Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:56 | april 16, 2012

Aj och flicknamn

Hoppas din dag och vecka har börjat bra. Är så oerhört tacksam över att jag kan sitta hemma och jobba nu i början på veckan. Hade inte klarat av att ta mig någonstans så ont som jag har. Foglossning är fruktansvärt. Smärtan går inte att beskriva för den som inte har  haft det.

Gillar inte att gnälla men man kan ju inte vara på topp jämt, eller hur? Alla har vi våra dagar då vi helst av allt vill ligga kvar under täcket och tröstäta glass.

Det jobbiga är att jag känner sig så oduglig. Jag sover inte på nätterna vilket gör mig trött hela dagarna. Mitt humör och tålamod blir då automatiskt skit pga sömnbrist. Inatt kröp det i kroppen och delar av min kropp var helt bortdomnade så det det var omöjligt att sova. Försökte sitta upp och sova men till sist fick jag lägga mig på golvet vid fönstret där det var kallt. Imorse beställde jag hem en gravidkudde. Hoppas den kan hjälpa mig lite.

Får panik av att känna att jag inte räcker till. Inte hemma, med jobb, med barnen, inte med något. 

Kan du känna så ibland?

Jag borde städa och packa upp men jag kan verkligen inte. Minsta rörelse är förenat med smärta. Att då fara runt med dammsugaren, tvätta och packa upp väskor är inte ett alternativ.

Har tagit en lugn dag med min dator i knät men stressen kryper på mig. Vet inte varför men den gör bara det. Känns som det är så mycket jag borde och måste göra. Suck!

Ja ja, det är bara att bita ihop. Om drygt tolv veckor vänder det väl. Då får jag äntligen träffa hon inne i min mage.

Längtar ❤

Har tänkt mycket på namn. Av en slump så har alla mina barn i som andra bokstav så bebis måste ockås ha det. Har inte alls tänkt på det när de fick sina namn. Det bara blev så.

William, Mio och Liv.

De namn som jag har på min namnlista är dessa (även några andranamnsförslag):

Vida (passar fint till Liv då det betyder Liv)

Villemo (har dessvärre fått nej på det namnet, av Peter. Han tycker det är ett gumnamn)

Billie

Minny

Hilla (Niinis, nu blir du glad va 🙂 )

Minya

Ester

Rut

Ilse

Vad tycker Du? Några förslag?

All Kärlek ❤

 


94 kommentarer94 kommentarer om “Aj och flicknamn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ett namn som dök upp spontant när jag läste de andra barnnamnen:
  Elise

  Svara
 • Fyyy vad jobbigt att ha så ont. Har inte själv haft foglossning, så jag kan bara föreställa mig hur det känns. Men är det inte lite typiskt oss kvinnor att när vi verkligen inte kan eller orkar göra nån ”nytta” så får vi dåligt samvete. Inte många män som känner så ; ) Du får helt enkelt ta det lugnt och låta Peter sköta resten, det gör han säkert med glädje. Var rädd om dig.

  Tycker att Vida, är fint, passar bra till dom andra namnen, det är ju kul.

  Kram kram var rädd om dig.

  Svara
 • Vida tycker jag är fint!

  Jag kan hett rekommendera att ligga på spikmattan för dig!!! Vissa tycker att man ska vara försiktig med det när man är gravid men för mig gick det bra vid båda mina graviditeter men du bestämmer själv eller kolla med din läkare.

  Spikmattan hjälper mot smärta och jag lovar att du somnar rätt skönt efter att ha legat på den i 20 minuter.

  Kram

  http://www.niehoffs.blogspot.com

  Svara
 • Vida och Tilda är fint!

  Svara
 • Usch jag förstår vad du lider. Hade själv foglssning tidigt och det värsta är att jag kan känna av den än idag!
  Jag gillar Vida jättemycket, eller Vilda.
  Titti är också sött.
  Min Hanna heter Linnea i andra namn och Miranda i tredje namn av de söta Miranda nallarna som jag älskar! 🙂
  FÅnigt kanske men jag tycker det är ganska sött.

