Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:52 | maj 6, 2012

Hallå! Någon där?

God söndag min vän. Allt väl?

Jag har precis hasat mig ur sängen och dricker dagens enda kopp kaffe… morgonkaffet.

Vad har du haft för dig i helgen? Här hemma har vi inte gjort många knop.

Har fått en del kommentarer om att menyfältet följer med när man scrollar ner och gör att man inte ser bilderna ordentligt. Peter har pratat med teknikkillen och ha hittar ingen bugg. Däremot så är det så att jag har många bilder på min blogg (även de andra bloggarna här har det). Börjar man då scrolla ner innan din dator har laddat färdigt sidan så blir det så. Man får helt enkelt ha lite tålamod och låta datorn ladda klart. Gillar mycket bilder och det vill jag inte sluta med 🙂

Igårkväll somnade Liv med huvudet på min mage. Hon låg och pratade med sin lillasyster och somnade av att vänta på svar. Hallå! Någon där?

Hon var trött efter dagens dansuppvisning.

Liv älskar sina klänningar. Hon fick flera stycken av Mimmi (mormor) på sin födelsedag. Hon hade köpt riktiga prinsessklänningar på Filippinerna.

Nu ska jag ropa ner Peter så han kan ta månadens magbild. Glömmer bort det hela tiden.

Sedan bär det av in  mot stan. Idag ska jag ta med Liv på något som jag älskar.

Åh, glöm inte bort att gratta Fnulan. Igår vann hon pris för årets bästa Vardagsblogg på Mammablogg-Galan. Grattis!

Puss och Kram ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Hallå! Någon där?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • TACK underbaraste Hannah!!!!! <3

  Svara
 • På min skraltiga dator har jag xp och då följer menyfältet med ner när man läser.
  Min sambo har webbläsare internet explorer 9 och då ser det ut som det ska. Så det är nog vilken webbläsare man har på sin dator som är problemet skulle jag tro.
  Ha en trevlig dag alla där ute:)

  Svara
 • Man kan trycka på knappen Kompatibilitetsvy uppe till höger vid adressfältet i windows internet explorer om man har en äldre webbläsare.
  Då stannar förhoppningsvis menyraden där den ska vara. Men då kan å andra sidan text och annat se lite annorlunda ut.

  Svara
 • Det spelar ingen roll hur länge man väntar.. menyfältet följer med ändå =(
  Jag ska nu börja måla i vardagsrummet, försköka hinna två varv innen det blir kvällen. Sen har dottern dragit ut ALLT från sitt rum, hon ska tydligen möblera om så nu står allt i hallen utanför.. haha.. känns som att jag får dra mitt strå till stacken där lite senare när hon inte tycker det är lika kul längre! =)
  Solskenskramar från Norr

  Svara
 • Så himla fin klänning på en ännu finare tjej.

  Svara
 • Hej!
  Det fungerar inte med att vänta menyn fältet följer med ändå. Så var det inte för några veckor sedan något måste ha blivit fel.
  Ha en bra dag.
  maria

  Svara
 • Menyfältet följer med trots att sidan laddat klart så det kan inte vara det som är felet! Jag har IE 8 och allt har ju funkat klockrent hela tiden tills häromveckan då det där började med att menyfältet följer med! Köper inte riktigt att det skulle bero på webbläsaren?!

  Liv är så söt i sin fina klänning 🙂

  Svara
 • Gud så fina bilder! 🙂

  Bästaste Fnulan! Så värd det!!

  Svara
 • Hej!
  Håller med dom andra som också har kommenterat, menar du att man ska vänta hela dagen med att läsa?
  Detta problemet har inte varit hela tiden, så något fel på er sida måste det vara.
  Men vill ni inte göra något åt det så är det inte mitt problem, utan då förlorar ni bara en massa läsare när man inte kan läsa bloggen ordentligt, jobbigt med en rad som följer med precis hela tiden.
  Tålamod har jag haft så det räcker och blir över.

  Svara