Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:48 | mars 30, 2012

Klantiga Jag

Hej igen min vän. Var på Plantagen och köpte påskliljor, penséer och tulpaner. Nu ska det göras vårfint, hade jag tänkt.

Det började så här…

När jag kommer hem och skulle bära ut allt ur bilen så tappar jag mina blommor. Hälften rullar in under bilen och blir förstörda.

När jag legat på knä och krafsat ihop resterna av mina blommor, som jag tänkte sätta i krukorna utanför dörren, så börjar det tokhagla.

Känns som om jag lika väl kan skita i att plantera mina blommor. Med mina ”gröna” fingrar så dör de väl ändå inom en vecka 🙂

Nu fem minuter senare skiner solen från en härligt blå himlen.  Får glädja mig åt det och mina andra blommor som jag ska ha här inne.

Tänkte dekorera borden och göra påskfint med vita tulpaner, påskliljor och ris.

Puss ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Klantiga Jag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kram på dig <3

  Svara
 • Hoppas att dina blommor klarade sig utan att gå av. Jag hade också tänkt fixa lite fint med blommor men jag kallnade lite när de hotade med snö till helgen. ; (

  Svara
 • Sånt som händer, ingen fara!
  Och om du tittar riktigt noga på din bild av gräset och haglet så ser du att påskharen vakar över dig! Ser du, till höger, en figur av en gräsgrön sittande hare i allt det vita!
  Så det så!
  Kram på dig, hoppas ni har en mysig fredagskväll!
  Kram Louise i Malmö!

  Svara
 • hehe, lika gröna fingrar som jag. det enda jag lyckas med är orkidéer, helt enkelt för att de inte ska vattnas så ofta =)

  Svara