  Ha en skön vecka!
  Jag har halsfluss suck. Hade behövt va frisk nu när alla spelningar kör igång. Men men.
  Det får ta den tid det tar.

  Stor kram till er!

  Svara
 • Filippa, Tilda, Tindra och Mila är några förslag från mig 🙂 Har själv en dotter som heter Emilia, men som jag ofta kallar Mila.

  Svara
 • Hej! Tycker att Lilly är jättefint! Kram kram

  Svara
 • Vilda, Tilda, Tilde, Mira, Linn, Hilda, Line, Linnea eller Billie 🙂
  Hoppas du ska känna dig bättre snart. Kram

  Svara
 • Lägger till Lilly, för att det passar med Liv.
  Kanske även Källa?

  Kul att du hade Ester på listan, det heter min yngsta! Det är ett kaxigt namn, tycker jag!

  Svara
 • Filippa, Inez, Signe, Lilly Siri, Sigrid är några fina flicknamn tycker jag. Hoppas att du hittar något mot dina jobbiga smärtor snart så att inte dessa annars så korta 12 veckor känns som en hel evighet. Och man FÅR ligga under täcket och tröstäta glass ibland också;-). Läser din blogg i princip dagligen och imponeras av hur pigg och fräsch du alltid ser ut att vara trots att du känner som du gör. ”krya på dig”. Kram

  Svara
 • Hon sa ju heta Nikki tycker jag 🙂

  Förstår hur du känner dig..Jag har oxå foglossning fr.o.m. hell ajajajhjjajaj…!!! MEN min förra graviditet spydde jag KONSTANT så detta kan jag ta 🙂
  Jobbigt o inte räcka till o orjen inte finns där känner jag me.. Går in i v.25 på torsdag..

  Torsdag kommer bli en superdag för oss 🙂 jag o mannen ska till Östermalm o göra köns-UL 🙂 de ska bli så ENORMT kul o se bebis o få veta kön 🙂
  Tänk på mig på torsdag..

  Kram 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! 🙂

  Självklart får man klaga när man inte mår bra! Du klagar verkligen sällan, iaf här på bloggen. Ibland undrar jag hur du kan vara så postiv när du skriver och berättar om vad som hänt.

  Att känna att man inte räcker till någonstans är nog tyvärr väldigt vanligt. Vet att det inte är lätt, men försök fokusera på det du gör. Skriv en lista på allt du gör och är för barn och man. Jag lovar att listan blir lång, även nu när du känner dig lite otillräcklig. När du sen tappar modet så får du läsa den och ropa ett ”Heja Hannah” efter varje sak som står där! 😉 Och en sak till; våga tro på det positiva som någon säger till dig. Oftast är det lättare att lyssna på en negativ kommentar…

  Jag tyckte att Ester var hur fint som helst! Jätte gulligt namn! Även Billie och Vida var riktigt fina. Men Ester var min favorit!

  Kram! 🙂

  Svara
 • Med tanke på att bebis är en liten busunge så skulle jag kalla henne för

  Wilda (Vilda)

  Svara
 • Stackaren lider me dej…. Har själv haft frruktansvärda foglissningar… Det är hemskt att man ska behöva genomlida det!!! Jag bör tvungen att köpa mig en cykel å cykla över allt dir jag skulle gå gick ju inte alls:( men en bra sak som jag införskaffade mig var ett sånt smal bälte man har vara till bäckenet å vilket mirakel det va!! Äntligen kunde man gå!!! Å den kan msn ha när man hade jeans mm den syns ju inte… Dem tjocka bältena hjälpte ju inte alls … Ett tips bara:) hoppas din dag blir bra trots all smärta.. Låt allsvensk måsten vara och ta hand om dig!!! Dina flicknamn du valt…Vida är fint.. Della, Stella, Leia, Denise,Ella är nåra förslag,) kram på dig fina

  Svara
 • Ursäkta för alla felstavningar;( inte lätt me en iPhone:( det ska stå fina flicknamn och låt alla måsten vara..sorry:(

  Svara
 • 🙂 Jag hoppas på LILLY! 😉

  Kram
  Enigma

  Svara
 • Hej,

  Vida är sött tycker jag.
  Mitt favoritnamn är Ingrid – men om du vill ha i som andra bokstav är även Hilma och Siri underbara namn tycker jag.

