Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:00 | april 25, 2012

En vacker dag

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Vilken vacker dag det är idag. Man kan ju inte bli annat än glad.

Jag har haft möte inne i stan och ska nu fara och möta upp Jessica, min bästa vän som nyligen fick bebis. Har inte träffat henne eller det lilla underverket Fiddeli sedan jag var med när hon kom till världen.

Jag får snart börja gå upp en timme tidigare. Jag är så långsam nu för tiden 🙂 Glömmer bort att jag inte kan gå och röra mig lika snabbt som innan.

Liv har brunt och grönt på sig idag. Vet inte vilken sida hon har vaknat på 🙂 .

Vad ser Liv som inte jag ser?

Önskar dig en fin dag.

Hej på en stund ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “En vacker dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, det skiftar i tycke och smak i den åldern. Idag var Liv tydligen inte på den rosa sidan 🙂 Fint och roligt kort på dig och Livan 🙂

  Ha en fantastisk dag!

  Svara
 • Åhh SOL? Här p..regnar det som spö i backen;) Jag får nog ta en tur till Stockholm då.Fin bild på dig och stora tjejen som snart fyller hela tre år.Söta små träskor hon har.Ha en bra dag med din vän Jessica och lilla Fideli.Jag ska bege mig ut i regnet varken jag vill eller ej.Puss o kram.

  Svara
 • Visst är det en underbar dag! Jag gav mig ut på promenad i min varma höstjacka och stövlar. Det blev varmt att dra barnvagnen i kan jag säga ;). Vad mysigt med bebisgos, snart är det din tur. Jag sitter och snuffar på min tremånaderstjej och njuter av varenda sekund! KRAM

  Svara
 • Va mysigt med en massa bebisgos =)

  Du jag påminner dig igen om att ni inte har skickat garantin på joolzvagnen vi köpte av er. Peter har fortfarande inte svarat på mitt mail.

  Hoppas du får en toppen dag. Kram Kram

  Svara
 • Vad STOOR Liv har blivit! Lilla damen! =) =)

  Svara
 • Åh vad fin hon var i det, grönt och brunt som är så fint ihop och faktiskt nåt som Milo har på sig lite då och då.

  Vad mysigt och få gosa med bebis! Jag minns när jag var gravid med Milo och min kompis fick 2 månader innan mig. Jag grät när jag fick hålla i henne för att jag längtade så mycket.

  Att bero på fogar! Usch, du vet att jag lider så med dig. Jag er hur du har det. 🙁 Jag blev så lättad bär jag hittade på nätet igår att det finns andra kvinnor som lider av foglossning låååångt efter graviditeten. (Inte för att jag tror att du kommer drabbas av det jag har). Men det är en fysioterapeut man ska söka upp tydligen. Tänkte på dig då. Är det något som kanske kan hjälpa dig med även om du fortfarande är gravid? Det finns just fysioterapeuter som är specialiserade på foglossning. Läste om en kvinna som haft det 10 år efter sin graviditet. Jag har fortfarande och Milo är 3,5 år. 🙁 Det finns i alla fall hjälp att få läste jag och det gjorde mig så lättad. Nu ska jag hitta en bra bara.

  Kärlek till dig och kämpa på vännen! Dagarna går och snart är HILLA här. 😉

  Puss

  Svara