Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:26 | mars 29, 2012

Tandläkarkärlek

God torsdag min vän. Inte klokt att det redan är fredag imorgon. Liv började genast fredagsplanera imorse. Hon önskade att få fara till McDonalds och äta glass 🙂

Snart ska jag till tandläkaren med William. Apropå tandläkaren så hörde Liv igår att vi skulle dit. Hon grät och var förtvivlad för att inte hon också fick gå till tandläkaren. Men snart är det dags. Berättade att hon skulle få gå dit och sitta i stolen och att tandläkaren skulle räkna alla hennes tänder. Får se om hennes förkärlek till tandläkaren håller i sig 🙂

Efter lunch kommer ett TV-team hit. Ska berätta allt sen. Håller på med en riktigt kul grej. Särskilt William och Mio är överlyckliga.

Hej på en stund.

All Kärlek ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Tandläkarkärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fast det är väl torsdag idag???

  Graviditetsförvirring? 😉

  Ha en härlig dag iaf!

  Kram! 🙂

  Svara
 • Oj, förlåt! Det är ju jag som är förvirrad! 🙂

  Läste lite snabbt där…Tyckte det stod att det var fredag idag! Förlåt!!!

  Svara
 • Hej! Tandställning! Det hade jag i fem år . Hade utstående framtänder . Blev retad för bäver och för haren. Inte så kul. Är glad för att min mamma tjatade så att jag till slut fick tandställning. Mina föräldrar har jämna och fina tänder men jag ärvde min morfars kusiners utstående framtänder. Typiskt! Jag vet allt om tandställningar. Mina klasskompisar slogs om att få följa med till tandläkaren. När jag skrattade så flög det ut små gummisnoddar på mina klasskamrater.
  Ja det var värt det!
  Kram Agge

  Svara
 • Hej! Jag minns att pappa sa att det var status i Amerika att ha tandställning. Det gjorde ont och spände så jag var tvungen att äta Alvedon efter att dom spänt tandställningen. Jag åt segt godis och då lossnade en del av tandställningen och då skyllde jag på mammas sega kött fast sanningen var att jag ätit segt och hårt godis. Mamma var med men hon sa inget ha ha. Skulle hon säga att jag ljög eller?! Det var kämpigt men jag har varit med om värre saker.
  Kram Agge

  Svara