  Kram från Hanna

  Svara
 • Nicole skulle Filip hetat om han blev en flicka 😀

  Svara
 • Ester är jättefint tycker jag! Men mitt favoritnamn är Lykke! Tycker det passar fint ihop med Liv också 😉 Lider verkligen med dig att du har så ont! Hade jag också under min andra graviditet.. Hemskt är det!!! Kämpa på för vips så är hon här <3

  Svara
 • Jag tycker att Irma och Siri är fina namn.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Eftersom alla dina barn ryms inom ”wioliv” måste ju nästa lilla stjärna även göra det:)

  Därför tycker jag Lillly, Lisen, Wida eller Wilda.

  Kram och tack för att du förgyller min dag

  Svara
 • Hej finaste Hanna 🙂
  Älskar din blogg! Och är glad att få följa din resa till ett nytt litet underverk, så klart jag vill vara med och tipsa dig om namn som faller mig i smaken 🙂 och kanske även dig.
  Jag tycker dessa namn är väldigt fina och speciella

  Winter
  Timhea
  Aiyla
  Minna
  Lily
  Lily-mary
  Lily-rose
  Lily-may
  Hanna-viola
  Tindra
  Wisera
  Viola
  Viola-Grace
  Wilma
  Wilma-Linnea
  Tuva-Linnea
  Keira
  Viola
  Bianca-Li
  Wilma-Rut
  Wilda
  Mira
  Linn-Reese
  Thea-Li

  Hoppas något av namnen faller er fina familj i smaken!
  Lycka till med allt 🙂

  Massa kramar!

  Svara
 • Hej!
  Jag blev ny medlem nyss 🙂 Har läst din blogg ett tag. Är nybliven sigtunabo o kul att läsa om nå som oxå bor i sigtuna 🙂 Jag gillar din blogg mycket! Har bara läst din blogg tidigare men efter att ha läst om din jobbiga natt bara kände jag att jag måste skriva till dig! vilken tung natt för dig! Jag är imponerad hur du fixar allt ändå trots dina gravidsmärtor! Hoppas det ska bli bättre snart! Har själv aldrig drabbats o det är som du skriver svårt att förstå hur d känns!

  Angående namn så gillar jag Vida och Billie. Jag är svag för namn som slutar på -ie 🙂 Jag har själv en liten dotter som heter Emmie.

  Styrkekram från Lina (också ett namn med i som andra bokstav 🙂

  Svara
 • Stackars dig, lider med dig, vet verkligen hur det är med foglossning. Jag fick gå på vattengympa för gravida pg min foglossning. Kolla om det finns för dig. Är jätteskönt att komma ner i varmt vatten när man har så on. Jag gick till stor del med kryckor.
  Föstår dig precis känslan det här med smärtan och vara tröt och ha ont och känna att man räcker till!

  Jag tycker Vilda är ett jätte fint namn 🙂

  Stor kram till dig!

  Svara
 • Jag tänkte på vallmofrön haha så ta inte det namnet, håller med peter;)
  Men vilda, hilda, vilma kanske?:)

  Svara
 • God eftermiddag Hannah.Usch stackars dig som har så ont.Jäkla foglossning.Jag har aldrig haft själv men hört många som har haft fruktansvärda smärtor.Inte lätt heller med tre busungar och en massa annat som ska göras.Har du ingen som kan hjälpa till lite på dagarna med lite tvätt och städ? Ja det där med namn är inte helt lätt.Förslag från mig:Vita,Vida,Mira,Villemo håller med Peter låter som en tant eller kan förväxlas med min sura grannkärring som heter Lillemor;)) Ilse låter så typiskt danskt inget fel idet nej.Mika är ett annat fint namn.Kommer fler när jag tänkt till.Önskar dig en så bra eftermiddag som du bara kan.Var rädd om dig.Puss o kram

