Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:05 | oktober 5, 2012

En bra mamma i NY

Hej min vän. Nu är vi här. I härliga New York. Det är soligt och varmt. Som en riktigt fin sommardag hemma i Sverige. Ska inte klaga 🙂

Vet du en sak? Är det något som jag stolt kan säga högt så är det att jag är en BRA mamma!

Jag gör allt för mina barn och finns där alltid.

Tycker dock att man inte ska vara mamma och pappa hela tiden utan också man och kvinna. Om inte jag och Peter har det bra i vår relation då mår inte barnen bra heller. Och nej, vi går inte före våra barn. Vi gör nästan allt som en familj. Men de här fyra dagarna som vi är borta ska vi ägna åt varanarda. Komma hem kärare än någonsin och som bättre utvilade föräldrar.

Ja, Vida är liten men de här dagarna är hon hemma omsluten av kärlek och trygghet från sina syskon och sin farmor.

Tryggare kan ingen vara.

Den som mår dåligt och saknar något hemsk är snarare jag.

Jag känner mina barn och mig själv bättre än ni få som fördömer mig med er forskning. Ni vet egentligen väldigt lite om mig, förutom från mina rader och den bild andra illvilligt försöker skapa av mig. Vill du diskutera det med mig får du gärna maila mig på [email protected] så att de kvinnor som inte väljer att döma ska slippa en diskussion om hur dålig mamma jag är. För det är jag inte. Jag finns där för mina barn när de vaknar, går till skolan och kommer hem från skolan. Jag försöker inte skapa en bild av att jag finns där för mina barn. Jag gör det. Förutom ett antal dagar per år när jag och min man vårdar vår kärlek. Kan du som dömer mig säga samma sak? Vad är det man säger? Den som kastar första stenen är den utan synd. Så nog om det 🙂

Här är klockan nio på morgonen. Det har inte varit lätt att sova. Det kan jag lova. Har legat i timmar och tvingat mig själv att somna om hela natten. Igår blev det dock en tidig kväll för oss. Vi gick och la oss nio amerikansk tid, klockan tre på natten i Sverige. Så det var lätt att somna i alla fall.

Vi bor på mysiga The Bowery Hotel. Igårkväll satt Katie Holmes (Tompa Cruises exfru) i lobbyn. Tyvärr är det fotoförbud där annars hade jag gärna tagit en bild med henne. Hon var jättesöt.

Vi åt på en fantastisk köttrestaurang (Martin, Camilla, Peter, jag och Fredrik).

En dessert a la USA.Vi hörs smart igen.

All Kärlek ❤

 


6 kommentarer6 kommentarer om “En bra mamma i NY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • […] blev så glad av att läsa Hannah Graafs inlägg igår som handlade om att hon är en bra mamma till sina barn trots att hon och hennes man väljer […]

  Svara
 • du är en underbar mamma men man måste också vårda kärleken ibland utan att känna att man är en dålig förälder 🙂

  kram

  Svara
 • Åker i morgon till NY med min kärlek, har sjuk resfeber just nu. Mina 2 kids blir hemma, minsta är 6 mån, har haft lite ångest över det. Men dina ord i det här inlägget var precis vad jag behövde. Tack! Har inte läst några kommentarer du fått men skit i dem, är så sjukt trött på folk och deras pekpinnar, kram

  Svara
 • Klart du är, det förstår man om man följer din blogg.

  Det verkar även som ni hade fina dagar i NY, härligt, det var ni värda.

  Svara
 • underbart inlägg! min dotter föddes 12 juli i år. vi är ganska mkt hemma hos mina föräldrar alltså hennes mormor och morfar då vi bor väldigt nära. har lämnat bort henne över natten då vi har velat göra något själv ex gå ut och äta, eller varit på någon fest osv. jag vet att hon har det minst lika bra hos sin mormor och morfar som hos oss ändå får jag lite dåligt samvete, fast mest tänker jag på vad andra ska säga. jag måste få vara flickvän, kompis, Anna, inte bara mamma! jag och min underbara bebis umgås dygnet runt jag tror att jag blir en bättre mamma av att göra egna saker också. Detta inlägg bekräftade bara hur jag känner. Nu ska jag lägga mitt dåliga samvete åt sidan och strunta i vad andra tycker. fy vad man kan bli sänkt av trista kommentarer! vi vet själva vad som är bäst för våra barn och oss.
  Tack! Kramar

  Svara
 • Vi har alltid resonerat som du gör : )

  Vi har rest och gjort saker tillsammans med våra barn men även utan.
  Vi har 3 barn (7, 8 och 15 tillsammans) och de har alltid haft en trygg ”hamn” hos sin farmor och farfar.

  Så trist att få sådana kommentarer om ”forskning”…lita till vad du tror på själv och bry dig inte om människor som tynger ner och tar energi.

  Vi bor nu i Kina i 2 år (min man jobbar där) och lever mer än någonsin ”tillsammans” 24-timmar om dygnet. Men alla våra weekendresor och andra resor är något jag absolut inte ångrar…de är minnen att plocka fram. Det är jätteviktigt att få tid att vara bara tillsammans utan barn ibland.

  Vi får nu istället kommentarer om hur vi kan ”dra barnen ända till Kina”….och hur det kan påverka dem negativt….vi tror att det bara är positivt att träffa nya människor, möta nya kulturer och se världen…kram!

  Svara