i rad sängligandes pga lunginflammation, börjar bli något rastlös 😛 Ser ut som ni har haft ett jätte mysigt hotellbesök! Njut av det fina vädret nu, jisees vad jag önskar att jag själv kunde göra det, jag har missat alla ”vårdagar” pga sjukdomen. Gud vad jag tycker att din hårfärg är fin! Ta hand om er och tack för glädjen ditt bloggande skänker.

  Svara
 • men är det bara jag som är dödstrött på det här ytliga som Charlotte representerar? ( tydligen inte eftersom hon inte gick vidare) svindyra skor, en hiskelig klänning och några dyra och väldigt konstiga skärmar som förtog hela numret? hon skulle våga lita på sig själv och sin egen förmåga istället för att kosta på så vansinniga prylar, låta sig själv komma fram och sjunga låten. Hon kan faktiskt sjunga! Nej jag tror hon förlorade på allt konstigt och ytligt.

  Svara
 • Hej underbaringar!
  Jag fick äran att se det live! Loved it!! Massa fest med Telia som bjöd in några vip:are. Jag har tur!
  Saknar, men snart ses vi! Massa kramar att ta igen!
  Kärlek

  Svara
 • Vad mysigt ni ser ut att ha de, underbart att ta en sväng och bara njuta av stan och god mat!! ta hand om er och njut..kram K

  Svara