Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:17 | mars 7, 2012

Martin 45 år

Hej igen min vän. Igår släpade jag min stora blommiga kavaljer på tåget och en påse fylld med sådant som Martin gillar. Godis, chips, kakor och öl. Bara en Big Mac som saknades 🙂

Väl på Restaurang Kungsholmen hade jag en trevlig och mysig kväll med vänner.

Jag och födelsedagsbarnet Martin som fyllde 45 år. Hurra!

Jag åt tempura till förrätt...

... och en moule mariniére till varmrätt. Den var magisk!

Lisa, Christin och Camilla.

Stefan, som för övrigt är en mycket duktig fotograf.

Mattias och Martin.

Camilla, i sitt esse, med vackra Lotta.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Martin 45 år”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bara ett tips gällande din fotovägg. Jag gjorde själv en sådan för två år sedan och trodde jag skulle kunna använda IKEAs ramar men dessa är skumma när det gäller format. Använd istället Åhlens ramar för du har du inga problem när du vill framkalla dina foto. Deras ramar passar till olika utskriftsformat till dina foto.

  Svara
 • Jag hann trycka iväg för snabbt. Jag skulle även skriva att lägg ut alla ramarna först på golvet och se vilket mönster du vill skapa. När du är nöjd så spikar du upp dem så undviker man en massa hål i väggen 😉

  Svara
 • Tack snälla för tipset! Min fotovägg ska bli mitt gravidprojekt.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej.ni verkar haft en trevlig kväll!tempura till förrätt,vad inehåller det?

  Vi ses imorgon!ska bli trevligt!

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Älskar att läsa din blogg och har gjort det ett tag nu, verkligen dagens höjdpunkt=) Tycker du är en sån himla fin och härlig människa. Grattis också till bebisen i magen, så mysigt att ni ska bli fler i familjen. Nu får ni verkligen chansen att använda er JOOLZ vagn också, kul! Har ni bestämt vilken färg det blir än??Ta hand om dig!! KRAM / M

  Svara
 • Tack så mycket ❤ Kul att du tycker om att följa min blogg.

  Ja, jag längtar efter att få köra runt bebisen i vagnen. Jag hann ju aldrig prova liggdelen på Liv, bara sittdelen.

  Jag tror att vi ska ha limited edition-vagnen. Den är grå och svart med skinnhandtag i ormskinn eller den nya helsvarta som kommer i april.

  Ska visa bilder så får ni vara med och hjälpa mig.

  Kram

  /Hannah

  Svara