Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:14 | april 18, 2012

Svettig utmaning

Hej igen 🙂

Nu är jag hemma. Vilket vackert väder det blev. Imorse var det grått och kallt men nu värmer solen skönt. Sitter på altanen med datorn i knät. Härligt. Pojkarna kom precis hem och alldeles strax ska jag hämta Livis på förskolan.

Hade ett roligt och spännande möte med ett produktionsbolag inne stan. Kan knappt fatta att jag tackade Ja till att vara med i det TV-program som vi hade mötet om. Sjukt kul programidé, men egentligen inte i närheten av något som jag vågar göra.

Men du som hängt med mig ett tag vet att jag gillar att utmana mig själv. Utsätta mig för saker som jag egentligen är livrädd för, som att prata inför stora folksamlingar, hoppa fallskärm, möta en grym gamer i TV-spel och mycket annat som jag får hand- och mustaschsvett av bara jag tänker på det 🙂

Det kommer bli en rejäl utmaning men en rolig sådan. Inte bara för mig utan även TV-tittarna.

Ska så klart skvallra till dig så fort jag får.

Hann även till Bobby för en klippning. Han klippte bara mina toppar men nästa vecka eller veckan därpå måste jag färga utväxten. Baksidan med att vara fejkblondin.

Bobby har gjort en tränings-DVD där bl a jag, Mattias (EMD), som också var där och klippte sig, och flera andra ger sina bästa träningstips. Ska lotta ut några stycken. Då blir Bobby glad 🙂 .

Köpte med mig blommor hem så det ser lite fint. Jag får ju besök imorgon.

Varma Kramar ❤

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Svettig utmaning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Minea är ett fint flicknamn. Och det börjar på Mi. Det finns 135 st som har det som tilltalsnamn i Sverige!

  Svara
 • Bara undrar om Peter har en bror som heter Martin? Karyd är ju så ovanligt namn. 🙂

  Svara
 • Hej Josefin,

  Det är bara Peters släkt som heter Karyd, vad jag vet. Hans kusin heter Martin.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Åh! Hetaste Mattias!! =)

  Och namn till lilla bebisen föreslår jag Lily eller Vilda ♥

  Kramar!

  Svara
 • Måste hålla med dig i allt!

  Mattias är het!

  Och namnen är jättefina!
  Känns som att hon blir en Vilda faktiskt. hihi. 😉

  Svara
 • Så spännande med en rolig utmaning, vad modig du är Hannah!! Det är ett bra sätt att få ”kickar” och samtidigt övervinna sin rädsla, nu blev jag i alla fall väldigt nyfiken på vad det är du skall göra 🙂

  Jag tänkte också göra mitt hår lite ljusare snart, nu när vi går mot ljusare tider, men jag börjar med slingor. Det jobbiga är ju som du säger att det är en utväxt som skall underhållas också. Men nu är det ju inne med megautväxt, om det är så snyggt är ju en annan fråga 😉

  Ha en fin kväll fina du!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Spännande med en ny programidé. Tycker du är modig som testar på saker du känner dig osäker i eller aldrig provat förr. Övning ger färdighet 🙂

  Härligt med vackert väder. Ska bli sämre på fredag säger de som vet. Hoppas på fint imorrn i alla fall. I morgon fyller min yngsta 1 år. Då ska vi fira. Hurra hurra hurra hurra! Han klarade att ta sig ner för soffan idag med fötterna först utan att jag hjälpte till. Två ggr 🙂 Han kröp fram till kanten, tittade lite försiktigt ner, backde lite, roterade och la sig på mage. Benen först ner. Mamman klappade händerna. Lillkillen skrattade 🙂 Som sagt. Övning ger färdighet.

  Skönt att du sov bra med din kudde. Stackars Peter 🙂

  Önskar dig en mysig kväll! Lycka till med utmaningen i morgon.

  Varm kram <3

  Svara
 • Hej, och tack för en mysig blogg! Tänkte komma med ett namnförslag 🙂 Har ett par kompisar vars kanonsöta dotter heter Willa, det passar ju bra in bland de andra barnens namn tycker jag! Kram

  Svara
 • Vad spännande med en ny programidé!! 🙂
  Här har vi precis kommit hem från Emils innebandyavslutning! Nu är det läggdags för barnen!!
  Kram!!

  Svara
 • Vad nyfiken jag blir på nya utmaningen/program idén! Spännande!
  Hoppas att även denna natt blir hygglig eller ännu hellre bra!

  Svara