Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:43 | oktober 13, 2012

Ännu en mässdag

God kväll vacker. Hoppas att du mår bra och har haft en fin helg. Förlåt för att jag inte hört av mig idag. Har stått på mässan med JOOLZ och Babyproffsen sedan tidigt imorse. När jag kom hem vid 18-tiden var det bara fokus på resten av familjen. Vi har ätit middag och ska ha myskväll nu.

Vad har du för dig?

Vida har varit med mig idag också. Hon är helt makalös. Inte ett pip ger hon ifrån sig. I alla fal inget gnäll bara gulliga små joller. Hon har hängt på min mage i min BabyBjörn-sele och sovit mellan mat- och pratstunderna 🙂

Måste erkänna att jag hellre hade umgåtts med familjen än att stå på en mässa hela helgen. Visst det är roligt att få visa våra fina vagnar men det som gör det extra kul för mig är när du som läser min blogg kommer fram och säger hej. Vill ju ha ett ansikte på dig också.

Livan kom och hälsade på oss och busade på mässan.

Jag blir lycklig och börjar nästan gråta bara jag tittar på den här gulligaste bebismiraklet Vida.

Fina Mirka kom förbi mig, med nästan alla sina barn. Hon hade även med sig cupcakes. Det var sex stycken men nu är de noll kvar. Så snällt av henne och väldigt behövligt.

Trött i mössan. Imorgon skulle jag egentligen stå själv för Peter är iväg och har föreläsning med Martin, men jag får sällskap. Ett mycket roligt sällskap.

Två godistroll som tittar på filmen The Mask.

William med vår lilla Vida. Han är lika galen i henne som jag är. Vi bråkar om att hålla henne 🙂 .

Nu ska jag lägga bort datorn för ikväll.

Vi hörs imorgon igen.

Ska försöka höra av från montern.

All Kärlek ❤


26 kommentarer26 kommentarer om “Ännu en mässdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah tänker på dig och undrar hur du mår nu!?
  Ingen stress att skriva ut något det viktigaste är att du tar hand om dig
  själv såklart! Jag hoppas att du mår bättre det är du värd.
  Önskar er en trevlig helg 🙂
  Kram

  Svara
 • Du verkar så varm och fantastisk Hannah!! Tycker om att kika in på din blogg och bara må bra <3

  Svara
 • Såg dig idag men vågade inte gå fram:) du är jättefin!

  Svara
 • Såg dig idag, fina du och söta lilla Vida 🙂 Men va för feg för att komma fram, mespropp som man är hehe. ha en mysig lördag kväll!
  Stor kram /Linda <3

  Svara
 • Du är bäst:) En fråga va har du för strl
  på din Missoni kofta? 🙂

  Svara
 • Jag tackar ödmjukast ❤️ Jag tackar ödmjukast för alla uppmuntrande och varma ord här. Blir alldeles generad 🙂

  Och om någon här är på mässan KOM FRAM och säg hej 🙂

  Hanna, jag har strl M i koftan.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej!

  Har läst din blogg i ett par år nu men aldrig kommenterat..
  Träffade dig på mässan idag, du är verkligen trevlig! En varm person!

  Kram Nina

  Svara
 • Hej Hannah, såg dig idag och vågade gå fram 🙂 Min man tog en bild av oss vi och pratade lite. Du har precis en så´n varm och trevlig personlighet som jag anat via din blogg, härligt! Hoppas du får mysa och ta det lite lugnt nu på kvällen med familjen din. Mina 6 barnen sover, äntligen, så nu ska jag passa på att göra absolut ingenting. Kram på dig <3

  Svara
 • Var jättekul att få träffa dig på riktigt idag! 🙂
  Har ju tittat in här på bloggen så gott som dagligen ett bra tag och du är verkligen lika fin och snäll i verkligheten också som du är i din blogg!
  Vilket underbart kort på William och Vida tillsammans!

  Kram från virriga Savvina som glömde presentera sig första gången 😉

  Svara
 • Hej Hanna,

  Som så många andra träffade jag dig på mässan idag och fick demo av favvo-vagnen av Peter och dig. Läser din blogg varje dag!

  Kramis

  Svara
 • Hej vackra! Fina Vida:) alltid glad verkar det som. Jag ligger just nu i en husvagn på Ullaredscamping å hör regnet smattra på taket;) vi gjorde stor shopping igår! Har du varit i Ullared å vad tycker du om stället isåfall? Idag bär det av hem till Märsta..får se om vi hinner hem till kyrkan. Hoppas du är nöjd med mässan å dina nappfynd. Låt mig veta om du blev nöjd med dom;) Önskar Er en skön söndag! Kramar

  Svara
 • Om jag varit på Ullared? jag älskar Ullared. Lyllo dig. Låter ju urmysigt 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Klart du skall ägna tiden åt att umgås med familjen när du har haft en heldag på mässan! Hoppas ni fick sålt några fina vagnar 🙂
  Lilla Vida, finaste sällskapet. Hon smittar verkligen av sig av sitt vackra leende 🙂

  Hoppas ni får en bra dag på mässan idag!
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Å vad jag saknar mässan, efter att jag varit där ett antal år i rad 🙂 Hade varit superkul och träffat dig eftersom jag läser din blogg varje dag 🙂

  Hoppas denna dagen också blir en underbar mässdag!
  Nu ska jag kör iväg och göra några ärenden, håller på att planera ett Halloween kalas för Fannie som fyllt 6 år 🙂

  Sköt om dig <3
  Kramis Linda

  Svara
 • Hej!

