Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:11 | juli 11, 2012

Nu är det nära

Hej min vän. Allt väl?

Jag har precis varit på Danderyd för en undersökning. Allt ser bra ut och det verkar inte vara långt kvar. Går nog inte över tiden trots allt.

Helt plötsligt slog verkligheten emot mig. Jag ska föda på riktigt snart. Hon kan komma idag, imorgon, i helgen. Ja, när som helst.

Är livrädd.

Jag som längtat så känner mig nu mer som Lille-skutt 🙂

20120711-120751.jpg

Nu ska jag hem till barnen och kramas.

All Kärlek ❤


33 kommentarer33 kommentarer om “Nu är det nära”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhhh så spännande;) Men jag kan förstå att du är nervös.Även om man fött innan och vet vad det handlar om så… Det kommer gå jättebra Hannah.Du och Peter bästa teamet ju;) Lycka nu till.Tittar in senare och kollar läget.Puss o kram på dig.Ps.Även om du i högsta grad är höggravid är du lika vacker som alltid.

  Svara
 • Jag ska prova ditt recept på piroger idag. Men jag spetsar det lite med strimlad skinka o lök. Uppdaterar senare ang resultatet. Tänkte om du vill ha tankarna åt nåt annat en liten stund. Själv har jag BF 15 sep och börjar redan oroa mig lite. Första förlossningen tog 72 timmar och det vill jag inte göra om! Ha en underbar dag! /Lisa

  Svara
 • Det fixar du Hannah, med ditt bästa stöd i världen Peter.

  kramar

  Svara
 • Fina Hannah, det kommer att gå galant. Tänk bara på det fina resultatet 🙂 Du har fixat det tre gånger innan och kommer att fixa det igen (snabbt och lätt om jag får gissa). Lycka till, jag tänker på dig. Kramar Victoria

  Svara
 • Vackra du,
  Jag förstår verkligen att du är nervös. Men det kommer gå galant!
  Men konstigt nog kommer en otrolig styrka och fokus när det väl är dax. (hoppas jag, har för mig det. 🙂 Men helt ärligt är jag också nervös <3 )
  Men det fina barnet som kommer ligga där på ditt bröst sen när allt är över.. Oh vad det är värt det.

  Tack för ditt fina inlägg på min blogg. Glad jag blev.

  Massa kärlek och styrke kramar

  Svara
 • Fina Hannah, förstår verkligen att du är nervös men det kommer gå jättebra! Tänk snart är hon här :-)Lycka till nu, tänker på dig!!!
  STOR KRAM<3

  Svara
 • Det syns på dig att det är nära. Läpparna börjar få det där utseendet att det snart sätter igång. Konturerna liksom suddas ut…..

  Iiiih!!!! Min vän, tänker på dig massa!!

  Puss och var stark, you’ve Been there before!

  Svara
 • Det går toppen!! Kikar in flera ggr per dag nu;)) stoooor kram!!!!!

  Svara
 • Det kommer gå så bra och tänk när lilla stjärnan ligger där alldeles färsk och varm på bröstet! Underbart!!

  Massa kramar!

  Svara
 • ohh nu blev jag också jättenervös! 8 dagar kvar för mig och det är min första. känns så skönt att följa din blogg nu eftersom man är lite i samma sits. allt kommer gå toppen!!!

  Svara
 • Det kommer gå bra. Du verkar så cool!!
  All lycka till dig, maken, barnen och den som är på väg!

  Svara
 • Lycka till, allt kommer gå jättebra det är jag övertygad om…. 🙂

  Svara
 • du verkar gå på många undersökningar? undrar varför, du var väl på MVC för bara ett par dagar sen? Om allt är normalt så tycker jag man ska låta bebisen vara ifred där inne, tror inte det är bra att klämma och peta hela tiden. Men det kanske är annat du gjort, vet ju inte alls faktiskt. Önskar i af lycka till.

  Svara
 • Suck! Det kanske finns anledningar till varför jag varit där. Jag berättar ju inte allt här. Och många undersökningar? Vet inte riktig vad du syftar på då. Som sagt, inget vet allt om mig och vad som händer. Tror nog min barnmorska och läkarna vet vad som är bra eller dåligt för mig och min bebis i magen. Inget konstigt alls om jag varit på MVC i måndags och idag på förlossningen. Vad är konstigt? Och vad skulle vara farligt för mitt barn?

  Gravidhormonerna i mig klarar inte av din kommentar. Sorry om jag blir irriterad!

