Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:54 | juni 20, 2012

Sommarfötter

Hej min vän. Är allt väl?

Vilken dag! Hoppas solen vill stanna hos oss. Det är ju midsommarafton på fredag och då önskar jag  sol. Vad har du för midsommarplaner?

Idag har jag och mamma strosat runt i Nacka forum. Vi har även varit på SPA och fått fina fötter.

Nu när det är sommar och fötterna måste fram i ljuset var detta behövligt… i alla fall för mina gräsliga fötter.

Så här fint låg stället där vi bokat fotbehandling.

Det här lacket valde jag på tånaglarna. Blev så förtjust i det. Köpte det så mina händer också fick bli fina.

På vår terrass...

... i min nya kjol från Zara.

Nu ska vi äta middag.

Kram ❤

 


18 kommentarer18 kommentarer om “Sommarfötter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 🙂 Vad kul! 🙂

  Jag har en tid imorgon för fotbehandling…fast inne i city! 😉

  Trevlig midsommar fina du! 🙂

  Kram
  Enigma

  Svara
 • Jag hade också behövt en fotbehandling, men jag hade aldrig klarat av det för jag är så fruktansvärt kittlig 🙂
  Herregud vad vacker du är, verkligen en vacker gravid kvinna! Färgen på kjolen ä fantastiskt fin och du klär jättebra i den!

  Ha det fint i kvällssolen 🙂

  Svara
 • Vad kul det var att träffa på dig i forum idag! Jag hoppas det inte gjorde något att jag och min dotter Melina hälsade på dig 😉 tack för en härlig blogg, man får ju hänga med dig på allt så det blir ju nästan som att man känner dig. 😉 kram på dig!

  Svara
 • Du ser strålande ut Hannah;) Fortätt njut av egentiden med din Mamma.Puss o kram på dig.

  Svara
 • Vi har kanonfint sommarväder i Skåne idag och i morgon har dom lovat detsamma men tyvärr regn hela Midsommarafton;( Hoppas dom har FEL.Vi som planerat att fira Midsommar med vänner och sitta ute halva natten;) det blir nog inomhus med brasan tänd istället.

  Svara
 • Så vacker du är i din mage och kjolen är underbar!Den måste jag spana in!
  Härligt med pedikyr, jag har en tid för mina fötter i nästa vecka, ska testa en ny SPA behandling för fossingarna, skönt! Har lovat mig själv att gå o fixa dem ofta nu.. Måste hålla det annars blir de hemska igen :p

  KRAM

  Svara
 • Döm om min förvåning när jag läser min nyinköpta Svensk Damtidning idag.Vem är där.Jo våran fina Hannah.

  Svara
 • Du är vacker som en dag och det strålar om dig. Så fint att åka iväg med din mamma och bara varva ner jag kan tänka mig att du verkligen behöver få ladda nu innan förlossningen. Jag blev grymt sugen på att boka en övernattning på J Nacka nu när jag ser bilderna, otrolig tur med vädret fick ni med. Själva ska vi ut på Ingarö och fira med vänner nu i midsommar, min första midsommar i Sthlms skärgård och jag ser verkligen fram mot detta! Jag kommenterar inte så ofta men läser bloggen regelbundet så jag skickar dig nu stora kramar!

  Svara
 • Det strålar om dig Hannah du är så otroligt vacker ! Kram och önskar dig en trevlig midsommar

  Svara
 • Fina fina du! Ta väl hand om dig!
  kram Åsa

  Svara
 • Så fin du är!
  Väldigt fin och härlig kjol också, snygg matchning med naglarna!
  Vi ska ha vänner hem till oss på midsommar, hoppas på lika fint väder som idag här i Gbg.
  Hoppas du får en underbar midsommar!
  Kram

  Svara
 • jag och min man firar våran första bröllopsdag i midsommar. Och precis som i fjol rensar vi ladan och samlar familjen och vännerna. 100 personer är vi, och hoppas verklgen på fint väder 🙂

  Svara
 • Härligt! Har också varit på J och det SPA´t, helt underbart. Hoppas du känner dig utvilad nu. Nagellacket var ju bara skitsnyggt!

  Svara
 • Alltid lika vacker 🙂

  Kram L

  Svara
 • Vad fin du är! vad heter den färgen på OPI nagellacket, såååå snygg så den måste jag bara ha! ska bara få lite färg först 😉

  Svara
 • Vart har du köpt kjolen Hanna? Såå himla fin!!! Vill ha =)

  Svara
 • Fina Hanna, du är så vackert gravid det strålar om dig! Snygg kjol och snyggt lack. Jag köpte ett OPI shit jätte bra lack kan tipsa dig om ett suveränt överlack Sache vite heter det säljs på Kicks å Åhléns 129:- man målar på det direkt på otorkat lack. Torkar super snabbt håller suveränt länge och kanon när man har barn och inte har tid att sitta still en timme på tork 😉 jag har rekommenderat det till alla mina väninnor och alla är super nöjda!!! Kram och trevlig midsommar

  Svara
 • Va fiin du är Hannah!!! Å vilken underbar kjol du har på dig 😉
  Vart har du köpt den???? Vill ju oxå ha en.
  Kram!

  Svara