Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:00 | maj 17, 2012

Pyjamas grillning

Hej igen. Just nu gömmer sig solen bakom stora moln men när den kommer fram värmer den skönt.

Jag har fortfarande pyjamas på mig och ligger och jäser. Peter fixar i trädgården, William spelar fotboll och Liv och Mio pysslar och målar.

Liv har gjort fina pärlplattor till Marianne och Urban som kommer hit imorgon.

Fick vackra rosor av Peter förra veckan och de är fortfarande vackra. Jag brukar lyckats haft död på dem efter två, tre dagar.

Nu ska vi grilla.

Kram ❤


3 kommentarer3 kommentarer om “Pyjamas grillning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah, nu blir jag snart tokig, varför följer rubrikraden med när man är inne på resp blogg?? Ska det vara så, tycker det är oerhört irriterande ………

  Svara
 • Hej fina,

  Från min MAC ser allt ut precis som det ska. Har däremot hört från flera stycken att det är som du skriver. Det kan bero på vilken webbläsare man har. Med internet Explorer blir det tydligen så. Vår tekniker håller på att fixa felet men tillsvidare kan du kanske ladda hem en annan webbläsare.

  Håll ut 🙂

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Men Hannah 2-3 dagar är ju bra livslängd på rosor. Jag har alltid död på mina över natten :-/ Så det är köpförbud på rosor här i min familj. Men tulpaner går däremot bra 🙂

  Svara