Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:07 | maj 14, 2012

Göteborg nästa

God förmiddag min vän. Då var det måndag och en ny vecka igen. Helgen har gått alldeles för fort, tycker jag.

Idag blåser det något helt galet. Våra utemöbler ligger numera på vår gräsmatta. Så jag har ingen större lust att gå ut och börja plantera mina fina växter och riskera att hamna på grannens tak.

Tänkte istället passa på att påminna dig om Boggfamiljens tjejkväll i Göteborg (Mölndal) nästa vecka.

Kom och träffa mig, Fnulan, Lizette och Ulrika men framför allt kom för att träffa varandra och unna dig en stund utan barn och man om sådant finns 🙂 Vi bjuder på tävlingar, tilltugg, något gott att dricka och en härlig goodiebag. Tillsammans kommer vi få en fantastisk kväll.

När: Torsdagen den 24 maj klockan 18:30 – 21.00.

Var: Hedin Bil US Center

Adress: Argongatan 20 i Mölndal

Anmäl dig till [email protected] idag! Glöm inte skriva namn på samtliga du anmäler. Du behöver inte vänta på en bekräftelse. Det räcker med din anmälan så bockar vi av dig på gästlistan när du kommer.

Varmt välkommen!

Nu ska jag jobba och försöka få bukt med måndagsångesten.

All Kärlek ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Göteborg nästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Jag har anmält mig och en vän till tjejkvällen, men jag undrar om det kostar någonting? Kraam!

  Svara
 • Nej, det kostar inget.

  Ses 🙂

  Svara
 • Ha en underbar dag 🙂
  Kram

  Svara
 • Tack detsamma ❤

  Svara
 • Åå, hade grymt gärna kommit och träffat er alla! Men det är ju en bit att åka och sen jobbar man ju till 16.00 så 🙁

  Kommer ni inte anordna nåt i Östergötland nån gång månntro 😉

  Ha en fin dag
  Kramis

  Svara
 • Försöker också få bukt med måndagsångesten. Hoppas vi båda lyckas med det. Sen är det ju en HEL vecka till nästa måndag. Och denna vecka är en kortis, bara 3 dagar. Följt av en låååång helg. Det lyfter mitt humör!

  Svara
 • Åh, tack för att du påminde mig om det 🙂 hade helt glömt bort att det är Krisihimmelsfärd på torsdag. Nu blev jag genast på bättre humör.

  Kraaaam!

  Svara
 • Hej hej

  Ska bli kul att ses nästa vecka:)

  Lika bra att stanna inne så du inte blåser iväg !!

  Kram

  Svara
 • Hej vi har också anmält oss nu, jag och min äldsta dotter som är 21, men vi måste gå runt 20.20 pga vårat tåg går 21.00 men de är väl inga problem? Hoppas du får en härlig dag trots blåsten, själv e jag ledig idag och jobbar natt imorrn. Kramis!

  Svara
 • Hej Hannah!

  (hoppas det inte blir dubbelt nu det första jag skrev försvann)

  Jag har precis skickat ett mail till bloggfamiljen och jag skulle bli jätte glad av om du kunde ta del av det, Precis vågat göra något jag länge funderat på =)

  Önskar dig en fin dag
  Mvh Tessan

  Svara
 • Kan inte vara med, men hoppas ni får jättekul! //Ulrika

  Svara
 • Hej! Jag har bott hela mitt liv i Gbg men bor nu tillfälligt några år för att plugga i Karlstad och är typiskt nog inte hemma i Gbg när ni ska dit, hade så gärna kommit på er tjejkväll! 🙂

  Ska ni ha något event här i Karlstad någon gång kanske? 🙂

  Ha en fin måndag, kram!

  Svara
 • Ja denna helgen gick verkligen alldeles för fort! Galet asså! 🙂

  Hoppas nu nästa helg blir längre och om jag får ledig till fredag så nblir det najsigt!
  Kram♥Hoppas du får en bra start på veckan!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Helgerna går alltid så fort tycker jag. Denna helg var fullproppad med idrottsaktiviteter för oss. Kul såklart men trött blir man. Jag tycker som du att det viktigt att man visar att man finns där och stöttar. Ungarna springer ju där på fotbollsplanen och kikar upp titt som tätt för att se om man kollar. Det betyder mkt att finnas där. Så är det bara.

  Förstår att du som är gravid känner dig trött ibland. Ena dagen turbo 🙂 och nästa helt slut. Känner igen det där. Jag tycker du är rolig och det är alltid så kul att kika in och se vad du hittar på för något.

  Hoppas ni får en kul tjejkväll i Göteborg. Jag bor inte alls i närheten så det får bli en anna gång.

  Ha en fin kväll!

  Varm kram <3

  Svara