Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:54 | maj 21, 2012

En ny vecka

God morgon min vän. Måndag och en ny vecka är här. Jag känner mig lite orolig. Ska till MVC vid lunch och mäta magen. Måtte den ha växt på sig nu. Säkert ingen fara, men du känner ju mig 🙂

Annars tycker jag att dagen har börjat bra. Redan nu känner man att det kommer bli en solig och härlig dag.

Igår for vi till Uppsala. Marianne, Urban, Peter jag och Liv. Jag bodde flera år i Uppsala när jag var barn. Det är en väldigt vacker stad.

Vi promenerade längs med Fyrisån.

Stannade och åt på ett trevligt ställe vid Domkyrkan. Kycklingsallad med halloumiost.

Dagen avslutades hemma på terassen. Vi grillade och bara njöt av dagen och lugnet.

Den här bilden gillar nog många.

En prinsessa på en traktor 🙂 .

Nu ska jag köra Livis till förskolan.

Önskar dig en fin start på veckan.

All Kärlek ❤

 


10 kommentarer10 kommentarer om “En ny vecka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lycka till idag fina Hannah.Det kommer gå jättebra men jag förstår så klart din lilla oro.Puss o kram hela dan;)

  Svara
 • Det kommer gå jättebra på MVC ska du se.
  Underbar bild på Liv på traktorn 😀

  Svara
 • Håller tummarna att allt är finfint med magen. Den växer kanske lite ryckvis, säkert inget konstigt :/) Stor kram!! Och njut det fina vädret, ni har nog bättre väder än vi har på Kreta i dag!

  Kram

  Svara
 • Gumman då, jag vet hur du tänker och känner med dina ”negativa” tankar.
  Men det kommer att gå så bra med mätningen av magen.

  Lider själv av samma tankar (iandra sammanhang), men ett tips från mig…blunda..andas djupa andetag och andas ut..andas djupa andetag och andas ut…stanna till och säg till dig själv..va tänker jag på..va dum jag är emot mig själv..det är klart som sjutton att det går bra…räkna till 10 och lyssna på ngn lugn och skön musik, som du vet att det lugnar dig och dina tankar..
  Detta har hjälpt mig. Låter koko, men jag har fått det genom min kbt.

  Tänk inga katastoftankar, (men det är lätt att säga, om man inte har såna tankar)

  Tänk positivt, det kommer gå så bra, du vet ju att barnet mår bra.
  Jag håller tummarna, och jag tänker på er.

  Kraaam och en STOR lyckospark i baken…

  Svara
 • Vilka härliga bilder, ni såg ut att ha haft en kanonfin dag i Uppsala! Härligt väder, god mat och fin miljö och härliga människor med sig, bättre kan det inte bli! MVC besöket kommer säkert gå jättebra, men jag förstår att du är lite orolig. Men magen växer ju i alla fall vad man kan se utifrån bilder som du visar för oss på bloggen 🙂

  Kram till dig och ha en bra dag!

  Svara
 • Du har nog absolut inget att vara orolig över. Jag fick göra tillväxtultraljud med min Edith för de sa hon var lite liten. Hon vägde 2800g när hon föddes så visst var hon liten men inte så man behövde oroa sig.
  Vi alla är så olika! Du kanske också har en liten nätt tjej därinne.

  KRAM!!

  Svara
 • Du behöver inte oroa dig. Min mage växte nästan inte alls den sista månaden, men bebisen gjorde det det vill jag lova! 😉 Det var nog som hon låg, ena gången med rumpan i vädret och nästa gång som en liten boll, liten igelkott 🙂

  Lycka till idag och försök att inte oroa dig fast det är väldigt svårt ibland…

  Kramar till dig och magen i mängder! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Vilka fina bilder från Uppsala:-) min nya stad sen fem veckor tillbaka. Jag har alltid bott i Stockholm men stor trivs i Uppsala. Läste precis att allt var bra med ”magen” vad skönt för er att veta. Önskar dig en fin kväll! Kram

  Svara
 • Uppsala ligger mig varmt om hjärtat. ”Bodde” där under ett år, när jag gjorde lumpen. Åker dit alldeles för sällan även att det faktiskt ligger så nära. Får nog klämma in någon liten sommartrip.

  Kram kram

  Svara
 • Åh lilla lilla fina LIV, hon blir bara vackrare och vackrare för varje sekund…<3 Vilken liten stjärna hon är!!!
  kram Malinapralina

  Svara