Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:30 | april 17, 2012

Snabbleverans

God eftermiddag min vän. Har du en bra dag?

Här hemma är det full rulle. Jag har hämtat barnen och vi är alla sysselsatta med något.

Snart börjar dagens träning. William och Mio, som är TV-spelsexperter, ska hjälpa mig med alla tips och trix inför torsdag.


Idag har jag varit på utvecklingssamtal med Mio i skolan. Hans lärare tyckte att vi skulle fira 🙂

Det var ett positivt och roligt samtal och vi gick därifrån med glada miner.  Mio säger själv att han känner sig större och mer mogen den här terminen. Gulle!

Jag hade ett paket som länge legat och väntat i garderoben. Idag var det ett ypperligt tillfälle att ge paketet och extra uppmuntran.

Han fick en mini-radiostyrdbil.

Liv sitter i Williams knä och får vara med när han grejar vid datorn.

Igår beställde jag en gravidkudde och idag kom den. Det var snabb leverans, tycker jag.

Får se om det hjälper att ligga och krama den här korven på nätterna.

Liv provkramar den.

Allt Gott ❤


16 kommentarer16 kommentarer om “Snabbleverans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! 🙂

  Vad roligt med ett så positivt samtal att läraren tycker att man ska fira! Då förtjänar Mio verkligen en liten present! Brukar också ha små paket gömda, färdiga att ta fram när det är något speciellt att fira, eller som en liten uppmuntran när det behövs!

  När jag var gravid så var det enda sättet att sova att ligga på sidan med en stor rejäl kudde mellan benen och framför mig och en kudde bakom mig, intryck vid svanken. Inte så socialt och mysigt, men jag fick iaf sova lite så! 🙂 Hoppas det funkar för dig också!

  Ha en fortsatt fin kväll!

  Kram!

  Svara
 • Hoppas kudden funkar, det är jobbigt att inte få sova. Ha det gott! //Ulrika

  Svara
 • Mio kommer att bli en sån heart breaker när han blir tonåring! Hoppas du är väl förberedd! =D
  På tal om nåt helt annat. För ett tag sen visade du nån form av Barbapappa-nattlampa som Liv hade. Kommer du ihåg vart du köpte den?
  Ha en bra dag.
  Kram!

  Svara
 • Jag har redan nu börjat bearbeta det 🙂 Kommer väl bli galen på alla tjejer som kommer hänga här. Men så länge han blir EB riktigt gentleman så är jag glad.

  Den har jag köpt på alltforforaldrar.se.

  Den kommer vara perfekt nu när Liv ska sova själv. Kan rekommendera den skarpt.

  Puss och kram

  /H

  Svara
 • Hej Hannah!

  Alltid kul när barnen trivs i skolan och skolarbetet flyter på. Klart det ska firas 🙂 Fina Mio.

  Hoppas kudden gör undervärk. Ser mysig ut. Alltid skönt att ha någon att krama. Men vad säger Peter nu? 🙂

  Önskar dig en mysig kväll!

  Varm kram <3

  Svara
 • Åh, vad fint sagt av läraren. Då var Mio verkligen värd en liten gåva. Gullungen!

  Kram Jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Hej!

  Slänger in ett litet namnförslag här: Elvira

  Stavar du det med W: Elwira så får du med alla barnen också…typ…
  Vänd upp och ner på namnet så får William och Mio dela bokstav! 😉

  Lycka till!

  Svara
 • Hoppas att kudden fungerar för dig så du får vila och sova. Kul att samtalet var så positivt, skönt för alla parter!

  Svara
 • Hej Hanna! Det finns ett fint flicknamn som du kan matcha med dom andra namnen och även börjar på Mi. Och det är MINEA / det är ett namn som kommer från Grekland. Jag har ett Barnbarn som heter det. Och jag tycker det är fint! Och det är ett ganska ovanligt namn! Lycka till!

  Svara
 • Hej hej har ett litet namnförslag till din blivande prinsessa …. Olivia, ni kan även stava det med w så finns det spår av alla hennes syskon i sitt namn. Vill även säga att du har en jättebra blogg som jag läser varje dag, du verkar vara en helt fantastisk person. All lycka till dig och din fina familj <3

  Svara
 • Stackars dig Hannah.Hoppas den där korven hjälper ditt onda.Måtte det snart vara Juli;) En stor DUKTIGKRAM till SÖTA MIO.William är också för go..Han verkar ha hjärtat på rätta stället;)Han kommer bli en storebror som syrrorna kan räkna med 😉 Ha en skön fortsättning på kvällen.Puss o kram.Ps.Vet inte om du såg att jag frågat nr. på ditt nya nagellack från DIOR?.

  Svara
 • Hej hej!
  Åh vilken fin blogg du har. Har följt den varje dag väldigt länge nu!

  Har några namnförslag:
  Min finaste vän heter Evanna och det tycker jag är så fint!

  Annars tycker jag om
  Ella
  Vajlis
  Molly
  Lily

  Kram kram!

  Svara
 • Hej Hanna, en lite fråga: vart har du hittat mini-bilen?
  Hlsn Frida

  Svara
 • Köpte den på Frisk och Skönhet i Båstad.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag är relativt ny på bloggen och uppskattar verkligen både dig och många av dom andra bloggarna här i Bloggfamiljen!

  Jag är själv gravid med mitt 3:e barn, en tjej, och verkar ligga ca 2 veckor efter dig 🙂 Har sett att du har fått lite ont och jag hoppas verkligen att du kommer på lite saker som kan göra vardagen bättre.
  En fråga, jag har också tittat på gravidkuddar. Skulle verkligen uppskatta att höra hur du tycker att den funkar och vart du köpt den.

  //Jessica

  Svara
 • Åh en sån kudde vill jag ha utan att vara gravid!!!!

  Svara