  Svara
 • Hej, stirra er inte blinda på bokstaven ”i” om ni hittar ett annat fint namn. Men Tindra är fint, sen gillar jag Tyra (är dock inte med bokstaven i). Du behöver itne ha dåligt samvete för att du inte kan göra saker. Njut av dagen!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Vida e väl jättefint.
  Men jag gillar oxå Vilda. Thilde. Iris. Isabell. Billie. Sidney. Vivienne. Simone.
  Filippa.
  Tack för en bra blogg.
  Klart man kan känna sig nere ibland , så kan man uppskatta mer när man mår bra. Lycka till med bebis & namn.
  Kram!

  Svara
 • Hoppas du mår lite bättre nu och får njuta av din graviditet.

  Har en släkting som just fått en gosse och han heter Vidar……visst VIDA är fint.
  Lilly, Rut, Vera och Thyra är oxå fina namn
  Smilla är inte så tokigt det det heller. Finns ju så många fina. Signe mm.
  Listan blir lång så jag får sluta med en KRAM

  Svara
 • Minya eller Billie är finast tycker jag!!
  Annars gillar jag Nelia, Mila, Linn

  Svara
 • Hilma är fint med

  Svara
 • Wilda kanske? Lykka? Lykke? Gillar annars Lily, Daisy, Saga

  Svara
 • Så känner vi nog alla ibland, Hannah! Jag brukar känna så ganska ofta. Filip vaknar ofta om nätterna och har gjort det i över ett halvår nu så man är ganska trött om dagarna, tyvärr. Man orkar ju inte med så mycket som man skulle vilja och därför känner man sig usel. Killarna har kommit in i den åldern där dom ska bråka om ALLT, inkl mig. Då kan jag tala om att jag känner mig otillräckligt!

  Vida, tyckte jag var finast. Vilda är också fint och det skulle ju nog kunna passa bra med tanke på att hon håller dig vaken om nätter för att hon är vild 🙂 Bokstaven ”i” hänger ju med äver där 🙂

  Svara
 • Hilma är jätte sött tycker jag 🙂
  Kram

  Svara
 • Usch din stackare som har så ont.
  Jag har inte haft foglossning så jag kan inte riktigt sätta mig in i just den smärtan.
  All heder till alla gravida som står ut!

  Mitt förslag på namn till lillan i magen är.
  Ett av världens finaste namn tycker jag :).

  Kram från Anna S

  Svara
 • Knasigt att namnet försvann…
  NICOLE är mitt förslag :).

  Svara
 • Isabelle tycker jag är väldigt vackert.

  Svara
 • Lisa är ett fint namn 😉

  Jag har sedan tre år tillbaka bestämt både pojk och flicknamn på mitt efterlängtade troll som kommer i september.

  Hoppas verkligen du kan få någon smärtlindring. Har inte själv foglossning, men fibro, så jag vet hur det är att ha ont vareviga dag.

  Kram till dig

  Svara
 • Usch stackare!
  Jag stycker inte ni ska avvika trenden med ett I som andra bokstav. Det är ju lite charmigt! VIDA var väldigt fint, tycker jag och så klart LISA då min lilla skrutta heter det 🙂
  Ni ska ta det namn som känns bäst för dig och Peter! Namnet man får är ju en vacker gåva från sina föräldrar!
  Kram, Carina.

  Svara
 • Villemo känner jag två små flickor som heter och det kändes vääääldigt konstigt först tycker jag men jag bara älskar namnet nu! Ursött!
  Vilja tycker jag e fint… Vida också :). Livia… kanske för likt Liv men fint. Silvia kanske 😉

  Svara
 • Hej!
  Hilda och Siri är fina namn. Själv hade vi Astrid och Elsa som förslag om vi skulle få en flicka. Nu blev det en liten Folke <3. Fem veckor har vårt lilla hjärta blivit och varje dag undrar jag hur denna lilla perfekta varelse kan vara vår. <3

  Svara
 • Hoppas att du snart mår bättre och att du kan pyssla på där hemma utan att få jätteont!
  Min flicka heter Emmie, det är mitt förslag! 😉

  Svara
 • Hoppas att du snart få må bättre och kan pyssla på med det du vill utan att få så ont!