  Hoppas få svar från dig vad gäller medlemsskapet. Har försökt vid två tillfällen att bli medlem då man hos en del av Er måste vara medlem för att kommentera mm.
  Jag lyckas inte, vet inte vad/om jag gör fel. Har mailat wioliv men inte fått svar. Hoppas på hjälp!
  Annika

  Svara
 • Kundtjänst håller föreläsning i Linköping idag. Hela nya sidan är klar om en vecka och då är sådant här strul förhoppningsvis ett minne blott.

  Svara
 • Samma här , skulle bli medlem men inget har hänt. Kan ju ha kommit bort i cyberrymnden. Mvh Marie som hoppas få bli medlem.

  Svara
 • Vilka vackra barn ni har!!! Underbart att se syskonkärlek lysa igenom på bild. Önskar er en fin Söndag,
  Kram Eva =))

  Svara
 • ”William och vår lilla Vida” – Är inte William din också? Känns väldigt ofta som att du prioriterar dina flickor. Känns i alla fall så i bloggen. Du pratar om Mio och William som storebröder till dina flickor. Det känns väldigt knepigt. Du talar också om Mio som den lilla säregne m.m. Han får väl vara som han är? Precis som Liv får vara den hon är. Min uppfattning är att dina pojkar är väldigt anpassningsbara, fina och starka på många sätt. Du pratar ofta om att Peter är fantastiskt för att han tog dina pojkar under sina vingar osv. Lika tuffa är killarna som accepterat Peter och som ser och anpassar sig till att du och Peter har Liv och Vida tillsammans som bara är ERA! Som barn är det lätt att känna sig utanför då och utanför sin egen familj. Jag hoppas inte William och Mio känner så.

  Svara
 • Li,

  Hur du tolkar det jag skriver får stå för dig. Det är sjukt hur vissa tydligen tror att ni vet allt om mig och mitt liv. Jag skriver en personlig blogg men det är skillnad på att vara personlig och privat.

  Det du skriver får mig bara att skaka på huvudet. Min blogg är inte riktigt ett fönster in i mitt sovrum.

  Du vet ju ingenting om pojkarnas situation i mycket annat förutom det jag skriver. Jag hänger inte ut folk till höger och vänster. Inte min stil. Så då kan det vara svårt att få en korrekt bild av folk och fäder runt omkring oss.Pojkarna är i stort sett heltid hemma med oss familjen med sina syskon (flickorna). Kanske har du inte följt min blogg så länge för du verkar ha missat mycket. Jag menade att Vida var min och Williams i den meningen. Därav VÅR Vida. William och Mio är stora killar och vill inte alltid vara med på bild eller att jag skriver saker om dem.

  Mio älskar att spexa och gör ibland knasiga och roliga saker som han däremot tjatar om och vill att jag berättar för er här 🙂

  Att jag skriver mer om flickorna är för att de alltid är omkring mig. Pojkarna är stora, går i skolan och leker med kompisar, har fotbollstränigar mm. Hänger inte i min kjol på samma sätt.

  Säregen ser inte jag som ett positiv beskrivning på honom så det får också stå för dig.

  Svara
 • Till skillnad från sådana förstå-sig-påare som dig så känner våra barn sig som syskon. Inte halv- och hel som oroar sig för vem deras mamma tycker mest om. Det är utomstående vuxna utan insyn som vänligt förklarar för våra barn att de inte är riktiga syskon. De är uppväxta tillsammans och har aldrig sett något annat. Har så otroligt svårt att förstå hur en vuxen människa kan kritisera våra barns uppväxt och vår uppfostran utan att veta hur vår verklighet ser ut. Det kan låta otroligt för dig men det finns situationer och relationer som inte redovisas på en blogg. Så oroa dig mer för din vilja att öppet kritisera vårt sätt att ta hand om våra barn. Det är mer skrämmande i mina ögon.

  Svara
 • Härliga Hannah! Tänkte på vårt lilla samtal i går på mässan! Säger som Grynet sa på 90 talet Ta ingen skit! Du vet vad som är bäst för dina små älsklingar! Ha en härlig söndag och hoppas att du är ledig i morgon så du får koppla av å njuta av dina små! Stor kram lotta

  Svara
 • Tack fina Lotta. Kul att träffa dig. Kanske hamnar ni här ute i Sigtuna 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • Hej Hannah,

  Är det en Babybjörn Miracle du har till Vida?En svart/grå.Väntar mitt andra barn och tycker bärseledjungeln är enorm.Hade en orginal till mitt första barn men han gillade inte sitta i den men denna gången känns det nödvändigt,frågan är bara vilken.

  Svara
 • Hej Mikaela,

  Japp det är en BabyBjörn Miracle. Den är super. Vida sover som en stock i den och kan hänga i den i timmar och stortrivas.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej!
  Jag och mina små kottar gick förbi dug och Peter 3 ggr på mässan i lördags och jag tänkte säga hej och tacka för en mysig blogg – men Em och Alexander hade hade inte tid att stå stilla många sekunder 🙂
  Men det var kul att se er där iaf!
  Kram

  Svara