Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:42 | oktober 2, 2012

En liten mamma

God kväll vacker. Har du haft en bra dag?

Jag som  blev utan dator idag har bara fixat i huset. Min mamma kom hit och så började vi sortera i mitt förråd. Jag ljuger inte om jag säger att det är IKEA-säckar och lådor från golv till tak.

Kyrkan har fått låna en stor lokal i två veckor på COOP i Kungsängen. Där ska det sälja kläder mm. Allt till förmån för barnhemmet. Det kan nog bli en riktigt stor summa.

Vill du fynda Odd Molly-kläder och massor av annat, som jag skänkt, så åk dit vet ja 🙂

Vi ska fortsätta vår evighetsrensning imorgon.

Minimoj myste med Vida en stund när vi sorterade.

Liv har sprungit runt i sin favoritstass med sin bebis på magen. Hon härmar mig med allt 🙂 Jag brukar ju ha Vida i sele eller sjal.

Gulliga unge!

Nu ska jag gå och lägga mig och lukta på bebis.

Vi hörs imorgon igen.

All Kärlek ❤

 

 


25 kommentarer25 kommentarer om “En liten mamma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den rensningen var nog välbehövlig för ert redan välfyllda förråd och bra för barnhemmet som behöver alla pengar de kan få. Bra jobbat Hannah, hoppas det går lika bra imorgon 🙂

  Mio ser ut att ha det mysigt med Vida. Söta Liv! Som såklart vill vara likadan som sin älskade mamma med en bebis på magen 🙂

  Kram

  Svara
 • Vilket sammanträffande!! Jag kikade på youtube idag och råkade hamna på ett klipp där du skänkte en massa saker till Ann Söderlund. Då fick man kika in i din sparar-hydda:)
  Lycka till med rensningen 🙂
  Gillar dig!!

  Svara
 • Du kanske inte vill vara en förebild, en inspirationskälla men ibland är det väldigt svårt för du gör så mycket gott. Fina Hannah!

  Svara
 • Åhhh vad skönt att få rensa lite :-)! Jag har en garderob som det aldrig blir ordning i- fixar o fixar men blir alltid stökigt igen. För många år sedan tittade jag på Oprah där de rensade hos någon o en av experterna sa det tar 21 gånger av upprepning innan man har gjort en sak såsom ordning i garderoben till vana… Jag är nog ett hopplöst fall :-))) ha en fin dag kramis från Malmö

  Svara
 • Härligt med rensning!
  Åhh vill med komma och fynda, men bor i Gbg så det är ju en bit att åka. Är så inne på att köpa en Odd Molly jacka eller kofta. Sitter på tradera och blocket och kikar varje dag. Finns det möjlighet att få köpa av dej? Betalar gärna lite mer eftersom det går det barnhemmet. Vill inte vara besvärlig men blev så glad när du skrev att det fanns Odd Molly kläder. Orkar och vill du kan du väl maila mej? Försökte hitta fin mailadress men gjorde inte det.
  Du va grym på Mitt liv är ett skämt!! Som jag garvade!
  Ha det bäst fina du!
  Kram

  Svara
 • Tack bästa Rebecca ❤

  Tänkte ha en bloppis här på bloggen snart så håll ögonen öppna 🙂

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Va bra 😉 Då ska jag verkligen hålla ögonen öppna 😉 Tack för en grym blogg <3

  Svara
 • Åh vad skönt med rensning! Har påbörjat själv en klädrensning men fastnade halvvägs… Fick inspiration att ta tag i det där igen och skänka till kyrkan! Jag går också med bärsjal eller bärsele om dagarna, men har så ont i axlarna! Kan någon tipsa om skonsam träning som hjälper?! Min dotter är 10 veckor och detblir tungt, men samtidigt såååå mysigt! Ha en kanonbra onsdag alla fina!

  Svara
 • Hej Eva,

  Vet hur det känns. Har konstant ont i ryggen. Bästa tipset är nog att träna. Skittrist men det behöver kroppen efter en graviditet och förlossning. Min rygg är typ bara gelè och behöver byggas upp för att slippa värk och bli snedare än vad jag redan är.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Själva övningarna kan du ju kolla upp med BVC kanske?