  Mitt förslag är Emmie!

  Svara
 • Om du vill ha ett flicknamn med bostaven ”i” så är ju Anais väldigt fint! 🙂

  Svara
 • Eller Nowli 🙂

  Svara
 • Hej!
  Tack för en lugn skön oas i bloggdjungeln. Trivsamt!
  Lägger mig i namndebatten jag också och föreslår Olivia 🙂

  Svara
 • Vida och Ester tyckte jag var jättefint! 🙂 Kram

  Svara
 • Blev precis medlem här, tyckte det var på tiden nu när jag ändå har följt dig sen du var gravid med Liv 🙂

  Thilde, Lilly, Linn, Ella och Olivia är fina namn tycker jag!

  Kram!

  Svara
 • Wilma tycker jag passar bra.

  Svara
 • Åh din stackare! Hoppas det vänder snart, så du slipper smärtan.

  Jag gillar att era tre övriga har ”mjuka” namn..Så ett mjukt till skulle passa fint.
  Kanske Minea eller Minou (?)

  Lycka till med alla bebisförberedelser…Är ju så mysigt.
  Kram

  Svara
 • VIDA såklart!!! Det heter min mormor <3 Jag har alltid gillat det namnet!!!

  Svara
 • Hej! Tycker att VIOLA hade passat fint till er lilla bebis-flicka! Ha det så bra!

  Svara
 • Vilda, Lilja, Mira 🙂

  Svara
 • Tråkigt att du inte mår bra men det kommer bättre dagar 🙂
  Eila eller Eyla tycker jag är fint!
  Ha det gott
  /Kram

  Svara
 • Viola och Ester är fina namn tycker jag!

  Svara
 • Av dina förslag röstar jag för Billie 🙂 Annars gillar jag Serena, Carla, Coralie, Charlie, Iris, Inez och Nellie.

  Svara
 • Tycker absolut INTE du ska välja Wilma som några föreslagit. Alldeles för vanligt och tråkigt…
  Viola däremot är jättefint och passar med de andra namnen. Eller Wiola med W om du vill att det ska matcha Williams!

  Svara
 • MINYA var otroligt vackert! annars gillar jag namnet Kendra 🙂

  Svara
 • Rut har vi också som förslag Lilly är också fint 🙂 Har en Svea som ska bli storasyster, men om det blir en lillebror eller lillasyster vet vi inte.Det är ju jättesvårt med namn 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!

  Så kul att ha en liten bebis på väg! När det gäller namn så har jag sett ett mönster.
  Liv slutar på V. William börjar på W och slutar på M och Mio börjar på M.
  Om du/ni ska fortsätta denna trenden så ska flickans namn börja på O.
  En liten tanke bara <3 Vad tycker du?
  Kram och må så gott!

  Svara
 • Tilde, Olivia, Winnie.. Ja det finns många fina namn! Vet att ni kommer hitta ett jättebra till den lilla.

  Svara
 • fina namn allihop 🙂

  lägger även till:

  Ditte, Saga, Elsie

  Svara
 • Hej bästa Hannah

  Vilka fina namn ni har valt ut.. själv heter jag Vidya och det är ju inte så långt ifrån Vida. 🙂 Det är indiskt och betyder kunskap.
  Kram

  Svara
 • Jag röstar på Stella 🙂

  Hoppas det blir bättre med foglossningen. Känner igen mig i känslan av att inte räcka till, men man gör så gott man kan, mer kan man inte göra 🙂

  Kram

  Svara
 • Vilda är fint:) Tilda å tilde oxå!

  Svara
 • Minea!

  Svara
 • Vida är så fint! Det heter min väninnas minsting. Andra förslag:
  Livia
  Klara
  Karla
  Ellie
  Olivia
  Tilde
  Ella

  Kram <3

  Svara
 • Hej Hannah!

