Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:06 | maj 18, 2012

Fredagsanda köpes

God freeedag min vän. Allt väl?

Kom ner imorse och såg att jag hade glömt all min tvätt ute hela natten. Inte särskilt kul med tanke på att det har regnat. Grrr!

Idag får jag besök av Matilda som har Classic Living och senare i eftermiddag kommer Marianne och Urban. Som vanligt ser det ut som kriget här hemma. Så jag måste städa. Snart ger jag upp!

Hur kan det bli så stökigt på en dag?! Livs leksaker ligger överallt. Hela tiden hörs någon av oss skrika rakt ut för att man trampat på en sketans Legobit eller för en minut sedan då Mio snubblade på en gräsklippare I KÖKET!

Skor, skor och åter skor överallt. Post och fult uppslitna kuverts i högar eller utspritt över hela bordet. Och på det tvättställningar med genomblöt tvätt som står och droppar i vardagsrummet. Blir gaaaalen!

Tror bestämt att jag måste få i mig mitt morgonkaffe illa kvickt, innan jag beger mig ut i skogen och aldrig mer kommer tillbaka 🙂

Liv gosar runt i sin nya pyjamas från The Sleepy collection. Mjuk, vit och stilren. Älskar när hon har Lilla-My-frisyren men med sin pyjamas så ser hon nästan lite mer japansk ut. En Tjing Tjong My.

Har även beställt en liten söt sparkdräkt till bebis. Men den får vänta i påsen ett tag till.

Idag ska jag chocka min familj och grannarna med att inte gå runt i pyjamas hela dagen. Ska t.o.m. duscha dagen till ära 🙂

Var rädd om dig.

Stor Kram❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Fredagsanda köpes”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en härlig fredag, själv jobbar jag hemifrån lite. Var krassliga igår men betydligt bättre idag, SKÖNT.

  Ha det gott, kram kram

  Svara
 • Hihi! Du är för rolig Hannah! 😀 Det är sååå skönt att andra har det precis som vi.. jag tror hela tiden att ALLA andra skuttar upp på morgonen och duschar, äter tidig frukost i sitt välstädade Ikeahem och sen leker kreativa lekar med barnen hela dagarna! 😉 Livis är en riktigt sötis. Jag hade alltid en sån knut på huvudet förr, därav mitt nicname!
  En fråga till er som ska på bloggträffen; Har alla någon vän med sig?? Jag vill så gärna gå men mina vänner är upptagna! 🙁 Känns lite trist att komma själv…

  Önskar er alla en underbart fin helg!!
  Stor kram <3

  Svara
 • Jag är likadan, samlar massa brev och papper på köksbordet som får ligga i en hög innan jag rensar undan. Egentligen är det väl lättast att sortera på en gång. Man lär sig visst aldrig 🙂 Jag är dock pedant och vill ha rena ytor runt mig! Vilken gosig pyjamas ”Lilly My” har 😀

  Svara
 • Hihi, förstår att du snart ger upp… Jag har jobbat på dagis i sju år (nu pluggar jag dock) och där var det väldigt olika hur stökigt det var på olika avdelningar. På de flesta ställen var vi i personalen lite oense om hur ”petiga” vi skulle vara och där var det alltid kaos. Men så hamnade jag tillslut på ”Planeten” som avdelningen hette…

  Vi i personalen hade precis samma tanke om hur vi ville ha det och där var vi otroligt konsekventa med att barnen skulle plocka undan efter sig när de lekt klart. Det var en avdelning med 1- och 2-åringar! Jag kan säga så här: Det funkade! De lärde sig snart att om vi ska ha en rolig samling eller en god fruktstund så SKA det städas först… Så är det bara. Det kunde alltså se kaosartat ut innan fruktstunden, men sen hjälptes de åt och sen blev det faktiskt väldigt fint. De äldre (2½-åringarna var förstås bättre på att komma ihåg att plocka undan direkt när de t ex lagt klart en pussel eller så).

  Förstår att det är svårare att göra när man ensam hemma med egna barn, för på dagis lär de ju av varandra plus att de har en förmåga att lyssna på personalen på ett annat sätt. Men försök! 🙂 Liv behöver kanske lära sig att ta reda på leksakerna efter sig själv och du behöver kanske lära dig att inte alltid göra det åt dom? 😉 jag skriver detta med ödmjukhet och all välmening och vill inte alls vara en besserwisser. Hoppas du känner det! <3

  Jag har inte ens egna barn än (11 dagar till BF nu) så jag kommer säkert få känna på denna utmaning själv en vacker dag… 😉 STOR KRAM!!!

  Svara
 • Hej!
  Har mejlat dig meninge fått nått svar!!
  Undrar om bloggträffen, det närmar ju sig.
  Står att det är barnfritt, kan man ta med sig bebis? Inte lätt o lämna bort när man ammar 🙂

  Svara
 • Men inte fått svar ska de stå, dumma iPhone 🙂

  Svara
 • Tror tanken var att lämna man och barn hemma, men bebisar kanske är lite annat 🙂

  Svara
 • Har inte fått något mail? Självklart kan du ta med din bebis.

  Kram 🙂

  Svara
 • Åh vilken sötnos i skön pyjamas! Härligt att du orkar med dusch och sånt, inte helt lätt att hitta motivationen alltid. Så heja dig!!! Kram och ha en härlig helg!

  Svara
 • Så skön Livs pyjamas ser ut! Så skulle jag kunna tänka mig ha själv:) …. hon e jättesöt i den knorren på huvet 🙂 …. hoppas din dag slutade bättre än den började, kram

  Svara
 • Här e det samma sak, var på jobbet på HLR och när jag kom hem var de saker överallt, blääääää blir så less på alla saker och inte bara leksaker allt annat en annan drar fram med :/ Så super söt pyjamas , hahaha kul namn på Liv! kramis

  Svara
 • Hej Hannah,

  Var har ni köpt det fina vita skåpet som man ser i bakgrunden? Precis ett sånt har jag letat efter!! Tack!

  Ha en härlig dag! / Madde

  Svara