  Svara
 • Tack Hannah! Jag ska definitivt kolla upp med BVC och ryggövningar. Det framhävs mycket om knipövningar men jag tycker det är desto mindre fokus på rygg och axlar. Det är synd för det blir ju mycket bärande på de små liven…KRAM Eva

  Svara
 • Hej fina Hanna,

  Har följt din blogg i flera år, man bjuds alltid på härliga uppslag, inspiration och fin genuin läsning. Jag har 3 barn och vår lilla tulta är 4 månader, så det är lite ”extra” kul att följa dig/Vida nu också. Tänkte att jag skulle göra ett litet avtryck och säga ”tack” för en fantastisk blogg!

  Som tidigare inlägg så undrar jag också om du skulle vilja sälja lite kläder, smycken, väskor, skor etc (du har ju så nedrans bra smak;) på din blogg (bloppis)?
  Du skulle säkert få in en hel del pengar till barnhemmet och ngn låda eller kasse mindre i förrådet 😉
  Önskar dig och dina fina en underbar dag!
  Kram/Erica

  Svara
 • Hej Erica och tack för snälla ord ❤

  Ja, varför inte. Jag hade en bloppis inför vår första faddergala och då fick jag in flera tusen till barnhemmet.

  Ska behålla lite av kläderna och ha det här på bloggen då 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • Hej Hannah, vill börja med att tacka för en trevlig och inspirerande blogg! Jag väntar mitt första barn och tänkte nu passa på att fråga en som har erfarenhet av detta. Vilken storlek på kläder till bebisen har du köpt inför dina förlossningar? Hoppas du får en fantastisk resa till New York! Kramar Josefine

  Svara
 • Hej och GRATTIS!
  Jag köpte på Åhlens stl 50-56 en del att ha med i förlossningsväskan, resten har vi fått ärva men gamla kläder från 80-talet kan jag rekommendera attinte ta emot för de har ofta trånga ärmar och jobbiga puffaxlar! Det är min erfarenhet i alla fall och min dotter är 10 veckor nu. Jag kan rekomenderaatt köpa 50-56 men inte alltför mycket,beror om du har egen tvättmaskin eller bokar i tvättstuga. Nu har min dotter stl 60 men vi har mest i stl 62 och 68 hittills. 62 kan hon redan ha för hon är lång men det är stort! Köp gärna begagnade kläder, annars har åhlens, lindex och kappahl bra barnkläder! Lycka till!

  Svara
 • Hej Josefine,

  Vad spännande. Grattis!
  Jag har alltid köpt 50/56. De plaggen brukar passa i två veckor så bunkra hellre upp med kläder i lite större storlekar.

  Jag gör alltid misstaget att köpa massor av små kläder i minsta storleken bara för att det är så sött 🙂 men de hinns aldrig användas och ligger med prislappen på i lådan. Ofta får man ju också presenter till bebis.

  Lycka till!

  Stor Kram

  /H

  Svara
 • Åh, tack för tipset! Då ska jag försöka hejda mig med att köpa för mycket smått 🙂 kram

  Svara
 • Härligt med rensning! Det kan göra gott för både hus och själ 🙂 Finns det något utsatt exakt datum samt tid för denna lokal som kommer sälja dina kläder?
  Allt gott, ha en fantastisk höstdag

  Svara
 • Hej Jessica,

  Ska kolla med mamma men är nästan hundra på att det börjar näst vecka.

  Kram

  /H

  Svara
 • Såg precis programmet ”mitt liv är ett skämt” å du va GRYM Hannah! Å så underbart fin magen va få! Grattis till bebisen! Hon är bara för söt! Kram Mia

  Svara
 • Tack fina ❤

  Kram

  /H

  Svara
 • Fina fina barn har ni Hannah ❤❤❤❤!!! Kram Malinapralina

  Svara
 • Hur gulligt var inte det då ? Sötis Livan 😉

  Svara
 • Hej Hannah. börjar med att tacka för en härlig blogg! Sen kommer jag till min fråga angående loppisen, när och direkt var är den?

  Vänliga hälsningar

  Vivi

  Svara
 • Klart hon vill vara som sin mamma! Så gulligt. Det finns bärselar till dockor på BR som min dotter brukar bära sina ”bebisar” i. Ett litet tips från en annan som också har en liten bebis med en stolt storasyster 😉

  Svara