Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:10 | oktober 1, 2012

Nu smäller det!

God kväll vacker. Somnade när jag skulle lägga Liv och vaknade nu. Nu när min stand up-debut börjar 🙂

Nu är det dags!

Passar på att skriva till dig i pausen.

Idag har jag varit inne i stan och lagt röst till Chevrolets nya radioreklamer.

En nyvaken Livis vill vara med mig i studion.

Älskar att vara i en studio. Lägga röst eller sjunga är saksamma. Kul är det.

Puss och Kram ❤


64 kommentarer64 kommentarer om “Nu smäller det!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tittar……snart gäller det, jag tror på dig! 🙂
  Du är grym!

  Svara
 • Ligger förkyld i sängen och kollar, tycker de är jättekul o se, känns som en kompis på tvn bara för man följt dig på bloggen fast du inte ens vet vem man är;) men jag tycker du sköter dig galant både i tv och blogg:)

  Svara
 • Okej – jag har sett till första reklamen och jag är redan imponerad av dig 🙂 Du är så cool som vågar och satsar. Skulle vilja ha lite av ditt mod!

  Kram

  Svara
 • Alltså Hannah!
  Jag började läsa din blogg i våras och har sedan dess sett dig som en underbar, vacker glad, ärlig, generös, varm & kärleksfull person/mamma och en förebild! ikväll fick jag bara vatten på min kvarn.. Det är så härligt att få ”se” detta också och inte bara läsa om det!
  Fortsätt vara den du är!
  För mig är du en förebild! 🙂
  /Caroline 23 år

  Svara
 • Tjena!

  Jag tittade på mitt liv är ett skämt idag, och du hade två väldigt snygga tavlor bakom dig när du pratade med kristoffer… o nu till själva frågan, jag vet att den ena är av banksy – the girl with the ballon, men den andra kände jag inte igen?
  vart har du inskaffat dessa två och vem är konstnären bakom den andra?
  by the way bra jobbat i programmet! =)

  Svara
 • Du e ju galet snygg!

  Svara
 • Fina du!
  Så kul att se dig på tv. Läser din blogg i över ett år nu, varför det är extra kul att se dig live. Måste bara säga att du verkar vara så fin och ödmjuk. Håller på dig ikväll fast jag är från Göteborg 😉

  Svara
 • Hej Hannah! Kollar på programmet just nu och vill slänga iväg en snabb kommentar till dig; jag tycker du verkar va en generös, driven och fin person. Det har jag alltid tyckt. Det gör lite ont i mig att se att du har så svårt för att säga positiva saker om dig själv, för det finns många! Om personer som känner dig så ytligt som jag själv gör, iom att du är en känd person för mig och ingen personlig vän, kan se så många fina kvalitéer i dig så måste det finnas mycket mer ändå!

  Lycka till med allt annat du tar dig för och grattis till att ha vågat dig på det här trots att du kände dig obekväm med det! 🙂

  Kramis!

  Svara
 • DU ÄR GRYM!
  Är 17 år och har följt din blogg i flera år. Kanske inte är den typen av läsare du tror att du har men du inspirerar mig. Alla fina ord du skriver varje dag gör att man får ett leende på läpparna. Du är en bra komiker också;) Kram från en lite halvt osäker 17åring som inte vet vad hon vill i livet.

  Svara
 • Kul o se att man inte är ensam, trodde de bara var jag som va under typ 25 här jag är 18;) men gillar bloggen skrapt

  Svara
 • Du är så jäkla duktig!!

  Svara
 • ALL CRED TILL DIG HANNAH! Fy sjutton vad modig du är!

  Svara
 • Såååå bra jobbat, skrattade så tårarna rann 🙂

  Svara
 • Superbra!!!! 😀

  Svara
 • Så bra Hannah!!! Våga tro mer på dig själv du är toppen! Kramar Therese

  Svara
 • Ååå, vad härlig du är Hannah!! Du är superduktig ju!
  Älskar ditt skratt:D Var stolt över dig själv!
  Kram<3

  Svara
 • Du är sååå bäst.

