Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:21 | oktober 15, 2012

Mörk höstkväll

God kväll vacker. Usch, ikväll är jag deppig. Känner mig ungefär som vädret. Har tänt ljus och tröstäter glass och popcorn och dricker varm choklad. Vet att det inte hjälper, men gott är det.

Är fortfarande genomfrusen efter att ha varit på Williams fotbollsträning i ösregnet. Jag lånade Mios sparkcykel och sparkade dit för att bli på bättre humör. Det var jättemysigt att få en stund tillsammans bara han och jag. Vi for hem på varsin sparkcykel i mörkret och halkade fram på de blöta löven på marken. William skrattade så ha grät när jag körde rakt in i grannens blomlåda. Måste sett riktigt roligt ut 🙂

Shit, vilken bra lår- och rumpträning det var. Lär ha träningsvärk imorgon.

Fotbollskillarna var så tappra. Helt genomblöta och kalla kämpade de i regnet.

Nu ska jag sova.

Varma godnattkramar ❤


13 kommentarer13 kommentarer om “Mörk höstkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mysigt det lät att sparka hem tillsammans i mörkret 🙂 hihi.. 100 år sedan man provade en sån där.

  Svara
 • Man har sådana dagar ibland. Och om man är en väldigt positiv person alltid
  Annars, så kan det ju nästan kännas helt ok att grotta ner sig ibland. Och då brukar nåt sött att äta muntra upp.:-) stor kram!

  Svara
 • Hej! Är väldigt nyfiken på vart er fina randiga fåtölj med den bollliknande fotpallen finns att köpa? Love it!

  Svara
 • Den har vi köpt på Nordiska galleriet och är av märket B&B Italia. Den heter Big Mama 🙂

  Kram

  Svara
 • Tack snälla! Kram

  Svara
 • Hej Fina Hannah! Har följt din blogg ett tag nu och jag måste bara få säga att jag älskar den! Du verkar vara en helt fantastisk människa och mamma med ett stort och varmt hjärta! Jobbigt med deppighet, men det är okej att tillåta sig att känna så ibland! Då får man absolut unna sig att krypa ner i soffan med tända ljus och lite gott att äta… Hoppas du vaknar och känner dig mindre deppig i morgon fina du! Massa kärlek och varma kramar till dig!

  Svara
 • Tackar ödmjukast ❤

  Svara
 • Har känt samma sak senaste veckan, lite höstdeppighet…men det får väl vara så ibland.
  Mysigt att kura ihop sig o tända ljus iallafall…tröstätandet försöker jag hålla mig ifrån.

  Svara
 • Stor kram och en puss på lilla kinden 😉

  Svara
 • Vilken fin mamma du är Hannah! Måste vara värdefullt för fina William att få egen mamma tid, även om det är på en regnig fotbollsträning och på sparkcykeln hem 🙂

  Hoppas du fick en bra kväll!
  Kram

  Svara
 • Ät rosenrot! Lindrar all höstdepression och utmatthet! Finns på hälsokost…

  Svara
 • Ja, höstdeppiga är det många som verkar vara. Jag brukar vara duktig att träna. Men har för tillfället tappat orken och har så mkt värk i kroppen. Måste varit mysigt för William och även dig, trots regnet med en kväll med fotboll och sparkcykel, haha. Ha en skön tisdag och om det är en tröst är du inte ensam om att känna dig nere. Jag jobbar på hälsokost och det är mkt sånt bland kunderna nu.

  Kram

  Svara
 • God morgon,
  det är många som blir deppiga på hösten. Känner mig inte heller på topp nu direkt.
  Du verkar vara så mån om att alla barnen ska få ”mammadagar” och egentid med dig. Jättebra! Är det något du fått med dig hemifrån? Har det varit en viktig/stor del i er familj? Minns att du skrivit det ibland att du ska ha en mammadag, med din mamma. Och att barnen ska ha det med dig. Önskar jag med hade mer av det med min mamma. Ska ge det mina barn ialla fall, viktigt tror jag. Ha en bra dag!
  kram

  Svara