  Passade på att bli medlem här idag..;)Har följt din blogg sedan du blev gravid med Liv.

  Av dina namn röstar jag på Bilie. Mina barn heter Walther och Irma. Irma är född 30/4 2009 så det skiljer bara några dagar mellan Liv och hon. Irma heter June och Elise i andra namn.
  Om jag någon gång får en dotter till ska hon heta Eva.

  Tack för en härlig, varm och rolig blogg.
  Kram.

  Svara
 • Kort & gott, Bästa bloggen! 🙂

  LILLY är ju jätte fint. Vilja tycker jag om. Och självklar Lowa som min dotter heter. 😉 om jag får en dotter till ska hon heta Filippa eller Tindra. Se därja båda med i som andra bokstav. 🙂
  Hoppas du mår bättre snart! 🙂

  Svara
 • Åhh namnförslag vad kul.
  För att helt tänka på dina andra barns namn så är mitt förslag Wiola, perfekt ju!!!
  Men kanske inte helt eran stil, inte min heller.
  Tycker Stella är såå fint, men bland dina förslag så var det Vida som jag fastnade för.
  Roliga tankar o fundera på namn.
  Ska bli spännande o se vilket namn det blir och hur rummen blir.

  Känner igen dina tankar.
  Nu med nr 3 så var jag sjukskriven på heltid halvvägs in i graviditeten.
  Inte kul alls, orkade ingenting, vilade mest o kollade Oprah i soffan.
  Bästa bm sa att det är bara o släppa alla måsten o krav o göra det som är rätt för din kropp-vila.
  Men hjärnan vill ju så mkt…

  Sköt om dig!

  Svara
 • Minya är ju oxå väldigt fint!

  Svara
 • Vill du ha inspiration och idéer googla då på ”flicknamn 1998-2011” och du kommer till en fantastisk sida med hur många namn som helst!!

  Svara
 • Alvida, viola, livia, liva, milia, millie, milla…..vad tycks?

  Svara
 • Hej Vilda är ett sött namn? Olivia?
  Ta hand om dig!

  Svara
 • två fina namn är Vilja och Wilda 🙂

  Svara
 • Hej!!
  Jag har oxå läst i flera år utan att bli medlem men nu så 🙂

  Jag tycker Hilja, Minna, Liowa, Disa, Sia och Sila är fint om det ska vara i som bokstav nr 2 🙂

  Tycker jättemycket om din blogg och jag precis som du lider av kräkfobi så det känns tryggt att se att man klarar av att ha barn trots det 🙂

  Kramar från Sundsvall

  Svara
 • Min älskade lilla prinsessa fick namnet Tilia Ada Estelle
  Men i magen var hon en; Elma el Vynja
  Favorit idag; Malva

  Svara
 • Jag måste ju bara föreslå Lilly. Det heter min dotter och det är det finaste namnet jag vet. Om hon får en syster tänkte jag mig namnet Viola!

  Svara
 • Jag tycker att Wilda är ett fint namn. Passar dessutom toppen till dom andra tre namnen på dina barn. Och Wilda passar in i Wioliv. Wida med W hade också varit perfekt. Fint namn och det passar in i ert företagsnamn! 🙂

  Kram på dig och tack för världens varmaste och finaste blogg :)!

  Svara
 • Nellie!!!!!!! är hur fint som helst.
  My
  Maya
  Julija
  Myran
  Alice
  Lea
  Kine

  Svara
 • Här kommer några fina flicknamn ………
  * Hilma
  * Nina
  * Vilja
  * Milla
  * Hilja
  Hoppas ni hittar ett namn som passar just er lilla tjej.

  Svara
 • Vida är superfint namn 🙂 Gillar även Billie och Esther 🙂 Eller varför inte Millea som vår yngsta heter i andranamn 😉
  Kram

  Svara
 • Nu har jag läst igenom alla namnförslag, lägger till ett av de absolut finaste flicknamn jag vet: Millie!