  Svara
 • Ja suck. Hoppas att du trots så trista kommentarer fortsätter att dela med dig. Stort lycka till

  Svara
 • Ja Hannah..Inget lustigt alls med kontroll och besök så nära dagen D *L*
  SOM sagt vi vet inte allt om dig/er o det ska vi inte veta heller.
  Jag glädjs åt allt du vill dela med dig och ser fram emot att genom bloggen få dela er glädje då lilla flickan kommer som allt annat .
  Önskar er bara lycka till….det gör ont,men njut då du kan*L*
  Kram

  Svara
 • Spännande! Tänk att snart är ni sex i familjen och det kan ske närsomhelst. Det kommer gå hur bra som helst Hannah och rätt vad det är har du eran minsting i famnen 🙂 Jag kan förstå din oro och rädsla när dagen ni har väntat på i 9 månader plötsligt kan vara här, men det kommer gå galant det är jag alldeles övertygad om. Du har bra stöd av personal på sjukhuset, av familj och av din kära man.

  Massa lycka till och en stor lugnande kram till dig!

  Svara
 • Oj, vågar knappt fråga pga av ditt tidigare svar, men jag undrade faktiskt oxå. Mest för att jag själv tycker att det är lite glest med kollerna såhär på slutet. Hade BF i måndags o inte tid hos MVC förrän nästa måndag…. Hade jättegärna gått på lite extra koller precis som du!

  Vad skönt att höra att allt är bra, känner min bebis varje dag så jätteorolig är jag inte, men vill gärna slippa bli igångsatt. Har provat sex o precis smällt i mig en halv ananas, myter jag vet, men värt att prova!

  Lycka till, snart har vi bebbarna på magen!

  Svara
 • Sjukt goda piroger! Kan varmt rekommendera dom om man gillar skinka o lök 🙂

  Svara
 • Lycka till fina Hannah!!! Är så mysigt att få följa dig 🙂
  Kram

  Svara
 • Går också på 1-2 kontroller i veckan och det är fantastiskt med den koll vi erbjuds. Varför ifrågasätta- det är privat. Älskar din blogg och vill bara sända EN STOR LYCKA TILL KRAM!!!!
  Är själv i vecka 36 och har så galet med magknip, urflippad mage och sammandragningar så idag har det blivit en vilodag. Imorgon bm-besök.
  Tack för att du delar med dig.
  Kram Gisela

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag vill bara tacka dig för att du skriver en sån fin och inspirerande blogg! Tack för att du delar med dig till oss om ditt liv och din familj! Du bestämmer själv vad du vill dela med dig om till oss och vad som är för privat! Och tycker att alla som läser den här bloggen ska uppskatta dig för det!
  Du är en helt underbara människa och en riktigt fin mamma! Och jag längtar otroligt mycket efter att få läsa att ni har fått er lilla skrutta!

  Tack för att du låter mig/oss få följa med på äventyren du har med din familj! Lycka till med förlossningen och många styrke kramar från mig!

  Mvh Sara

  Svara
 • Lycka till nu! ♥

  Stor kram!

  Svara
 • Goa Hannah lycka till nu!
  De e så roligt att följa dig och din goa familj!
  Bamse kram

  Svara
 • Åh vad spännande! Självklart kommer allt att gå bra, andas och njuuut av er första tid tillsammans! 🙂

  kram, jag tänker på dig!

  Svara
 • Så spännande, snart är hon här…:) all lycka till dig och Peter samt syskonen 🙂 kram kram…

  Svara
 • Åh va spännande och mysigt,,det är härliga känslor samtidigt som man är nervös. Det kommer gå super, alla lycka till dig och din goa familj<3
  Själv har jag bara en dag kvar att jobba,,sen beger vi oss ut på vår långa resa genom sverige!
  Ha det super, och må bäst.
  Kramis

  Svara
 • Du fixar detta tjejen! Du har gjort det innan och du är ju grym!
  Fina du det kommer gå toppen!
  Kram!

  Svara
 • Vad mäktigt Hannah!
  Jag skickar en lyckospark och önskar dig en fin förlossning (när den än må starta).

  Stora KRAMAR

  Svara
 • Va söt du e .. du som redan har flera barn hahah ja men så e det ju alltid trots allt. ingen e den andra lik .

  skickar en en gång ett lycka till KRAM & PUSS på dej

  Svara
 • Go for it girl!!!!
  Kläm ut den lille damen nu så vi får stilla vår nyfikenhet….vi kan ju inte vänta längre.
  Skojar bara lite med dig, klart hon kommer när hon är redo , och vi nyfikna får vänta till dess.
  Tror hon kommer lagom till lunch alltså 20120712 kl 12,12 låter väl ok.
  KRAM och lycka till nu.

  Svara
 • Skickar dig en bamse kram!:) Det kommer gå jätte bra ska du se!
  Sååå spännande:)

  Svara
 • Stort lycka till på förlossningen! Jag håller alla tummar och tår!

  Svara