Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:04 | mars 14, 2012

Festklänningar

Hej min vän. Hoppas att din dag har börjat bra. Jag har lämnat Liv på förskolan och ska strax bege mig mot stan och sedan en sväng in om kontoret.

Jag hämtade ut ett paket på posten nu på morgonen. Ett efterlängtat sådant. Inte för att jag ska på någon fest den närmaste tiden men man kan ju längta. Det blir bröllop och annat i sommar så då blir dessa perfekta 🙂

Köpte de från MALINA för halvapriset!

Älskar hennes klänningar. Alltid så härliga färger och tyger.

Maja, Firework.

Ser den här mot solbränd hud, med vågigt hår och några enkla smycken i turkos eller guld.

Santorini, Chocolate.

Den här är helt fantastiskt snygg. Svårt att fånga på bild när den hänger på en galje. Den var perfekt till min nya hårfärg. Den här chokladfärgade klänningen ska jag nog ha på ett bröllop i sommar. Även då förhoppningsvis lite brun på kroppen, uppsatt hår i en slarvig knut och guldsmycken.

Nu ska jag googla säckväv, eller vad det heter, till våra tujor. Måste skydda dem mot vårsolen. Tips?

Hej på en stund.

All Kärlek ❤

 


19 kommentarer19 kommentarer om “Festklänningar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygga klänningar. Jag längtar så till sommaren nu. Hur är det med magen? Kramar

  Svara
 • Finaste Melinda,

  Magen mår bra, men jag har grymt ont i övriga kroppen. Foglossning så jag knappt kan gå, stå, sitta eller ligga 🙁

  Jag längtar också tills sommaren är här. Särskilt till mitten på juli då lillan i magen också är här.

  Puss och kram

  /Hannah

  Svara
 • Åh din stackare…Skickar lite smärtlindrande kramar….önskar i alla fall att det kunde funka på riktigt :S

  Puss & kram tillbaks

  Svara
 • Åh jättefina klänningar. Önskar jag kunde ha såna där långa fina. Men jag är 3 äpplen hög och lite mullig så då ser jag alltid ut att vara gravid. Jag minns ett bröllop vi var på för några år sedan. Milo var 8 månader och jag festade ordentligt för första gången. Kommer ihåg att jag grät innan vi åkte för att jag såg ut att vara gravid i allt fortfarande (min mage vägrade försvinna efter Milo). Jag torkade tårarna efter massa pepp från Husbandet och så stack vi glada i hågen. Hade på mig en långklänning, liknande den översta. Det kom fram en vän till min farbror med sin fru mitt i middagen. Vi pratade lite och så frågade han när den där (pekade på min mage) skulle komma ut? Jag höll på riktigt på att börja fultjura. ”Eeeh, det där var INTE bra” sa Tony till honom och skakade på huvudet. Trodde faktiskt att den här vännen skulle svimma för att inte snacka om hans fru. Jag själv ville hälla ölen i skallen på honom, beställa en taxi o åka hem! Fyyyyy farao! Så jag har bestämt att jag ska ha långklänning nästa gång när jag är smal. Så…. 🙂

  Du som är lite längre kommer säkert vara ljuvlig i den….

  Puss & Kram (längtar ihjäl mig till sommaren så vi alla kan använda våra klänningar igen)

  Svara
 • Fy fasen. Ibland önskar man att vissa bara kunde hålla truten. Jag tror att du är jättefin i långklänning ❤

  Puss

  Svara
 • Jättevackra klänningar.Du kommer bli så fiiin Hannah.Idag lyser solen med sin frånvaro i vårt Skåneland.Idag ska jag på en välbehövlig ansiktsbehandling (present från dotter och svärson).Jag lääängtar det ska bli så skönt att bara få rå om sig själv lite.Sista tiden har det mest varit att rå om alla andra.Ibland glömmer man sig själv tyvärr.Men i dag så… Hoppas du får en riktigt bra dag Hannah.Var rädd om dig och lilla magen.Puss o Kram.

  Svara
 • Underbara klänningar! Önskar mig en fin långklänning också 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Skitsnygga klänningar och du blev väldigt fin i den nya hårfärgen ;-). Appropå era tuijor så har vi 240 st som vi aldrig skyddat mot vårsolen och dom växer så det knakar plus att dom e gröna och fina. Brukar bara blanda jord & kogödsel på våren och fylla på vid stammarna. Sen vattna rikligt… det är det enda jag gör… eller har gjort i 4 år men från och med i år får dom nog klara sig själva, nu är dom ju ordentligt rotade.

  Kram Lindha

  Svara
 • Tack fina Lindha för tipset.

  Kram

  /H

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vars har du köpt den choklad bruna klänningen? Skulle passa mej perfekt på mitt bröllop i sommar med en gravidmage. Är desperat i behov av en klänning med mycket tyg under bysten.
  Tacksam för svar!

  // Ann

  Svara
 • Köpte den på Campadre.se när de hade Malina-kampanj. Det var tyvärr flera veckor sedan. Kikade in på Bymalina.se men den fanns inte där på sale, men en liknande.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Ska kika in där på en gång! Tack så mycket för hjälpen!

  // Ann

  Svara
 • Gud vilka fina klänningar, jag önskar att jag vore längre och hade kropp för att kunna använda sådana klänningar!!

  Men det är bara att kämpa vidare och hoppas på att kilona rasar så att jag får operera bort mycket av mina bröst så att jag får må bra!!

  Du kommer bli så otroligt vacker i dem klänningarna 🙂 Du är iofs alltid så otroligt vacker.. Tänk om man vore det!!

  Hoppas du mår bra!

  Du är fin du <3

  Kram

  Svara
 • Fin du är blondie! kul när man passar i alla möjliga hårfärger så där!!

  vi har samma slags häck, ska man ha säckväv på????? noll koll på allt vad trädgårdskötsel heter…

  kram!!

  Svara
 • Åh!! Blir så avundsjuk 😉 när jag gifter mig så vill jag bära malina!! Enkelt & snyggt:-)
  Ps. Kom ihåg blommlådorna du köpte förra våren som ni planterade i som va ståendes på marken & ganska stora, vart e dom köpta?
  Hade behövt till sommaren så fisungen kan springa & ära hallon & smultron 🙂
  Hoppas allt e bra med er alla & lilla magen!
  Kram

  Svara
 • Hej..

  Jag har oxå tujor.
  Att köpa sådana säckar är dyrt o bort kastade pengar tycker jag.
  Det går lila bra med sopsäckar. Trä över en sån på varje och tejpa eller knyt ihop ner till bara.. Jag valde svarta sopsäckar har haft dom över mina hela vintern för att skydda dom från rådjuren som gärna äter på dom 🙂
  Det funkar super 🙂
  Ha det gott o lycka till. Kram

  Svara
 • Så fin klänning eller klänningar ska jag väl säga, men den bruna var skit snygg rent ut sagt.

  Hoppas du och familjen förövrigt har de bra, hinner inte läsa riktigt allt som jag skulle vilja. Mycket just nu…kram Kerra

  Svara
 • Jag har också foglossning (bebis beräknad 2 aug) och jag har provat akupunktur nu! Efter tredje gången märkte jag skillnad! Har du provat? Inte roligt med foglossning:-( Har du haft det i alla graviditeterna?

  Svara
 • Whohoooooo nu är jag också medlem på sveriges bästa blogg:) Taaaaaack för din fina blogg:) ett tips, säckväv heter tydligen skuggväv och finns tex på plantagen för ca 150:- 🙂 tack än en gång för denna blogg och för att du är du:) kraaaam Cajsa

  Svara