Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:56 | september 19, 2012

Levande sminkdocka

Blev så full i skratt när jag satt och tittade på Liv och Vida. Lade Vida i Livs lekhörna när jag lagade mat. Då passade Liv på att ”sminka” henne 🙂

Kolla in Livans lugg. Söt va? Tur att hon tog luggen och inte klippte av håret mitt på huvudet 🙂 .

Medan vi väntar på att maten ska bli klar så ska jag och pojkarna kryssa i vad de önskar sig från nya H&M-katalogen. De behöver nya höstkläder.

Finns mycket fint.

Kram ❤


16 kommentarer16 kommentarer om “Levande sminkdocka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God eftermiddag.Hälsa Livan att hon är en riktig liten busfia som klippt sin lugg.Men det har nog dom flesta barn gjort någon gång;) så gulligt lilla Vida tittar på storasyster.Dom är otroooligt söta era små flickor ja pojkarna också så klart.Jag ska röntgas i morgon så idag fastar jag vilket inte är kul alls.Tänker bara på MAT hela tiden ;)Längtar mest nu till att klockan ska bli kväll så jag kan krypa ner i sängen och sova bort hungern.Shoppa nu loss riktigt i nya katalogen.Kollade också i den i går.Finns som sagt mycket fina kläder till barnen.Puss o kram.

  Svara
 • Men jag smälter.. älskade Liv!!

  Svara
 • Busunge haha 😉

  Svara
 • Jag gjorde nagot likanande nar jag var liten och min lillasyster – jag var da 2.5 ar och syrran var val kanske nagra mander. Detta tror jag ar ett av mina tydligaste minnen nar jag var liten. Mamma hade sagt till mig att jag skulle sitta och halla syrran medan hon skulle fixa nagot. Jag tog da en av mina dockors nappflaskor och fyllde med vatten och gomde i tidningshogen bredvid soffan. Nar jag fick lillsyrran i knat tog jag fram nappflaskan och matade henne nar mamma gick ut. Bebisen gillade inte vatten och borjade grata.. jag minns att jag skamdes och tankte oj!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Hoppas att du mår bättre i halsen.
  Men lilla Vida verkade älska att bli sminkad 🙂
  Goa ungar <3

  Njut av kvällen, många kramar Linda

  Svara
 • Vilka goa tjejer du har 🙂 Ser ut som de trivdes alldeles utmärkt båda två!

  Ha en mysig kväll med dina barn och så hoppas jag du känner dig kryare

  Kramar Bella

  Svara
 • Vart har du köpt molnmössan?

  Svara
 • Hej igen! Så fina bilder…:) Jo, det är klart att man inte vill vara sjuk längre än nödvändigt när man ska ta hand om sina barn, men om man tänker framåt så är det skrämmande att längre fram i tiden kommer antibiotika inte att hjälpa när man blir sjuk för att det används för ofta…Vissa sjukdomar försvinner ju inte av sig själv, bara en tanke!
  Kram

  Svara
 • Ja fy, det skrämmer mig verkligen.

  Kram

  Svara
 • Nej nu får du sluta visa såna hära gulliga bilder på din söta bebis (och liv förstås)-
  jag blir bebissjuuuuk! Känner hur det rycker i äggstockarna, ha ha .. Eh, kanske dödsryckningar?! De är förmodligen på väg att skrumpna i den här gamla tantan:-)

  Svara
 • Så sött!
  Det är härligt att se ett systerskap växa fram, mina små tjejer på 1 & 3 år är supertighta redan.

  kram!

  Svara
 • Hehe… Vad ska man annars ha sina småsyskon till?

  Svara
 • hehe lilla Vida verkar helnöjd med att vara sminkdocka =)

  Men så söt Liv är i sin nya frisyr!
  Kram på er

  Svara
 • Tror du verkligen att hon klippt det sjalv? Det ser ju ganska rakt ut for att en sadan liten tjej skall lyckas med det eller har du fixat till det? Om ett annat barn har gjort det skulle jag bli orolig och framforallt att de har tillgang till saxar utan tillsyn pa dagis..

  Svara
 • Kolla in POMPdeLUX killkläder till dina pojkar (ja, även flickkläder till tjejerna naturligtvis)! Jag är säljare i Uppsala-området och kommer mer än gärna till Sigtuna för att visa upp hela höst- och vinterkollektionen! Bra kvalitet, snygg design och bra priser!

  Svara
 • jag köpte lika gråa kläder till min dotter efter att min vän tipsade om dem på HM, hon sa ”de här har Hannahs dotter och det skulle din Inez vara så fin i”. =)

  Svara