Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:09 | maj 24, 2012

Mot Sigtuna

God kväll min vän. Efter en mysig och rolig kväll med många från ”familjen” sitter jag, Peter och Liv nu i bilen på väg hem.

Imorgon ska du få höra allt om kvällen och se bilder. Nu ska jag och Liv sova.
Är så trött.

20120524-220727.jpg

Tack för en underbar kväll.

Stor kram ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Mot Sigtuna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack själv! Det var riktigt roligt 🙂

  Svara
 • tack för en underbar å jättemysig kväll… de får ni göra om snart .. men inte så långt bort ifrån stan bara 😉
  kör lugnt hem nu

  kram

  Svara
 • Pratade vi? Jag vill ju ha ett ansikte på dig 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • förlåt hannah … ja tänkte gå fram till dig i slutet å tacka dig för allt ¨framfär allt ge dig en kram’ du va ju aldrig still .. men du såg mig säkert stod längtst fram framför scenen i kort svart kjol å vitt igenomskilligt linne … jätteblond me me med solbränna .. svarta solglasögon på skallen …. tar dig nästa gång .. då kommer du inte undan 😉 kram

  Svara
 • glömde å säga de .. e du riktigt nyfiken på hur ja ser ut .innan vi ses nästa gång . kolla dina vänner i din facebook kontakter å sök på mig du har mig där 😉

  Svara
 • Tack för en trevlig kväll!

  Kram jessica/Kungsbacka +mamma

  Svara
 • Åh vad roligt det var! Superfin goodiebag, var riktigt roligt att packa upp på tåget hem 🙂

  Kör försiktigt! Kram på er, kul att få se lilla Liv 🙂

  Svara
 • 1000 tack för en jätte trevlig kväll och för goodiebagen.
  Extra tack för födelsedagskortet du skrev till min sambo 🙂 Skall bli spännande att se när han läser det 😉

  Tacka Peter för att han tog sig tid att prata med mig och min svägerska (Pilot Sara) gällande bloggande. Jag hoppas att hon kommer igång att skriva för hon är en fantastisk människa och lite av en idol för mig för allt hon gjort för att genomföra sin dröm att studera till Pilot. Tror hon kan inspirera många tjejer & killar att förverkliga sina drömmar 🙂 Allt går om man vill! Så nu håller jag tummarna att hon får fart på skrivandet 🙂

  Kör försiktigt hem och var rädda om er!!!!!

  Kram Kram

  Svara
 • Tack fina Hannah för en kanon kväll, kanon lyckat. Tack för allt fint i goodiebagen, sov gott det skall jag göra efter en biltur hem på 2 timmar.

  Svara
 • Ååhh vad kul det var! Tack snälla Hannah för allt du gör för osd!du såg lite svettig ut ett tag:)!
  Ta hand om dig och söta Liv!
  Kram

  Svara
 • Oj, verkar ha varit superpoppis! Kul att det blev så lyckat. Hoppas kunna komma på Stockholmsträff framöver.

  Svara
 • Tack för idag fina! Har gjort inlägg om kvällen och har använt en fin bild jag fick på mig och Liv, och även andra på dig, hoppas det är okej !! KRAM och tack för denna gången!!

  Svara
 • Tack så mycket för allt igår. Det var en riktigt kanon kväll! Hoppas resan hem gick bra 🙂 Vi ses nästa gång!

  Svara
 • Nämen, kom det två svar från mig nu hahaha

  Svara
 • Vilken kväll! Så många fina priser och goodiebags hade jag aldrig räknat med. Nu vann jag i och för sig inget 😉 Haha men ändå! Det var riktigt skoj att få vara med på ett sånt här event. Jag och min vän tog lite fel på ställe först och vandrade runt i Krokslätt innan en annan medlem frågade om vägen och vi då fick åka med i hennes bil, det var tur annars hade vi nog aldrig hittat 😛 Det var så roligt också att få se dig i verkligheten. Tyvärr var jag för feg för att komma fram och prata med dig 🙂 Hoppas resan hem gick bra! Kram

  Svara