  Svara
 • Hur modig som helst! Är rå impad! 🙂

  Svara
 • Mkt bra och modigt gjort av dig! Jag skrattade från start till slut!

  Svara
 • Vad duktig du är! 🙂 Jätte imponerad!

  Svara
 • Sååå bra du var! Satt och skrattade rakt ut fast sambon ligger och sover bredvid mig. Tycker du ska satsa på detta 😉

  Svara
 • Grattis!

  Svara
 • Fina fina Hanna vad bra du var!
  Galet bra gjort, hade aldrig vågat något liknande.

  🙂

  Svara
 • Du var bäst! 🙂

  Svara
 • Grattis Hannah, så bra jobbat! Skrattade så tårarna rann här hemma!!

  Svara
 • Du är grym!!!

  Svara
 • Hannah, du var verkligen jättebra och rolig! Sträck på dig ordentligt och klappa dig själv i ryggen för att du var rolig, charmig och bjöd på dig själv!

  Svara
 • Modiga modiga modiga fina Hannah ❤!! Jävlar vad bra du var & så modigt :)) Grattis till vinst

  Svara
 • Vilken skön människa du verkar vara!!! Du gjorde min kväll, längesen jag skrattade så åt tv. Tack för det!!!

  Svara
 • Du var så brave som vågade & det var TOPPEN :))) Du & Maggan har precis samma härliga skratt…

  Kärlek & Solsken <3

  Svara
 • Modiga modiga modiga fina Hannah ❤!! Jävlar vad bra du var & så modigt :)) Grattis till vinst

  Svara
 • Jag trodde nog Glenn skulle vinna, han hade en sån självsäker stil, men du Hanna var jätterolig och så charmig. Kul att du vann, grattis.

  Svara
 • Du var så bra ikväll!:-)

  Svara
 • Vackra Hannah! Oj vad du var grym i Mitt liv är ett skämt! Riktigt modigt gjort & du ska veta att du är en stor förebild för mig. Kram Frida

  Svara
 • Snacka om smittande skratt! Du gjorde det riktigt bra, rättvis vinst!

  Svara
 • Skrattade så jag grät! All cred till dig Hannah, gud så modig du var som vågade trotsa din scenskräck 🙂

  Svara
 • Jag skrattade gott åt dig och med dig! Du var verkligen jättemodig och jätteduktig! Var stolt! Kram

  Svara
 • Hannah, förutom att du klarade din stand-up galant, så har du också ett av världens härligaste skratt 🙂 . Saknar att höra från dig…♥

  Svara
 • Har väntat på att få se det här avsnittet. Läser din blogg varje dag och du var så duktig!:)
  Man blir alltid så glad av ditt varma sätt i bloggen. Fler borde vara som du! Så omtänksam och fin människa!

  Svara
 • Hannah, Du var grym i kvällens program! Så duktig!
  Hoppas på att få se mer av dig och stand up comedy.

  Svara
 • Herre Gud vad du var bra! Du växte verkligen! Modig! Kram Petra

  Svara
 • Du var grym Hannah! Jag skrattade mycket och njöt av varje sekund då du var i bild. Du verkar vara en så härlig, jordnära, gullig och mysig människa. Det var hur modigt som helst av dig att gå upp på den scenen. Själv hade jag inte vågat ställa mig och skämta om mig själv (skulle få tunghäfta). Du ska vara så himla stolt över dig själv, du var grym! Du är fantastisk 😀 <3

  Svara
 • Grymt bra jobbat Hannah o grattis till segern! Du borde inte ha så svårt att komma på tre bra saker med dig själv; härlig, rolig, varm, enastående vacker är några jag kommer på på rak arm 🙂 Än en gång tack för att du bloggar o delar med dig av dig själv, ta hand om dig! <3

