Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:14 | juni 27, 2012

Strumpor och skor

God kväll min vän. Jag ligger i sängen med benen högt efter en dag på språng. Liv sover på min arm så jag har lite svårigheter med att skriva. Ska alldeles strax sätta på en film som jag kan somna till. Safehouse blir det. Har du sett den?

Jag och Liv var i Sollentuna Centrum på jakt efter en klänning till mig till på söndag och strumpor till bebis.

Kom hem utan klänning men med strumpor och skor 🙂

Köpte dessa fina mockaskor med skyhöga klackar, från danska billi bi, för halva priset.

Liv tittade sig i sin lilla spegel och utbrast, Oh La La! Hon fick ett par gummistövlar och guldglitterskor.

Det bara regnar och regnar. Inte mig emot i och för sig. För min del får gärna solen och värmen komma när jag inte är så gravid och tung. Egoistiskt va?

Framåt kvällen sken dock solen vackert över den blöta marken och blommorna.

Liv bytte om för femte gången idag och var ute en stund med mig. Hon är omöjlig när det kommer till kläder. Jag har ingenting att säga till om och har nu givit upp. Färgkombona kan bli gräsliga och ombytena många men jag låter henne få utlopp och göra som hon vill... i hopp om att det snart ska lugna sig.

Frikyrkliga lilla Liv. Ser hon inte väldigt from ut? 🙂

Tack och god natt.

All Kärlek ❤

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Strumpor och skor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hon är supersöt & vacker! 🙂
  Minns när jag var gravid med både Ängla & tvillingarna att jag önskade moln på sommaren ;). Med Ängla var det den sämsta sommaren på länge (04) men ingen var gladare än jag!!
  Jag låg i poolen som en strandad val när jag väntade Vilda & Älvin.. Herregud vad de måste ha sett ut!!
  Lycka till med förlossningen när det är dags. Spännande tid nu..
  Kram

  Svara
 • Ha ha, världens sötaste strandade val i så fall.

  Kram ❤

  Svara
 • Hon är så fantastiskt vacker! Och du fina Hannah är en enorm förebild för mig som mamma. Kärleken,före allt. Tack för det. Kram.

  Svara
 • Åh, vad glad du gör mig! Tack fån hjärtat ❤

  Stor Kram

  Svara
 • Kan bara hålla med. När man är gravid vill man ha regn. Fast jag tycker regn kan va rätt mysigt, slippa kraven på att man måste ut i det fina vädret osv. 🙂
  Lycka till nu i slutspurten!
  Stor kram <3

  Svara
 • Idag skiner solen 🙁

  Puss

  Svara
 • Ja den gjorde ju det 🙁
  Haha nog bara du och jag som är såna just nu. Jag har iofs bihålsinflammation och du är höggravid så vi kan väl få lov att önska lite kasst väder 😉

  Puss o kram!

  Svara
 • Söta Liv! Känner så väl igen det. Min dotter som nu är 5 år började så här vid 2,5 år. I början höll jag på att bli tokig på alla byten. Dessutom skulle hon byta om det kom en liten liten liten fläck som ingen såg, förutom hon. Nu ett par år och måååååånga diskussioner senare har hon fått lite mer öga för vad som kan kombineras och matchas. För visst har man sett alla dess olika matchningar genom dessa år.
  Nu ser jag bara positivt på det hela, vi kommer att ha mycket härlig shopping framöver hon och jag❤! Det kommer du och Liv också att få!

  Kram till dig

  Svara