Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:01 | juli 9, 2012

Min bästa vän

God kväll vacker.

När jag kom hem så skulle jag bara vila mina ben i fem minuter och somnade i tre timmar 🙂

Tror jag behövde sömnen med tanke på att jag knappt har sovit en blund inatt. Här ska det laddas inför förlossningen.

Innan jag och Peter for hem så tog vi en sväng ner till Våfflan och båthamnen. Känner att vår tid på tu man hand är lika viktig som att ha egentid med barnen. Jag och Peter behöver våra stunder tillsammans, utan barn, då vi kan prata och umgås om allt mellan himmel och jord. Han är inte bara min man utan också min bästa vän! Kärlek och vänskap måste man vårda.

Minns du att jag för en tid sedan berättade att jag skulle köpa ett babynest till bebis? En sådan som man har i sängen så bebisen ligger tryggt mellan sina snarkande föräldrar. Då fick jag ett mail av en här i Familjen. Malin heter hon. Hon skrev att hon hade en, som hennes barn haft, som hon tänkt sälja. Men istället för att sälja den så ville hon ge den till mig mot att jag gav pengar till flickorna i Indien. Så hon slog två flugor i en smäll. Hon välsignade inte bara mig utan också flickorna på barnhemmet.

Tusen tack Malin!

Här kommer bebis sova och fisa gott bredvid mig.

Häromdagen hade jag på mig en T-shirt som många tydligen gillade 🙂

Fick flera frågor om vart jag köpt den.

Denna, lite skrynkliga, T-shirt har jag beställt på Topshop.com. Den är från deras maternity-linje. Men den går nog lika bra att ha utan gravidmage.

Vad har du för dig?

All Kärlek ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Min bästa vän”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tar en liten ”time off” efter grillningen. Fick huset invaderat nyss av Johans bror med familj från Kalmar, å nu är äntligen grillningen avklarad å vi ska försöka placera ut alla människor i huset så alla får en sovplats:) Nu kan barnen leka tills de svimmar:) Sov så gott!! Kram

  Svara
 • Sitter och ser Lotta på Liseberg och tittar in på Bloggfamiljen…väntar ju med spänning på ”lillasysters” ankomst.
  Ska snart ut och gå med hunden innan hon ska nattas*L*
  Imorgon ska jag ta tåg till Lund och mysa med Kusinen o hennes små gossar..liten utflykt.
  Önskar dig en mysig kväll

  Svara
 • Visst är det viktigt med vuxentid.Jag tycker du och Peter är duktiga på att göra saker tillsammans.Inte helt lätt och få ihop det med tre barn snart fyra;) Jag har precis fått mig ett gott skratt denna trista Måndagskväll.Följer ju Peter på twitter.Är man lite off så är det bara att läsa där så är man on igen haha.Nu ska jag kolla film ( Maria Wärn) Puss o kram på dig.

  Svara
 • Sleepyheaden är en av de bästa saker vi hade till vår lille kille när han var bebis! Älskade den! Vi hade den till och med på BB så han låg tryggt mellan oss där 🙂 All lycka till er och er kommande lille.

  /Anneli Norrtälje

  Svara
 • Hej fina Hannah!! Lycka till med förlossningen,allt kommer gå bra ska ni se. Vi försöker med ett 3 barn, blev lite besviken när det ej blev nåt men hoppas det blir snart =)

  stor kram till dig <3

  Svara
 • Ladda ladda ladda!!! =) Tänk att hon snart är här.
  Jepp super viktigt att vårda sin relation, det glömde vi här hemma bort. Men nu är en nystart och jag (vi) hoppas på att vårda den bättre nu.

  Lycka till med FL för den kommer väl när som helst nu (kanske inatt) =)
  Kram

  Svara
 • Mysigt och viktigt med egentid tillsammans, såg helhärligt ut i solen vid hamnen 🙂
  Jag har precis duschat efter ett träningspass, riktigt skönt! Idag skall jag försöka lägga mig i tid så att jag vaknar utvilad imorgon bitti 🙂

  Ha en fortsatt trevlig kväll fina du!

  Svara
 • Sant att tid tillsammans måste man planera in och vårda om vill behålla sin kärleksrelation till sin partner! Ha en härlig kväll och sov gott!

  Svara
 • Passa på och njuta av lite tid tillsammans med Peter, snart har ni en liten till…. Hoppas lillasyster kommer snart. Idag fick min väninna en liten kille 10 dagar före bf och utan att ha sett honom mer än på bild så kan jag känna den där underbara bäbisdoften…. Åååå…

  Svara
 • åh Hanna så underbart fin t du skrivit på första bilden där uppe!!
  Man behöver så mycket sin kärlek och sin man . -Det är så himla viktigt .
  Jo att vara hela familjen och barna e oxå viktigt vet du förstår men ja att vara en samma och prata allt behöver man dagligen faktiskt inte bara va mamma pappa.

  du är så fiin gravid . man saknar magen då man inte ska ha någon mera bebis =)

  Är ju inne här nästan dagligen men önskar dej ändå lycka till när tiden e inne för er lilla att titta ut.

  Ha nu en jätte skön tisdag i morgon . Ja är glad att vara hemma från sjukhuset med min dotter trots vi bara blev inlagda över dagen gud så skönt det e

  Stor kram på dej fina du

  Svara
 • Lite egentid är alltid viktigt att ha, om det så bara är att åka & handla utan barn.
  Men nu hux flux så har vi hur mkt egentid som helst! När dom är 16, 18 & 22 så kan dom va mer borta än dom är hemma, vääääldigt mkt att göra som inte mamma & pappa behövs till 😉 Fast i våras så flyttade äldsta dottern hem efter ca 5 år & jag njuter för fullt! Skämmer bort henne med att ha maten klar när hon kommer från jobbet, fixar matlådor & tvättar 🙂

  Nu får att lillan ta & titta ut snart, känner spänningen varje gång jag går in på din sida,: Har det blitt nån bebis?? Nähä, inte idag heller.. Men jag tror hon kmr idag 🙂 Hoppas hoppas!
  Kram & lycka till 🙂

  Svara
 • Godmorgon Hannah!

  Så sant så, det gör ni helt rätt i!
  Själv jobbar jag tre dagar till innan min semester!
  Vi ska åka till Umeå i sommar,,och ta ett stopp i Stockholm på vägen upp, med vår husvagn!
  Har du något bra förslag på någon mysig skärgårdsö i Stockholm?
  Njut av dagen som kommer!
  Kramis

  Svara
 • Ni gör helt rätt som har egentid med varandra och barnen.
  Håller tummarna för att det snart är dags och du inte behöver gå 3 veckor över tiden som jag gjorde med min son…hua.

  Kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Bra att passa på att dejta lite nu! =)
  Idag firar vi dottern som fyller 4, så mysigt! =)

  Svara