Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:14 | juni 23, 2012

Mer midsommar

Vattenlek i vår trädgård.

 

Liv och Josefine. Lyckades övertala Liv att ta på sig en sommarklänning istället för Mimmi-klänningen.

Älskade pappa, Marie, Leon och Maries mamma Gudrun kom förbi och ärade oss med sitt sällskap. De har varit hos syrran i veckan och stannade hos oss en liten stund på vägen hem till Älvdalen.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤

 

 

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Mer midsommar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Vad fint väder ni hade igår. Vi hade mulet men varmt allafall, runt 23 grader. Men under kvällen började det ösregna och idag är det liknande fast solen kikar fram då och då. Men när som helst kommer ett skyfall också då och då. Ha en fin dag, kram Carolina

  Svara
 • Vilka fina bilder och vilket härligt väder.
  Här regnade det hela dagen…men vad gör det om hundra år.

  Ha en fin fortsatt helg.

  Kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Glad midsommardag 🙂 Här var det ösregn till kl 18 sen kom solen. Ni ser ut att ha haft en tipptopp dag! Vad stor William har blivit! Kram

  Svara
 • Vilken härlig midsommar ni verkar ha haft!
  Kram

  Svara
 • Men vad Leon och Mio är lika 🙂 stillige william så fin så, var själ hos en vän i borås, pga jag jobbade både midsommarafton och kvällen på midsommardagen så hade jag tid och åka till Borås fram och tillbaka. Barnen var hos sin pappa och Filippa och Adde hade åkt till åmål för kalas och midsommarfirande, jag har haft de trevligt med min bästa vän Jenny. Idag söndag kom barnen igen, så snart ska vi äta jordgubbar och grädde, Adde och Filippa väntas hem när som helst med, ha en härlig söndag, ps vad fina ni var allihopa på midsommar.

  Svara
 • Vilka härliga bilder, ni ser ut att ha haft en kanonfin midsommar med goda vänner och god mat 🙂

  Kram

  Svara