  🙂

  Svara
 • Det är så himla kul med namn så jag var bara tvungen att bli medlem och komma med några namnförslag:

  Lilian (klingar fint med William men man kanske förknippar det med
  prinsessan Lilian, men det är ett vackert namn tycker jag)
  Wilma
  Viola/wiola
  Lilja
  Minea
  Hilda
  Vida som ni föreslagit är tufft och passar de övriga namnen fint!

  Tack för en mysig blogg!

  Svara
 • Hej,

  och grattis till den lilla fina ni vantar.
  Mitt namntips ar det namn vi gav var dotter, det vackraste namn jag vet, som ar Mika.
  Klingar fint med de andra barnens namn ocksa.

  Hs en fin dag!

  Kram

  Svara
 • Vad lustigt – jag måste berätta; jag gick in på

  http://svenskanamn.alltforforaldrar.se/namn/namngenerator

  och skrev in ditt och Peters namn i deras namngenerator och fram kom flicknamnet… *trumvirvel*… Fiona!

  Så till och med där kom bokstaven i med som andra bokstav. Gulligt namn och lite ovanligt.

  Hoppas gravidkudden hjälper dig att sova på nätterna nu då. Snabbt levererat! Och lycka till med namnförslag och som du själv skriver – den lilla kommer allt att presentera sig själv. 🙂

  *kram*

  Svara
 • Hej Hannah! Jag tycker att Mindy och Flora är jättefina namn! Mindy skulle min flicka heta, men då såg hon ut som en Miranda när hon kom ut så det fick bli det 🙂
  Kram på dig och din fina familj

  Svara
 • Min lilla tjej heter Tyra. Men vad tror du om Vilda, får du lite kryptiskt in Livs (om du tänker baklänges från mitten) namn i det namnet utan att det låter för likt. Blir spännande att se vad det blir för namn på den lilla tösen.
  Annars är ju Emma väldigt fint 😉

  //Emma

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har 8 barn varav 3 är flickor. Min yngsta dotter har ett väldigt ovanligt namn som jag fastnade för redan när min nu 7åriga son tittade på mumin när han var liten (han älskade mumin) och det är VIMLA . Lilla Mys syster (i mumin) heter så 🙂 Så när vi fick en till dotter vart det direkt Vimla. Jag har inte hört någon mer med detta namn. Så mitt förslag är VIMLA. Kram från Anna

  Svara
 • Jag tycker absolut Viola. Jättefint och klingar så fint med de andra barnens namn!
  Ta hand om dig! Kram

  Svara
 • Hej hej!
  Jag tyckte om många flicknamn som Vide o Vilda. Men det bidde en kille istället…så det fick bli Vilde. 😉
  Klaga får man…och jag kan fortfarande känna mig otillräcklig. Kan förstå att du gör det…när du har tre barn o en man. Jag har ju ”bara” ett barn o en man. (Ja om man inte räknar med hund & katt ;))…
  Vet inte vad man ska göra för att känna att man hinner med allt..:/

  Styrkekramar

  Svara
 • Lisen röstar jag på! Finaste namnet man kan tänka sig!

  Svara
 • Här kommer några namnförslag:

  Wilma
  Mira
  Milla
  Nicole
  Linnea
  Minna

  Tycker även att Elma är ett fint flicknamn:)

  Svara
 • Här kommer en hel hop med namn:)

  Linn
  Linnéa
  Himla
  Signe
  Simone
  Siv
  Lilja
  Lia
  Lilian
  Lily/Lilly
  Hilda
  Sigrid
  Disa
  Lisa
  Lisen
  Vilda/Wilda
  Vida
  Tindra
  Tilda
  Tilde
  Siri/Ziri
  Viveka
  Vilma/Wilma
  Viola
  Victoria
  Lisette
  Kim
  Kitty
  Nicole
  Cindy
  Sibell
  Filippa
  Mia
  Mindy
  Michaela
  Mimmi
  Miranda

  Sigrid och Wilda är nog mina favoriter

  Svara