Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:19 | september 19, 2012

Ett luggklipp

God onsdag min vän. Här hemma härjar fortfarande halsflussbacillerna men jag känner mig bättre. Tror penicillinet och ipren gjorde så att det inte hann bryta ut ordentligt.

Mio mår bra men får vara hemma resten av veckan så han inte smittar eller anstränger sig. Han ligger och tittar på barnprogram. Vidriga barnprogram. Hela dagarna hör jag dubbade serier, galna tecknade gubbar som skriker och melodierna till dessa vidriga barnprogram nynnas inne i huvudet på mig konstant. Blir galen.

Kan han inte bara läsa en bra bok!

Hoppas allt är väl med dig.

Försov mig imorse men William var snabb och hann ändå i god tid till skolan. När jag kammade Liv imorse så märkte jag att hon hade en lten kort lugg. Inte en lugg som vare sig jag eller en frisör klippt. Jag frågade vem som hade klippt henne och hon svarade med en generad röst att det var fröken.

Hm, den gick jag inte på. Hon är dock väldigt söt i sin väääldigt korta lugg. Väl på förskolan berättade henne pedagog att hon hittat en hårtuss under pysselbordet som var väldigt lik Livs hårfärg.

Liv kanske ska bli frisör 🙂

Vida sover väldigt bra på nätterna nu. Hon äter vid nio på kvällen. Efter det somnar hon och gnyr lite efter mat vid fyra på natten och sedan äter hon igen vid sju på morgonen. Hon halvsover när hon äter, rapar och somnar om, gärna till klockan tio. Skönt!

På väg till förskolan träffade vi vår lilla granne Charlie.

Det har efterfrågats en bild på min Filippa K kavaj/kofta som jag hade på mig i lördags. Den är tre år gammal men går kanske att få tag i i alla fall. Den brukar vara återkommande men i andra färger.

Den är cremefärgad med guldknappar.

Önskar dig en fin dag.

Stor Kram ❤

 

 


18 kommentarer18 kommentarer om “Ett luggklipp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad skönt att man inte måste vara inloggad för att kommentera!! Nu kan jag börja kommentera igen:)

  Hur som helst så håller jag med dig om barnprogrammen. Blir galen av att i alldeles för många program skriker de mer än pratar. Nu har våra barn börjat kolla mer på Disney och halleluja säger jag! Mysigt, låg ljudnivå, lärorikt… Annat än nickelodeon etc. Tips:)

  Svara
 • Verkligen fin kavaj 🙂

  Svara
 • Åh, sätt på en Astrind Lindgren-film så blir det inte samma skrän och dessutom får du en nostalgitripp på köpet. Kram

  Svara
 • Haha, skönt att höra att det är fler som blir galna på dessa vidriga program som jag oxå kallar dem, men tyvärr är det ju vi som serverar dem dessa med alla tv kanaler man köper:/

  Svara
 • Hej Hanna!
  Du skriver alltid förskola, heter det inte dagis längre?

  Svara
 • Nej det heter förskola och förskollärare o inte dagis o dagisfröken…

  Svara
 • Du verkar vara en underbar mamma!

  Svara
 • Hoppas mina barn håller med 🙂

  Tack ❤

  Svara
 • Nu ska vi inte dissa mitt arbete här!

  Svara
 • Förlåt min vän.

  Gillar dig men inte allt du gör 🙂

  Svara
 • Haha! Tack det samma!

  Svara
 • Jag blir förvånad över att läkaren skriver ut antibiotika så snabbt, det är ju väldiga restriktioner på det nu och halsfluss försvinner ju av sig själv fast kanske inte riktigt lika fort.

  Svara
 • Kanske försvinner det av sig själv men det tänker inte jag stå ut med. Får jag inte penicillin kan jag inte ta hand om mina barn. Blir fruktansvärt dålig när det bryter ut och ligger i 40 graders feber i säkert fyra dagar innan jag kan röra mig, äta och vara människa.

  Men det är klart att det är olika från person till person.

  Kram

  Svara
 • Stilrent, snygga bilder, vacker mamma… Det byggdes upp en bild av dig i media. Den stämmer inte och har förmodilgen aldrig gjort. Jag är impad av dig.. Stay cool girl..

  Svara
 • Jag tackar ödmjukast 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej!
  Läser din blogg varje dag!
  Kul o inspirerande, har dock aldrig kommenterat förut 🙂

  Var är Livs fina mönstrade tajts ifrån?!
  kram!

  Svara
 • när jag var barn fick jag också för mig att klippa luggen var en god idé. Tänkte sannerligen på samma sätt som Liv. Istället för att skylla på fröken (som lätt kan kollas upp) så vald jag att säga ”det var Gud”. jJag höll stenhårt på att det var Gud som hade klippt min lugg, fantasin har inga begränsningar. Det var först några år sedan jag erkände att jag var jag 😉
  kram <3

  Svara
 • Hej Du! Ja,det här med barnprogram.. När sonen ska se ngt tar vi fram Astrid Lindgren filmer el ngt annat som vi vet är ok..dagens barnprogram är helt värdelösa måste jag säga. Må gottKram

  Svara