  Svara
 • Hej Hanna!
  Tyckte du var kanon ikväll på tv:n
  Sen tycker jag du verkar vara en helt underbar person.
  Kram på dig

  Svara
 • Hej! Kollade nyss på dig när du var med i tv och tyckte att din hårfärg var väldigt fin! Vet du vad hårfärgen heter?:)
  Kram

  Svara
 • Vad roligt att se dig på TV, du var jätterolig, väldigt charmig och kändes jordnära och äkta. Tyckte du klarade dig galant!
  Kram från en som aldrig hade vågat

  Svara
 • haha, din sköning. Du var så rolig, härligt att se. Och vad vacker du var med Vida i magen 🙂

  Svara
 • Hej vad duktig du var så klart du skulle vinna. Måste också säga att du hade en behaglig röst att lyssna tll. Börja tala in talböcker det skulle din röst passa perkekt till säger jag som lyssnat på hur många som helst.. Grattis med Kram

  Svara
 • Du var så jäkla grym Hanna. Vill se mer Stand up med dig framöver.

  Kram Anette

  Svara
 • Fick se dig idag och googlade upp din blogg för första gången, nu kommer jag att följa dig dagligen!!! Mycket imponerad av dig, härliga människa!

  Svara
 • Ha! Det gick ju toppenproppen ! Otroligt roligt program!
  Hejja dig!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det var jääätte längesen jag kommenterade men nu bara måste jag. Såg dig på tv:n ikväll. Läser din blogg varje dag och älskar den men blir extra kul att se dig ”live” i tv:n. Du verkar vara en sån härlig person och du var så modig som gick upp på scenen. Du var så himla duktig och rolig. Kom på mig själv med att nervöst sitta och hoppas att du skulle vinna, tyckte du var så värd det! Du ska vara så himla stolt över dig själv!!!
  Tack för att du delar med dig av ditt liv varje dag!
  Många kramar Mathilda

  Svara
 • Så bra du var Hannah!! Du hade inte alls behövt vara nervös.
  Kramar

  Svara
 • Det underbara härliga skrattet har jag verkligen saknat. Du var så grymt bra ikväll och du VANN! Så himla coolt, du måste vara stolt över dig själv som vågade.

  Kram på dig

  Svara
 • Men hallå!! du var ju bara såååå tok bra ikväll på stå uppen!! 🙂 🙂
  Vet inte vad jag väntat riktigt, men kanske en mer försiktig & blyg Hanna 😉
  Vet att du var nervös, följer din blogg, men när du stog där syntes det absolut inte!! du spred bara en så råstark coolhet runt dej!! 🙂 🙂 & ditt skratt där innan när ni repade texten, var bara sååå härlig! nu fick jag faktiskt en helt annan bild av dej!! den andra var inte alls dålig, men nu kom en kvinna fram med humor i överflöd! & det berikar 😉
  Hade blivit förvånad om du inte vunnit, så GRATTIS från mej åxå! ♥
  Kram♥ /Lena

  Svara
 • …oj jag missade det…men det verkar som att det blev succé efter man läst andras inlägg 🙂

  Svara
 • Duktiga du….vilket underbart skratt du har. Grattis till vinsten..det var du värd.

  Kram

  Svara
 • Grattis till vinsten! Du var jätte duktig!

  Svara
 • Vad härlig du är!!!!! Grattis till vinsten kramar

  Svara
 • Du var skitbra igår! Och jag måste tillägga att du är suuuuper duuper snygg! 😉 pingla! Hejja Hannah!

  Svara
 • Du var superduktig!! Och rolig 🙂

  Svara
 • Såg dig på tv igår och du var bäst Hannah! 🙂
  Modigt gjort och extra kul att du vann! 🙂

  Kram.

  Svara
 • Hej Hannah! Vilken maskara använder du? Du har helt fantastiska ögonfransar!

  Svara
 • Some really nice and utilitarian information on this web site, besides I think the design and style holds superb features.

  Svara